הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רגליים תפוסות.

ReinHard

משתמש מתחיל
170
3
נק' מוניטין:
-97
170
3
אח שלי הקטן התחיל SS לפני מספר חודשיים, מה שקרה זה שהרגליים נתפסו לו כל אימון.
הוא המשיך לעשות SQUAT, עד שנפצע.

עכשיו אחרי שהפציעה עברה, הוא התחיל שוב SS, והרגליים פשוט כל אימון נתפסות לו, השאלה היא האם להתאמן שוב כשהרגליים תפוסות?

לגבי תזונה, הוא מגיע לבערך 4.5 אלף קלוריות ליום.

מה זאת אומרת רגליים תפוסות, ואיזה פציעה הייתה לו?
לא חשוב אם תכניס גם 10,000 קלוריות ליום, אם הטכניקה לקויה מאוד אתה עלול לגרום לעצמך נזק.

• פותח/ת השרשור
זאת אומרת שביום אחרי SQUAT ההמסטרינג (לפעמיים גם הארבע ראשי אבל יותר נדיר), כואבים והוא בקושי יכול ללכת לפעמיים.

הפציעה היא שכאב לו המקום שהיה בו דומס מאוד, אבל זה לא עבר. הוא בקושי הלך דיי הרבה זמן.

תלוי כמה חמור הדומס. בעיקרון אם זה באמת דומס והוא נסבל אז עובדים, אבל יכול להיות שאתם לא מזהים את הכאב בצורה נכונה (לא כל כאב אחרי אימון הוא דומס) ושמדובר במשהו יותר מסובך, בייחוד אם הייתה פציעה באיזור.

יכולות להיות לזה 2 סיבות:
1.הטכניקה שלו לקויה, ולכן הוא פוגע בשרירים ונפצע.
2.הוא פשוט מעמיס על עצמו יותר מידי וביחד עם טכניקה לקויה, וזה באמת יכול לפצוע.

השאלה שלי, הוא הכין לעצמו תפריט מדוייק של 4000-4500 קלוריות, או שזה סתם הערכה גסה?
ועוד שאלה, SS זה התוכנית הראשונה שלו? (הוא לא ביצע שום תוכנית לפני, אפילו למשך איזה חודש?)

• פותח/ת השרשור
הוא לא אוכל כל יום אותו דבר, אבל בדקנו, ויוצא לו לפחות 4000 קלוריות ליום, לפעמיים הרבה יותר (כשהוא עשה SS בשבועיים שלוש הוא עלה 8 קילו).

הוא משתגע על זה, הכי חזק שהוא יכול. זה לא אמור להיות ככה כשאתה מגיע למשקלי שיא?

הדבר היחיד שמפריע לי עם העקרונות של SS זה איך לעזאזל אני יכול לעשות סקוואט לPR שאני תפוס..
עשיתי סינדי בשלישי ונתפסתי עד היום [שבת] אבל ביום רביעי+חמישי צלעתי ברמה של קשיש בן 90. [זה היה MUSCLE CRAMP תוך כדי אימון ד"א]

כן, אני בטוח שהוא אוכל 4500 קלוריות ביום. יותר, לדעתי הוא אוכל 15000 קלוריות ביום.

• פותח/ת השרשור
כן, אני בטוח שהוא אוכל 4500 קלוריות ביום. יותר, לדעתי הוא אוכל 15000 קלוריות ביום.
אתה לא חייב להאמין גבר. הוא לקח את זה רציני, ואני יכול להגיד שהוא אכן אוכל ככה. הולך לבית ספר, אוכל שם בערך 7-8 לחמניות, אחרי זה מפציף במקדונלדס, אוכל גם 3 קוטג ביום, המון פסטה, המון טונה, המון תפוחי אדמה. כל היום שלו סובב את האוכל כשהוא בSS, הוא באמת לקח את זה ברצינות. לא כמוני.

הוא עוד מעט 15.

הוא לא יכול להתקדם ב SS רגיל, הוא עדיין ילד
הקפיצות במשקלי עבודה צריכים להיות קטנות יותר
וגם לא צריך לפטם אותו הוא סתם ישמין

עוד שנה בערך הוא יוכל להתקדם יותר

• פותח/ת השרשור
אוקיי, אז איזו סוג של תוכנית צריך להביא לו?

רק בשביל שתבינו, אני והוא מאוד חלשים גנטית. הוא התחיל ב30 קילו ( באמת 30, יענו 35 הוא לא עולה), 15 קילו בנץ, ואני לא הרבה מעליו.

התאמנו עד עכשיו בAB, והמשקלים הכפילו את עצמם ואפילו יותר מזה, עבדנו על חזרות נמוכות, אבל זה עדיין לא SS.

לפני כחצי שנה, שהתחלנו, אני שקלתי 49 קילו על 179 (אחרי מחלה, לא אכלתי כלום).
והוא 40 קילו על 174, קיום אני 64 קילו והוא 60-61. (לפני שאתם קופצים, רוב החצי שנה הזאת הוא עשה בAB על בערך 2000 קלוריות, לא 4500).
אנחנו עדיין שחיפים ברמות, אבל זה שיפור אדיר מבחינתי.

הוא מוכן לעשות כל דבר בשביל להיות גדול וחזק, גם אם זה להיות שמן לזמן מסוים.

אגב MOO, הבחור מעריץ שלך חח.

SS רק קודם שיגיע לטכניקה 100%
ושההתקדמות במשקלי עבודה תהיה לא כל אימון
אלא מתי שהאימון שלו טוב מבחינת טכניקה אימון הבא לנסות משקל חדש (2.5 ק"ג~) ולעבוד איתו עד שהטכניקה טובה, וככה להמשיך הלאה

לגבי התזונה לא צריך לפטם אותו, שיאכל מתי שהוא רעב, שיקפיד על חלבון 2.5 ושומן 1
2 ליטר חלב ביום בנוסף יעזרו לו
רק צריך לראות שהוא באמת בחיובי

אני לא כ"כ קשור לנושא,אבל עלה פה משהו מאוד נחמד.
הוא עוד מעט בן 15,וגם אני עוד מעט בן 15,אז מה שאתם אומרים בעצם זה שלילדים בגילי ובגילו של אח של פותח האשכול,הקפיצה צריכה להיות קטנה מאימון לאימון? ולפעמים לעלות פעם ב2 אימונים במשקלים בSS?

תלוי בהתפתחות שלך, אם אתה חמור בן 15 אתה יכול לעשות אותה כרגיל
אם אתה עוד לא התפתחת ניתן לתת קפיצות קטנות ולהעלות משקל רק שהטכניקה טובה ולא חובה כל אימון
(אוכלוסיות של ילדים/זקנים/נשים - ההתקדמות שלהם צריכה להיות יותר איטית)

• פותח/ת השרשור
תלוי בהתפתחות שלך, אם אתה חמור בן 15 אתה יכול לעשות אותה כרגיל
אם אתה עוד לא התפתחת ניתן לתת קפיצות קטנות ולהעלות משקל רק שהטכניקה טובה ולא חובה כל אימון
(אוכלוסיות של ילדים/זקנים/נשים - ההתקדמות שלהם צריכה להיות יותר איטית)
הוא בערך 175, וכבר בערך שנה שהוא בקושי גובהה, קשה לי להאמין שהוא יגדל הרבה יותר, כי אחרי הכל אנחנו אחים, וגם אצלי זה היה בערך ככה.
אז אפשר להתקדם בSS רגיל? (חמור הוא לא, שחיף, אבל לא יגדל הרבה יותר כנראה).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית