אבקת חלבון מומלצת?

maoraver

משתמש מתחיל
104
3
נק' מוניטין:
6
104
3
שבת שלום לכולם.
נכנסתי לפוסט הביקורות של משתמשים על אבקות/חטיפי חלבון, אבל לא הצלחתי לעשות מין ריכוז כזה של אבקות מומלצות, לכן פותח את האשכול.
אני מחפש משהו מוכר ואיכותי, שיהיה טעים בעיקר בערבוב מים, וכמובן גם עם חלב (אבל הרוב אשתה עם מים.).
אשמח להמלצותיכם

• פותח/ת השרשור
אני תמיד לפני קניה משווה מחירים בין אבקות אייזולייט שונות (אני מאוד רגיש ללקטוז), ובודק כמה יוצא העלות פר גרם חלבון (לא פר גרם אבקה) כמובן כולל משלוח והכל. ב-90 אחוז מהמקרים, מיי פרוטאין יוצא הכי זול. כמובן שאני לא קונה מכל מניי חברות קטנות שאף אחד לא שמע עליהן שיש באייהרב או אתרים כאלה ואחרים, רק דברים מוכרים עם מוניטין ושם עולמי, ויש לא מעט כאלה ככה שהמבחר גדול. מדי פעם יש איזה מבצע שווה באייהרב עם כפל מבצעים של איזה 4 קופונים ועוד הנחה במחיר, ואז זה יכול להתחרות במיי פרוטאין.
אבל אם אין לך כוח לכאב ראש הזה פשוט תזמין ממיי פרוטאין. אחלה אבקה, טעמים טובים ואחלה מחיר.

• פותח/ת השרשור
תקשיבו, קניתי חלבון של myprotein בטעם בראוניז והערבוב שלו עם מים פשוט נוראי (מבחינת טעם).
ניסיתי לא פעם ולא פעמיים והטעם פשוט לא משתפר מפעם לפעם.
יש למישהו אולי עוד המלצות לחלבון שיהיה טעים בערבוב עם מים? בעבר היה לי חלבון שאני לא זוכר אותו שהתערבב מדהים עם מים, לדעתי של מאסל פארם או של BPI אבל אני לא זוכר 😕🫤

• פותח/ת השרשור
למה אתה מערבב עם מים?
מעולם לא היה לי טעים חלבון עם מים,שום חברה,שום טעם
אז זהו שאני מערבב בגלל החלבון שהיה לי פעם שפשוט היה מדהים עם מים ואני פשוט לא מצליח להיזכר מה הוא.
בעייתי לי לשתות עם חלב כי זה אומר שהחלב בבית ייגמר מהר מדי, הלוואי שהיה לי כסף לשפוך עכשיו על 70 חלב

אז זהו שאני מערבב בגלל החלבון שהיה לי פעם שפשוט היה מדהים עם מים ואני פשוט לא מצליח להיזכר מה הוא.
בעייתי לי לשתות עם חלב כי זה אומר שהחלב בבית ייגמר מהר מדי, הלוואי שהיה לי כסף לשפוך עכשיו על 70 חלב
למה כמה חלב אתה כבר שם? כולה 250-300 מ״ל..

נו, ברור. רק עם מים זה יוצא דליל ודוחה.
אני שמה שלושתרבעי מים ורבע חלב, זה משפר את הטעם פלאים. ואפילו משפר את המרקם. זה כמו ההבדל בין נסקפה בלי או עם חלב....

עם מים אפשר לערבב אבקות בטעמי פירות (חוץ מבננה) וזה יוצא סביר לטעמי (כמו תות, אוכמניות, פטל). כל טעמי השוקולד, וניל קרם עוגיות וכל מה שבסגנון מתאים יותר עם חלב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית