הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סדרות טובות להתמכר אליהן

מי שאהב משחקי הדיונון יאהב Alice in Borderland שגם בנטפליקס יש כאלה שאהבו אותו יותר

סדרה טובה
הפתיע מאוד שהזקן הנחמד הוא בכלל הממציא של כל מכונת ההרג הזו
ומה ההיגיון בדיוק לכתוב את זה בשרשור על המלצות של סדרות

תערוך לטובת האנושות
זכרונו לברכה, אחד השחקנים הטובים שידע הקולנוע אי פעם

עשיתי גוגל בגלל הטרנדיות וגיליתי שכל השחקנים שם סינים, hard pass בשבילי

מכיר עוד סדרות בז'אנר? מחפש בנרות
תראה סרטים גלדיאטור וטרויה אם לא ראית עדיין.
יש את הויקינגים שזה אותו סגנון אבל לטעמי האישית הסדרה לא משהו (הפסקתי לראות בעונה השנייה בחצי), מצד שני יש הרבה שאוהבים.

משחקי הדיונון ממש טובה לדעתי אבל צריך להתחבר לג'אנר, זה די בסגנון של המסור. בנוגע לעניין שהם קוריאנים, אל תתן לעניין לבלבל אותך. הסדרה עשויה ברמה גבוהה מאוד שלא נופלת מhbo
ילדי האנרכיה, אם ראית אז תמשיך לבני המאיה.
אימפריית הפשע.
מיינד האנטר.
בני המאיה טוב?

כי בילדי האנרכיה הם ילדי כאפות שלהם חח

מי שאהב squid game תראו house of 9 סרט באותו קונספט בדיוק

אני אהיה די נוסטלגי ואשאל איפה אני יכול לראות מחדש את סמולוויל באיכות נורמלית ולא 360P ?

לופן סדרה חמודה למי שמחפש מה לראות בנטפליקס, לא ראיתי כאן המלצה על הסדרה הזאת.
מתוחכמת עם עלילה מעניינת.

ביום שישי יצאה העונה החמישית של הסדרה הטובה בהיסטוריה הלוא היא גומורה ועדיין לא מצאתי אף קישור לפרקים החדשים שיצאו עם תרגום בעברית.
מישהו יכול לעזור ולהציל?

אני קצת מדבר לעצמי אבל חייב לשתף בכל מקרה.
בטוח כל אחד מכיר את התחושה הזאת שנפער חור בתוכך אחרי שאתה מסיים סדרה גדולה באמת, בחיים לא היה לי חור כמו החור שנפער בי אחרי שסיימתי לצפות בעונה האחרונה של גומורה שמראש הוכרזה כעונה האחרונה.
ראיתי הרבה סדרות טובות ופחות טובות ואני לא אחד שמתלהב בקלות מסדרות ומאוד ביקורתי לגבי קו העלילה והריאליסטיות שלהן, סדרה כזאת טובה לא ראיתי בחיים. מי שלא ראה את הסדרה הזאת לא יכול לקרוא לעצמו חובב סדרות פשע, מקנא בכל אחד שיקרא את ההמלצה הזאת ויראה את הסדרה בפעם הראשונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית