הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קנאביס

• פותח/ת השרשור Lajuv1
  • פורסם בתאריך

Lajuv1

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
לא יודע אם רשמתי במקום הנכון....
האם עישון קנאביס פעם בשבוע פוגע בעליה במסה בשריר?או באימונים בכלל?
איך משפיע על המתאמן?

כן רק ברגליים אבל.
כי ככל שאתה מעשן יותר הגוף שלך מתחיל סוג של לעוף ואז זה פחות מאמיס על הרגליים וכתוצאה מכך אתה עולה פחות מאסה ברגלייםץ

(לא באמת)

ראיתי אצל מעשני קנאביס כבדים (בתדירות של כמה פעמים בשבוע) ירידה משמעותית בטסטוסטרון שלהם.
ראיתי את זה בהתחלה אצל בני משפחה שלי, ואז ביקשתי מחברים מעשנים במכון לעשות גם כן בדיקות דם, וראיתי את זה גם אצלם.
כמה חברים הפסיקו לתקופה כדי לראות אם הטסטוסטרון שלהם יעלה, וראיתי שאכן זה חזר לעלות כשהם הפסיקו לתקופה של כמה שבועות.
חבר אמר לי שזה עוזר לו בהתאוששות מאימון.
קראתי שזה יכול לגרום לנפילת סוכר גם כן (מאנצ'ים), שזה גם לא כל כך טוב לאימונים.

ראיתי אצל מעשני קנאביס כבדים (בתדירות של כמה פעמים בשבוע) ירידה משמעותית בטסטוסטרון שלהם.
ראיתי את זה בהתחלה אצל בני משפחה שלי, ואז ביקשתי מחברים מעשנים במכון לעשות גם כן בדיקות דם, וראיתי את זה גם אצלם.
כמה חברים הפסיקו לתקופה כדי לראות אם הטסטוסטרון שלהם יעלה, וראיתי שאכן זה חזר לעלות כשהם הפסיקו לתקופה של כמה שבועות.
חבר אמר לי שזה עוזר לו בהתאוששות מאימון.
קראתי שזה יכול לגרום לנפילת סוכר גם כן (מאנצ'ים), שזה גם לא כל כך טוב לאימונים.
איך הצלחת להסיק מזה שזה מוריד טסטוסטרון ? זה כבר הוכח שלא

יש מספיק מחקרים על זה שזה לא מוריד טסטוסטרון אתה מוזמן לחפש ברחבי הרשת
אולי תביא לי קישור, כי לא מצאתי מחקר כזה.
קל למצוא מי שיכתוב שזה לא מוריד. או שלא הוכח שזה מוריד.
אבל אני אשמח לראות מחקר שמוכיח שזה לא מוריד.
אז אולי תמצא לי משהו כזה.

וואלה לא מספיק אכפת לי ואין לי זמן לזה מצטער
אולי תביא לי קישור, כי לא מצאתי מחקר כזה.
קל למצוא מי שיכתוב שזה לא מוריד. או שלא הוכח שזה מוריד.
אבל אני אשמח לראות מחקר שמוכיח שזה לא מוריד.
אז אולי תמצא לי משהו כזה.

מסכים עם אלחנן,ובאופן אישי ראיתי מחקר שגילה ירידה בטסטוסטרון
יש מחקרים על זה שאין פגיעה בזרע,יותר מזה,זה אפילו עוזר לגברים עם ספירת זרע נמוכה. אבל יש פגיעה בייצור הטסטוסטרון
יש מספיק מחקרים על זה שזה לא מוריד טסטוסטרון

וואלה לא מספיק אכפת לי ואין לי זמן לזה מצטער
חחח.... היה לך מספיק איכפת להגיב.
וכנראה שגם לא מצאת שום מחקר לתמוך במה שאמרת.
אולי אתה מסטול מקנאביס עכשיו. פשוט תעשה בדיקת דם בעצמך, ותעדכן אותנו בתוצאות, זה יהיה הוכחה לאחד הצדדים.

אני אישית כל פעם אחרי שעישנתי הרגשתי ירידה משמעותית בכוח. מעבר לזה יצא לי לשמוע ממקור שאני סומך עליו שאומנם זה עוזר לך להרדם אבל איכות השינה (כמה עמוק אתה ישן) היא יחסית לא טובה.

מנגד, אני משתמש במוצר שנקרא HERBSTRONG שזה טיפות שמן קנאביס שעוזר להתאוששות, חרדה ושינה ואני מאוד מרוצה. זה לא פסיכואקטיבי ולא מכיל THC.

אני אישית כל פעם אחרי שעישנתי הרגשתי ירידה משמעותית בכוח. מעבר לזה יצא לי לשמוע ממקור שאני סומך עליו שאומנם זה עוזר לך להרדם אבל איכות השינה (כמה עמוק אתה ישן) היא יחסית לא טובה.

מנגד, אני משתמש במוצר שנקרא HERBSTRONG שזה טיפות שמן קנאביס שעוזר להתאוששות, חרדה ושינה ואני מאוד מרוצה. זה לא פסיכואקטיבי ולא מכיל THC.

אתה משתמש במינון המומלץ (טיפה אחת) או יותר?
ומה היחס של החוק לזה? אם אתה מכיר...

לא יודע אם רשמתי במקום הנכון....
האם עישון קנאביס פעם בשבוע פוגע בעליה במסה בשריר?או באימונים בכלל?
איך משפיע על המתאמן?
פעם בשבוע לקחת שאכטה לא יפגע בעליה במסת שריר או באימונים.

חחח.... היה לך מספיק איכפת להגיב.
וכנראה שגם לא מצאת שום מחקר לתמוך במה שאמרת.
אולי אתה מסטול מקנאביס עכשיו. פשוט תעשה בדיקת דם בעצמך, ותעדכן אותנו בתוצאות, זה יהיה הוכחה לאחד הצדדים.
Does Marijuana Lower Testosterone? Here's What 20 Studies Tell Us...
יש פה רפרנסים ללא מעט מחקרים (לשתי הצדדים)
בשורה התחתונה זה לא הוכח כמוריד טסטוסטרון

מעשן מידי יום, חזרתי להתאמן לפני שנה חודשיים (במהלך השנה גם הפסקתי ל3 חודשים) ועליתי מ70 קילו ל85 קילו, הערכה של מייק שאני כרגע 13-14 אחוז שומן.
משקלי העבודה עלו לא מעט גם כן.

אתה מתבלבל ידידי..
הדברים שאני לוקח נמצאים תחת הכותרת "תרופות מרשם". שווה לערך לריטלין ואנטיביוטיקה. מותר לצריכה עצמית אסור לשיווק והפצה.
אתה משתמש במשהו שנקרא "סם לא חוקי" (מסיבה כלשהי לפי חוקי המדינה גראס באותה משפחה עם קוק).

לכן עד שהחוק יתוקן אתה עבריין ואני לא(עדיין לא:Confused:)

אתה מתבלבל ידידי..
הדברים שאני לוקח נמצאים תחת הכותרת "תרופות מרשם". שווה לערך לריטלין ואנטיביוטיקה. מותר לצריכה עצמית אסור לשיווק והפצה.
אתה משתמש במשהו שנקרא "סם לא חוקי" (מסיבה כלשהי לפי חוקי המדינה גראס באותה משפחה עם קוק).

לכן עד שהחוק יתוקן אתה עבריין ואני לא(עדיין לא:Confused:)

בוא אני אגלה לך סוד - אפילו מפכ"ל המשטרה מעשן
וגם אם יעצרו אותך ויצאו עליך 2 גרם ירוק - לא יעשו לך כלום
וגם אני מעשן מידי לילה לפני השינה ולא נגעתי באלכוהול כבר שנים

ועדיין, סיכוי הרבה יותר גבוה שיגיע אליך שוטר לבית וישאל מאיפה השגת תרופו מרשם ללא מרשם, מאשר שיגיע אלי שוטר כי רשמתי שאני מעשן כל יום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית