עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך הצלחת להסיק מזה שזה מוריד טסטוסטרון ? זה כבר הוכח שלאראיתי אצל מעשני קנאביס כבדים (בתדירות של כמה פעמים בשבוע) ירידה משמעותית בטסטוסטרון שלהם.
ראיתי את זה בהתחלה אצל בני משפחה שלי, ואז ביקשתי מחברים מעשנים במכון לעשות גם כן בדיקות דם, וראיתי את זה גם אצלם.
כמה חברים הפסיקו לתקופה כדי לראות אם הטסטוסטרון שלהם יעלה, וראיתי שאכן זה חזר לעלות כשהם הפסיקו לתקופה של כמה שבועות.
חבר אמר לי שזה עוזר לו בהתאוששות מאימון.
קראתי שזה יכול לגרום לנפילת סוכר גם כן (מאנצ'ים), שזה גם לא כל כך טוב לאימונים.
לא הוכחתי דבר, רק כתבתי את נסיונם של אחרים. אם יש לך מחקר הפוך אשמח לשמוע.איך הצלחת להסיק מזה שזה מוריד טסטוסטרון ? זה כבר הוכח שלא
יש מספיק מחקרים על זה שזה לא מוריד טסטוסטרון אתה מוזמן לחפש ברחבי הרשתלא הוכחתי דבר, רק כתבתי את נסיונם של אחרים. אם יש לך מחקר הפוך אשמח לשמוע.
אולי תביא לי קישור, כי לא מצאתי מחקר כזה.יש מספיק מחקרים על זה שזה לא מוריד טסטוסטרון אתה מוזמן לחפש ברחבי הרשת
אולי תביא לי קישור, כי לא מצאתי מחקר כזה.
קל למצוא מי שיכתוב שזה לא מוריד. או שלא הוכח שזה מוריד.
אבל אני אשמח לראות מחקר שמוכיח שזה לא מוריד.
אז אולי תמצא לי משהו כזה.
יש מספיק מחקרים על זה שזה לא מוריד טסטוסטרון
חחח.... היה לך מספיק איכפת להגיב.וואלה לא מספיק אכפת לי ואין לי זמן לזה מצטער
אני אישית כל פעם אחרי שעישנתי הרגשתי ירידה משמעותית בכוח. מעבר לזה יצא לי לשמוע ממקור שאני סומך עליו שאומנם זה עוזר לך להרדם אבל איכות השינה (כמה עמוק אתה ישן) היא יחסית לא טובה.
מנגד, אני משתמש במוצר שנקרא HERBSTRONG שזה טיפות שמן קנאביס שעוזר להתאוששות, חרדה ושינה ואני מאוד מרוצה. זה לא פסיכואקטיבי ולא מכיל THC.
פעם בשבוע לקחת שאכטה לא יפגע בעליה במסת שריר או באימונים.לא יודע אם רשמתי במקום הנכון....
האם עישון קנאביס פעם בשבוע פוגע בעליה במסה בשריר?או באימונים בכלל?
איך משפיע על המתאמן?
Does Marijuana Lower Testosterone? Here's What 20 Studies Tell Us...חחח.... היה לך מספיק איכפת להגיב.
וכנראה שגם לא מצאת שום מחקר לתמוך במה שאמרת.
אולי אתה מסטול מקנאביס עכשיו. פשוט תעשה בדיקת דם בעצמך, ותעדכן אותנו בתוצאות, זה יהיה הוכחה לאחד הצדדים.
רק תוסיף כתובת והניידת בדרך אליךמעשן מידי יום,
אתה מתבלבל ידידי..
הדברים שאני לוקח נמצאים תחת הכותרת "תרופות מרשם". שווה לערך לריטלין ואנטיביוטיקה. מותר לצריכה עצמית אסור לשיווק והפצה.
אתה משתמש במשהו שנקרא "סם לא חוקי" (מסיבה כלשהי לפי חוקי המדינה גראס באותה משפחה עם קוק).
לכן עד שהחוק יתוקן אתה עבריין ואני לא(עדיין לא:Confused:)