הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקת טכניקה - סקוואט ודדליפט

• פותח/ת השרשור Benj
  • פורסם בתאריך

Benj

משתמש מתחיל
282
83
נק' מוניטין:
237
282
83
נשקלתי היום 61kg... (גובה 1.65, ירדתי מ71kg)

כל החיטוב הצלחתי לשמור על המשקלים ואפילו לעלות ובשבועייפ האחרונים אני צונח בהם... (לדעתי זאת אשמתי... משום מה בחודשיים הראשונים רק התחזקתי ואז התחלתי להעלות את המשקלים מהר מידי ולדעתי נשרפתי)

בקיצור הדדליפט היום הלך נורא... משקל שעשיתי לפני שבוע וחצי ל6 חזרות עלה עם הרבה קושי ל3 חזרות

סקוואט 102kg הרגיש ממש כבד לחמישייה... (לפני חודש נתתי חמישייה עם 111kg)

לכן החלטתי שאני מושך את החיטוב עד יום ראשון ומשם נכנס לשבועיים ניטרלי וחזרה למסה... הולך לעבוד עם טקסס לחצי שנה הקרובה (קורא את הספר, עומד לסיים אותו היום או מחר)

לקראת הכניסה לתוכנית החדשה אני מפרסם בדיקת טכניקה...

סקוואט 102kg:

מצטער שלא רואים כפות רגליים, חפשתי דרך לצלם אותן אבל אז הפלג גוף עליון היה נחתך...

דדליפט 132kg:

חייב לציין שהטכניקה שלי היום הייתה קצת מחורבנת לדעתי... הגב שלי ישר יותר בדרך כלל.
מה ששמתי לב שמפריע לי זה שהתחת עולה קודם (למרות שאני דוחף עם הרגליים)

וגם שהמוט מטייל קצת לפני ההרמה... אשמח לשמוע עצות לגבי זה (בעיקר לגבי המוט שמטייל לו לפני ההרמה...)

מבחינת מיקום המוט:
השוקיים שלי נוגעות בו כשאני מתכופף לאחוז במוט. לפני שאני מתכופף המוט קצת יותר קרוב לרגליים שלי ממה שמומלץ (אמצע כף הרגל) כי אני מרגיש ככה הרבה יותר חזק.
(את הטכניקה בדדליפט למדתי לפי 5 השלבים של ריפטו)

אצרף מחר סרטון של הבנץ' כדי לקבל גם עליו חוות דעת.

בסקוואט: הרבה יותר מידי צעדים ביציאה, תנסה לסכם את זה בשניים שלושה צעדים כדי לשמור על יציבות, אל תמהר ללכת אחורה, תשאר יציב ותלך אחורה כמו רובוט, מנקודה אחת לשניה, תשמור על הצורת הוצאה קבועה, לי זה עוזר.

סקוואט נראה מעולה.
בסקוואט: הרבה יותר מידי צעדים ביציאה, תנסה לסכם את זה בשניים שלושה צעדים כדי לשמור על יציבות, אל תמהר ללכת אחורה, תשאר יציב ותלך אחורה כמו רובוט, מנקודה אחת לשניה, תשמור על הצורת הוצאה קבועה, לי זה עוזר.
קשה לי להזדהות. לא ראיתי בעיה בכל ההכנה שלו. להתכונן לאט ומרוכז עזר לי יותר.

ציינת כבר בדיוק מה הבעיה בדדליפט שלך, ואני מסכים איתך. גב לא מי יודע ישר, המוט מטייל לדעתי כי ניכנסת מהר מידי. תנסה להיכנס למיקום, לקחת אוויר, לכווץ את הגוף ולהתפרץ. אני חושב שתמתין בין כל אחד מהשלבים האלה בערך שניה, כדי לוודאות שאתה עושה אותם נכון ועד הסוף.

אבל גם לי יש לפעמים ימים של טכניקה לקויה, אם היה לך יום רע, תשתדל פשוט לשפר את זה פעם הבאה. יש גם מצב שהמשקל של הדד קצת כבד כי אתה כבר לו שוקל 10 קילו יותר כמו שהיית.
יפה מאוד שהצלחת לשמור על משקלים בחיטוב כל כך אגרסיבי.

• פותח/ת השרשור
סקוואט נראה מעולה.

קשה לי להזדהות. לא ראיתי בעיה בכל ההכנה שלו. להתכונן לאט ומרוכז עזר לי יותר.

ציינת כבר בדיוק מה הבעיה בדדליפט שלך, ואני מסכים איתך. גב לא מי יודע ישר, המוט מטייל לדעתי כי ניכנסת מהר מידי. תנסה להיכנס למיקום, לקחת אוויר, לכווץ את הגוף ולהתפרץ. אני חושב שתמתין בין כל אחד מהשלבים האלה בערך שניה, כדי לוודאות שאתה עושה אותם נכון ועד הסוף.

אבל גם לי יש לפעמים ימים של טכניקה לקויה, אם היה לך יום רע, תשתדל פשוט לשפר את זה פעם הבאה. יש גם מצב שהמשקל של הדד קצת כבד כי אתה כבר לו שוקל 10 קילו יותר כמו שהיית.
יפה מאוד שהצלחת לשמור על משקלים בחיטוב כל כך אגרסיבי.

אנסה באמת להיכנס יותר לאט לכל חזרה, תודה!😃
בקשר למשקלים... הם נשמרו מעולה עד לפני שבועיים ועכשיו כמו שזה נראה איבדתי משהו כמו 10 קילו בדד 🙁

בכל מקרה זהו:) היום אימון חזה כתפיים, יום חמישי הולך למכון רק בשביל לבדוק 5rm בכל המורכבים ובראשון מתחיל יום נפח ראשון בטקסס:saliva:
סוף סוף לחזור לאכול... אני כבר חולם על אוכל בלילה

• פותח/ת השרשור
בהצלחה עם יום שני בבוקר

חחח אני הולך לצלוע לעבודה 😵‍💫🥊
שאלה... את היום עצימות בטקסס כדי להתחיל עם ה5rm שלי כרגע או גם ממנו להוריד אחוז מסויים?

נגיד השבוע סגרתי 80kg x5 בבנץ. היה גריינד בחזרה האחרונה. שבוע הבא (בהתחשב בזה אני חוזר לאכול) ביום עצימות לעשות 80kg לחמישייה או להתחיל מפחות?

בספר היה אזכור לגבי זה רק כשדיברו על יום הנפח ושם המליצו להתחיל מ85% מה-RM5

חחח אני הולך לצלוע לעבודה 😵‍💫🥊
שאלה... את היום עצימות בטקסס כדי להתחיל עם ה5rm שלי כרגע או גם ממנו להוריד אחוז מסויים?

נגיד השבוע סגרתי 80kg x5 בבנץ. היה גריינד בחזרה האחרונה. שבוע הבא (בהתחשב בזה אני חוזר לאכול) ביום עצימות לעשות 80kg לחמישייה או להתחיל מפחות?

בספר היה אזכור לגבי זה רק כשדיברו על יום הנפח ושם המליצו להתחיל מ85% מה-RM5

ממש לא!

אני לא זוכר את התכנון המדוייק, אתה יכול לגגל ״TEXAS METHOD CALCULATOR״ ובטוח תמצא.

ניחוש שלי - מגיעים לRM אחרי 3-4 שבועות~.

• פותח/ת השרשור
ממש לא!

אני לא זוכר את התכנון המדוייק, אתה יכול לגגל ״TEXAS METHOD CALCULATOR״ ובטוח תמצא.

אחלה , לפי המחשבונים אני צריך להוריד 10% מה-5rm שלי...

המספרים לא יצאו עגוליפ אז עיגלתי כלפי מעלה/מטה בהתאם למספר שיצא...
אלה המשקלי התחלה שיצאו:

סקוואט עצימות: 92.5kg
סקוואט נפח: 80kg

דדליפט עצימות: 120kg

פרס נפח: 35kg

בנץ עצימות: 72.5kg
בנץ נפח: 62.5kg

ה5rm הנוכחי שלי כרגע במורכבים זה:
סקוואט 106kg
דדליפט 132kg
בנץ 80kg
פרס 47.5kg

נראה לי קצת נמוך להתחיל מ92.5 ביום עצימות לא? בהתחשב בזה שאני מוסיף אליו 2.5kg כל שבוע יוצא שרק אחרי 7 שבועות אני מתחיל לשבור שיאים

אולי עדיף להתחיל מ98.5kg שזה משקל שיקח לי ממנו להגיע 3 שבועות חזרה ל5rm שלי

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ממש לא!

קורא עכשיו את pps3 וריפטו כותב שם שהמתאמן צריך להתחיל את התוכנית עם המשקל שאיתו עבד ל3 חמישיות ל5rm ביום עצימות הראשון... ללכת לפי הספר או באמת לעשות ריסט של 3 שבועות?

*מצטער על הדאבל, רוצה לקבל תשובה על ההודעה ולא יודע אם ציטוט בעריכה יתריאה*

לא נשמע לי הגיוני בעליל. יש לך צילום מסך?

המשקל שאתה עובד איתו ל3X5 הוא מאוד קרוב לRM5, לא הגיוני להתחיל ממש כמעט מהשיא שלך.

• פותח/ת השרשור
לא נשמע לי הגיוני בעליל. יש לך צילום מסך?

המשקל שאתה עובד איתו ל3X5 הוא מאוד קרוב לRM5, לא הגיוני להתחיל ממש כמעט מהשיא שלך.

סימנתי באדום

קבצים מצורפים

• 20190401_065701.jpg
    20190401_065701.jpg
    KB 165.1 · צפיות: 63
השאלה איך ה3X5 נראה. אם זה גריינד אז לדעתי ההנחה מוטעית.
אם זה ״עוד יום במכון״ אז בהחלט אפשר לעבור ככה.

• פותח/ת השרשור
השאלה איך ה3X5 נראה. אם זה גריינד אז לדעתי ההנחה מוטעית.
אם זה ״עוד יום במכון״ אז בהחלט אפשר לעבור ככה.

הבנתי... זאת אומרת שאם נגיד 100kg ל3x5 עולה אצלי בקלות אפשר להתחיל מזה

בכל מקרה החלטתי לדחות קצת את הטקסס ולמשוך עוד את החיטוב לכיוון ה10% כי לדעתי אני לא בא.ש מספיק נמוך... יש לי טיסה לטיול אחרי צבא בעוד 7 חודשים ואני לא רוצה להגיע אליה בא.ש גבוהה

בגלל שהחלטתי להמשיך עוד חודש ערך בחיטוב, האם יש דרך עליה הייתם ממליצים לי לנסות להעלות קצת את המשקלי עבודה שלי?

אני מרגיש שבסקוואט בנץ ודדליפט אני יכול עוד להתקדם קצת עם תכנון נכון של החודש הזה

קבצים מצורפים

• Screenshot_20190401-080234_Gallery.jpg
    Screenshot_20190401-080234_Gallery.jpg
    KB 40.5 · צפיות: 71
נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית