הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אמינות הכדורים (קלן)

Latarjet

משתמש מתחיל
129
1
נק' מוניטין:
1
129
1
לצערי לא ניתן להגיב באשכול הראשי של הקלן

משום מה לא מרגיש תופעות לוואי יותר מדי
מעט יובש בפה ,אנרגיה ומעט כאב ראש
(מינון 80)
אני על דל פחממה

האם זה מקורי? למישהו היה ניסיון?

קבצים מצורפים

• 9bff5418-02dc-498c-8d70-1d3972914936.jpg
    9bff5418-02dc-498c-8d70-1d3972914936.jpg
    KB 53.8 · צפיות: 107
אם ב120מקג לא תרגיש תופעות יותר חזקות או קצת רעידות בידיים,הקלה בנשימה אז אפשר להגיד שזה לא חומר טוב.
או שהמינון נמוך מאוד או שזה בכלל משהו אחר
בכל מקרה, אל תקח יותר מ160 ליום בשום אופן

למה אתם מופתעים ? עזה זה חלק ממדינת ישראל זה שטח שלנו. 😃
אז אני יסע לעביר שם טסט את הפיאט אונו של סבא רבה שלי אולי הם יעבירו חח...לנושא לא מכיר תחברה תשאל חברס שהתנסו בה אולי צמח להם זנב והם לא מספרים

גם אם אתה לא מרגיש תופעות לוואי יותר מדי אל תעלה את המינון אני הייתי 5 שבועות קלן עם קטוטיפן על 160 ולא הרגשתי תופעות אז אמרתי ובטיפשותי הקשבתי לחבר שאמר לקחת מנה כפולה אז לקחתי 8 כדורים בבוקר תוך חצי שעה כל הפרצוף שלח התנפח העניים אדומות דופק מפחיד פה יבש והייתי גם באוטובוס ולא הצלחתי לקום , רק אחרי שעה שעה וחצי אכלתי הרבה אוכל ושתיתי הרבה מים זה היה הרגע הכי מפחיד בחיים שלי אל תעלה את המינון קלן זה קלן זה גם חומר זול ככה שלא יחליפו לך אותו במשהו אחר

גם אם אתה לא מרגיש תופעות לוואי יותר מדי אל תעלה את המינון אני הייתי 5 שבועות קלן עם קטוטיפן על 160 ולא הרגשתי תופעות אז אמרתי ובטיפשותי הקשבתי לחבר שאמר לקחת מנה כפולה אז לקחתי 8 כדורים בבוקר תוך חצי שעה כל הפרצוף שלח התנפח העניים אדומות דופק מפחיד פה יבש והייתי גם באוטובוס ולא הצלחתי לקום , רק אחרי שעה שעה וחצי אכלתי הרבה אוכל ושתיתי הרבה מים זה היה הרגע הכי מפחיד בחיים שלי אל תעלה את המינון קלן זה קלן זה גם חומר זול ככה שלא יחליפו לך אותו במשהו אחר
הפדיחה שקרתאה לי עם קלן שפינתה אותי למיון אני כזה אדיוט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית