עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא מכיר. איך קוראים לחברה?
לא יודע אם אתה רציני..כי באמת לא נתקלתי בחיים בסוג הזהזה מיוצר בעזה הגיע לישראל דרך המנהרות תחליף חברה 😉
האם יש רצינות במה שכתבת חח ?זה מיוצר בעזה הגיע לישראל דרך המנהרות תחליף חברה 😉
אז אני יסע לעביר שם טסט את הפיאט אונו של סבא רבה שלי אולי הם יעבירו חח...לנושא לא מכיר תחברה תשאל חברס שהתנסו בה אולי צמח להם זנב והם לא מספריםלמה אתם מופתעים ? עזה זה חלק ממדינת ישראל זה שטח שלנו. 😃
הפדיחה שקרתאה לי עם קלן שפינתה אותי למיון אני כזה אדיוטגם אם אתה לא מרגיש תופעות לוואי יותר מדי אל תעלה את המינון אני הייתי 5 שבועות קלן עם קטוטיפן על 160 ולא הרגשתי תופעות אז אמרתי ובטיפשותי הקשבתי לחבר שאמר לקחת מנה כפולה אז לקחתי 8 כדורים בבוקר תוך חצי שעה כל הפרצוף שלח התנפח העניים אדומות דופק מפחיד פה יבש והייתי גם באוטובוס ולא הצלחתי לקום , רק אחרי שעה שעה וחצי אכלתי הרבה אוכל ושתיתי הרבה מים זה היה הרגע הכי מפחיד בחיים שלי אל תעלה את המינון קלן זה קלן זה גם חומר זול ככה שלא יחליפו לך אותו במשהו אחר
טעות של מפגר אני יודע הייתי בטוח שאני הולך למותהפדיחה שקרתאה לי עם קלן שפינתה אותי למיון אני כזה אדיוט