הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לימוד מתח מאפס

mxrash9

משתמש מתחיל
257
40
נק' מוניטין:
57
257
40
רציתי לשמוע דעות יש לי חבר חדר כושר ואימונים זה משהו חדש לגמרי הוא בכלל לא בכושר
הוא התחיל משהו בסיסי
רציתי ללמד אותו מתח בעיה שהוא לא מצליח אפילו אחד אפילו חצי בקושי מחזיק על עמוד וגם זה אם ביום הטוב
באיזה צורה אפשר לגרום לו להתחיל לעשות מתח?
גרביטון?חזרות שליליות
בכלל שמעתי דעות אחרות שהוא צריך לעשות מסה בגב ואז זה ילך בעצמו
אשמח לעזרה

חזרות שליליות אחלה דבר, לפני כמה שנים קניתי הביתה מתח ובעזרת השיטה מ0 חזרות הגעתי די מהר עניין של חודשיים בערך לסטים יפים.

לפי מה שאתה אומר על האחיזה אני מניח שמדובר על עניין של עודף משקל שמקשה עליו ולא עודף שחיפיות - במידה ואפילו להחזיק את עצמו הוא לא מצליח אז תעזור לו בעבודה טובה בחתירה, אחרת ממליץ בחום על חזרות שליליות!

• פותח/ת השרשור
חזרות שליליות אחלה דבר, לפני כמה שנים קניתי הביתה מתח ובעזרת השיטה מ0 חזרות הגעתי די מהר עניין של חודשיים בערך לסטים יפים.

לפי מה שאתה אומר על האחיזה אני מניח שמדובר על עניין של עודף משקל שמקשה עליו ולא עודף שחיפיות - במידה ואפילו להחזיק את עצמו הוא לא מצליח אז תעזור לו בעבודה טובה בחתירה, אחרת ממליץ בחום על חזרות שליליות!
הוא שחיף מת לא שמן
זאת הבעיה המליצו לו בחדר כושר על גרביטון
אני זוכר שפעם לפני כמה שנים שהתחלתי גם להתאמן עשיתי גרביטון אני פשוט לא זוכר שהגעתי בגללו למתח ראשון
אז איך לעזור לו בצורה טובה?

הוא שחיף מת לא שמן
זאת הבעיה המליצו לו בחדר כושר על גרביטון
אני זוכר שפעם לפני כמה שנים שהתחלתי גם להתאמן עשיתי גרביטון אני פשוט לא זוכר שהגעתי בגללו למתח ראשון
אז איך לעזור לו בצורה טובה?
אמרת שהוא לא מצליח להחזיק את עצמו אז אין ממש מה לעשות בנוגע למתח בינתיים, יש סיבה שרוב התוכנית של מתאמנים מתחילים לא כוללות מתח כי לא מעט לא מצליחים לעשות בהתחלה - חתירה זה הפיתרון שלהן.

לעבוד על מתח אוסטרלי ולשנות בהתאמה את הזווית ככל שהוא מתקדם. שלב הבא זה לעבוד על מתח איזומטרי סנטר מעל המוט. אחרי שיש לו דקה לחמש סטים, לעבור לחזרות שליליות של 10 שניות. משם כבר יצליח לעשות חזרה אחת.

• פותח/ת השרשור
אמרת שהוא לא מצליח להחזיק את עצמו אז אין ממש מה לעשות בנוגע למתח בינתיים, יש סיבה שרוב התוכנית של מתאמנים מתחילים לא כוללות מתח כי לא מעט לא מצליחים לעשות בהתחלה - חתירה זה הפיתרון שלהן.
זהו אז נטו חתירה?או שאפשר גם לעשות גרביטון

אני אישית בהתחלה ניסיתי עם חזרות שליליות וזה לא התקדם יותר מידי. הדרך טובה שהצלחתי הייתה עם מתח עם עזרה מגומייה. בהתחלה התחלתי עם גומייה ממש עבה עד שהצלחתי 3 סטים של 10, אחרי זה עברתי לגומייה יותר דקה והמשכתי איתה גם עד שהצלחתי 3 סטים של 10- עוד לפני שהגעתי לזה כבר הצלחתי לעשות 2-3 מתח אבל בכל זאת המשכתי איתה עד שהגעתי לזה ורק אז עברתי למתח רגיל, כשאני כבר מסוגל לבצע 4 חזרות.

אני גם לא הייתי יכול לעשות מתח אחד פשוט התחלתי להתאמן במכון עם פולי עליון וחתירות וככה החזקתי עכשיו אני עושה 17

גרביטון זה השקר הכי גדול.
שייעבוד על הגב במקביל בדרכים אחרות כמו פולי וחתירות.
להתחיל לשלב חזרות שליליות ולאחר מכן להתחיל לעבוד על מתח עם גומייה ומפעם לפעם פחות ופחות להשתמש בתנופה שהגומייה נותנת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית