עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בדרך כלל בגלל הכשרות.למה לקנות אבקת חלבון "בעמק" במחיר מופקע ולהתחנן לאנשים שימכרו לך?
בדרך כלל בגלל הכשרות.
רוב אבקות מי הגבינה של מייפרוטאין הן כשרות. אלה של בעמק הן פשוט כשרות יותר (יש דבר כזה).
יש חנות בארץ שמוכרת מיי פרוטאין כשר.
רוב אבקות מי הגבינה של מייפרוטאין הן כשרות. אלה של בעמק הן פשוט כשרות יותר (יש דבר כזה).
כן יש כשרות רגילה ויש כשרות למהדרין (בד"ץ וכו').
אם אכן חשוב לו רק אבקת חלבון בד"ץ אז לצערי הוא יצטרך לקנות במחירים מופקעים.
אגב, היחידים בארץ שמוכרים חלבון ללא חומרי טעם של "בעמק" מוכרים אותו ב- 125 שקל לקילו (כאשר במיי פרוטאין זה עולה 44 שקל לקילו), פשוט אבסורד.. צריך להתלונן עליהם.
מי בארץ מוכר חלבון של בעמק?
צריך להתלונן עליהם
אין ישירות דרך המפעל כי הייצור מועט מדי, ובגלל זה הם מוכרים את זה רק למקורבים/עובדים לשעבר וכדומה, שקונים כמות גדולה בבת אחת כדי שיהיה שווה למפעל להתעסק עם זה, ולאור כל הנ"ל זה נמכר במחיר גבוה.תנסה לארגן רכישה קבוצתית או משהו ישירות דרך המפעל
אין ישירות דרך המפעל כי הייצור מועט מדי, ובגלל זה הם מוכרים את זה רק למקורבים/עובדים לשעבר וכדומה, שקונים כמות גדולה בבת אחת כדי שיהיה שווה למפעל להתעסק עם זה, ולאור כל הנ"ל זה נמכר במחיר גבוה.
אז נכון, האופציה היחידה היא התארגנות - למשל דרך האתר הזה - ש ל קבוצה שתקנה ביחד משטח אחד שלם לפחות (משהו בסביבות 1200 קילו נראה לי). וגם אז זה כנראה יהיה יקר משמעותית מהאופציות הזולות יותר.
ואגב, כל הנ"ל נכון לכשרות רגילה "חלב ישראל". בשביל "מהדרין" יהיה צריך לחכות הרבה זמן ולשלם הרבה יותר.
מי שאמר לי זה נציגת השירות/שיווק של בעמק, מספר פעמים, וכן מישהו שהיה פעם יצרן ותקופה מסויימת שיווק שקים של 25 קילו.מי אמר לך שהייצור מועט מדי? כמעט כל אבקות החלבון הישראליות משתמשות באבקת חלבון שלהם.
המפעל שלהם לא ימכור לצרכנים פרטיים כדי לא לפגוע בחברות שמשווקות אבקות חלבון בארץ.
אם אכן חשוב לו רק אבקת חלבון בד"ץ אז לצערי הוא יצטרך לקנות במחירים מופקעים
נו, על זה אמרו כבר חז"ל: הצחקתני:37mv:המפעל שלהם לא ימכור לצרכנים פרטיים כדי לא לפגוע בחברות שמשווקות אבקות חלבון בארץ.
מי שאמר לי זה נציגת השירות/שיווק של בעמק, מספר פעמים, וכן מישהו שהיה פעם יצרן ותקופה מסויימת שיווק שקים של 25 קילו.
ובהמשך להערתך (זהירות, חופרים):
ככל הידוע לי, לאחר הרבה בירור (בין השאר עם רב מאד-מאד משמעותי ב"תנובה", חברת-האם של "בעמק"), כל, אבל כל אבקות החלבון שיש להן הכשר בד"ץ כלשהו (חת"ס פ"ת, בית יוסף וכו') מבוססות על אבקת מי גבינה "חלב ישראל" של בעמק (ולא על אבקת מהדרין של בעמק, שנמכרת בכמויות זעירות יחסית). יש לזה הסבר הלכתי שלא זה המקום לפרטו, אבל בשורה התחתונה גם מי שרמת השמירה שלו היא מאד גבוהה יכול לצרוך אבקת "חלב ישראל" של בעמק.
רק במקרה שרמת ההקפדה של המשתמש היא אולטרא-גבוהה, ונמצאת למעשה מעבר לרף ההלכתי של "כשרות" או אפילו של "כשרות מחמירה", הוא יצטרך (ולמעשה, יוכל) לרכוש רק חלבון מהדרין של בעמק.
אבקות שהכשרות שלהן היא לא מהדרין משתמשות בחלבון שהוא "חלב עכו"ם" אירופאי / או "חלב סתם" אמריקאי (יותר נפוץ כנראה).
אוי, ולגבי זה:
נו, על זה אמרו כבר חז"ל: הצחקתני:37mv: