הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

חיטוב - אם עשיתי אירובי איל כדי להשלים את הקלוריות?

• פותח/ת השרשור Benj
  • פורסם בתאריך

Benj

משתמש מתחיל
282
83
נק' מוניטין:
237
282
83
הנייטרלי שלי כרגע 1850...
עשיתי הליכה מהירה של חצי שעה ושרפתי 350 קלוריות...

הדעתי לערכים היומיים שלי שהם בערך 135 גרם חלבון, 51 גרם שומן ו-80 גרם פחמימה.

יש לי 350 קלוריות ספייר עכשיו ששרפתי באירובי.
מה עדיף לי להכניס? חלבון/שומן/פחמימה?

נערך לאחרונה:
הנייטרלי שלי כרגע 1380...
עשיתי הליכה מהירה של חצי שעה ושרפתי 350 קלוריות...

הדעתי לערכים היומיים שלי שהם בערך 135 גרם חלבון, 51 גרם שומן ו-80 גרם פחמימה.

יש לי 350 קלוריות ספייר עכשיו ששרפתי באירובי.
מה עדיף לי להכניס? חלבון/שומן/פחמימה?

כמה בעיות שיש פה:
1. הנייטרלי שלך הוא לא 1380.
2. הקלוריות שאתה רואה בהליכות ממש לא מדוייקות (אולי שרפת די הרבה בהליכה של חצי שעה אבל מה שרשום לך במכונה לא מדוייק בעליל)

עכשיו מבחינת הוספת קלוריות, אם אתה כבר מעלה קלוריות, תשים לב קודם כל שאתה אוכל בין 1.8-2.2 גרם פר קילו משקל בסך הקלוריות שלך ביום, ואתה יכול להוסיף בגדול לפחמימה או לשומן, תחלק איך שיותר נוח לך ומסתדר לך.
תעקוב אחרי הממוצע השבועי שלך ולפי זה תדע אם להעלות או להוריד קלוריות מהתפריט, ואל תסתמך על מה שרשום לך בהליכון

• פותח/ת השרשור
ניטרלי שלך זה 1380??? נ י ט ר ל י? WTF
איך הגעת לזה?

כמה בעיות שיש פה:
2. הקלוריות שאתה רואה בהליכות ממש לא מדוייקות (אולי שרפת די הרבה בהליכה של חצי שעה אבל מה שרשום לך במכונה לא מדוייק בעליל)

עכשיו מבחינת הוספת קלוריות, אם אתה כבר מעלה קלוריות, תשים לב קודם כל שאתה אוכל בין 1.8-2.2 גרם פר קילו משקל בסך הקלוריות שלך ביום, ואתה יכול להוסיף בגדול לפחמימה או לשומן, תחלק איך שיותר נוח לך ומסתדר לך.
תעקוב אחרי הממוצע השבועי שלך ולפי זה תדע אם להעלות או להוריד קלוריות מהתפריט, ואל תסתמך על מה שרשום לך בהליכון
כמה בעיות שיש פה:

חחח אופס התבלבלתי עם הנייטרלי והכמות קלוריות היומית שלי בגרעון של 500...
הניטרלי שלי 1850

בקשר להליכון, ברור לי שהוא לא מדוייק אבל זה הכי מדוייק שאפשר... הוא מחשב את הקלוריות ששרפת ע"י הדופק אז זה עוד יחסית בסדר. במילא אני בגרעון של 500 אז סטייה של 50 לפה או לשם לא תהיה נוראית.
הכמות קלוריות נראית לי סבירה ייחסית גם... הליכה במשך חצי שעה בקצב 7 ושיפוע 15 לא פשוטה בכלל חח

אני מגיע תמיד ל-x2+ חלבון מהמשקל גוף. שומן בדרך כלל 0.8 והשאר פחמימה...

אם זה המצב אז תשלים מאיפה שבא לך.
אני חושב שעדיף מחלבון, אל זה באמת לא קריטי

• פותח/ת השרשור
אם זה המצב אז תשלים מאיפה שבא לך.
אני חושב שעדיף מחלבון, אל זה באמת לא קריטי

אם אשלים מפחמימה אני אראה עלייה בנוזלים ביום - יומיים שלמחרת? או מכיוון שמדובר בקלוריות שנאי משלים אחרי ששרפתי אותן לא תהיה עליה?

אם אשלים מפחמימה אני אראה עלייה בנוזלים ביום - יומיים שלמחרת? או מכיוון שמדובר בקלוריות שנאי משלים אחרי ששרפתי אותן לא תהיה עליה?
יכול להיות שכן וכול להיות שלא, רוב הסיכויים שלא, אבל אל תהיה מופתע אם כן

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שכן וכול להיות שלא, רוב הסיכויים שלא, אבל אל תהיה מופתע אם כן

הבנתי.. בעקרון זה היה השיקול שלי באם להשלים מפחמימה או חלבון... אני מנסה כרגע לקבל מראה יבש יותר (בגלל זה קיצצתי בפחמימה)

למרות שאני עדיין משתמש בקריאטין (וגם לא חושב שאני אפסיק גם אם זה אומר שלא אגיע למראה ממש יבש)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית