הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תזונה ותוספים אינפוגרפיק תוסף תזונה קריאטין - מה זה? מתי לקחת? אינפוגרפיק

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,424
מנהל
נק' מוניטין:
58,701
103,264
12,424
IMG_1175.jpg

IMG_1174.jpg

IMG_1178.jpg

IMG_1179.jpg

IMG_1180.jpg

IMG_1181.png

• פותח/ת השרשור
עלייה ברמות ההורמון DHT כמו שמוזכר במחקר (אחד ויחיד) אינה בהכרח אומרת הקרחה. זו עדיין עלייה שהייתה בנורמה של ה DHT והייתה ריגרסיה חזקה אחרי כמה שבועות ברמות ה DHT בזמן נטילת קריאטין (הרמות ירדו דרסטית ככל שהמשיכו להתווסף). לא מדדו זקיקים או נשירת שיער במחקר ולכן הוא חסר תועלת לסוגייה עם הרבה משאלות לב

עלייה ברמות ההורמון DHT כמו שמוזכר במחקר (אחד ויחיד) אינה בהכרח אומרת הקרחה. זו עדיין עלייה שהייתה בנורמה של ה DHT והייתה ריגרסיה חזקה אחרי כמה שבועות ברמות ה DHT בזמן נטילת קריאטין (הרמות ירדו דרסטית ככל שהמשיכו להתווסף). לא מדדו זקיקים או נשירת שיער במחקר ולכן הוא חסר תועלת לסוגייה עם הרבה משאלות לב

אז אפשר לתסף בקריאטין מבלי לחשוש להקרחה? אם אבא וסבא שלי קירחים אבל אני לא, עדיף להימנע או בטוח לשימוש?

• פותח/ת השרשור
אז אפשר לתסף בקריאטין מבלי לחשוש להקרחה? אם אבא וסבא שלי קירחים אבל אני לא, עדיף להימנע או בטוח לשימוש?
אתה תקריח גם ככה עם או בלי קריאטין

אתה תקריח גם ככה עם או בלי קריאטין

חחח עד עכשיו המצב שלי טוב, אבא שלי בגילי כבר היה קירח, ולי אין שום סימן באופק. אין לנו גם את אותו שיער.
עד כמה ההשפעה של הקריאטין משמעותית בהשוואה למישהו שלא משתמש?

מתי עדיף לקחת? לפני אימון או אחרי? או אפילו סתם כל יום בשעה קבועה?

חחח עד עכשיו המצב שלי טוב, אבא שלי בגילי כבר היה קירח, ולי אין שום סימן באופק. אין לנו גם את אותו שיער.
עד כמה ההשפעה של הקריאטין משמעותית בהשוואה למישהו שלא משתמש?

אני מקריח כבר מגיל 22 ולאבא שלי יש שיער מלא, אבל סבא שלי ז"ל גם היה עם קרחת.
אז לא תמיד זה קשור.

אני אסכם את זה ככה שאני מעדיף לשמור על השיער שלי. אני בטוח שאפשר להתקדם יפה גם בלי קריאטין.

ואני אסכם את זה שהקרחה זה הכל עניין של גנטיקה, יכול להיות (ואני בספק) שקריאטין רק יזרז מי שנוטה להתקרח.
שיקולים שלך.

לגבי הקרחה- גם אני חששתי מזה , כבר כמה שנים שהשיער שלי מתחיל להדלל והיום לא ניתן לומר שיש לי שיער מלא אבל אני גם לא קרוב להקרא קירח , כשנה אני לוקח קראיטין באופן רציף כמעט ואני לא רוה שינוי / או תיגבור כל שהוא בדילול השיער

ברמות שונות, יש כאלה שלא ירגישו כמעט שום הבדל, ויש כאלה שיראו הבדלים משמעותיים

אני לצערי מאלה שלא מרגישים אותו ככ אם בכלל.
יש טעם להמשיך לצרוך? (אני צורך שנים..)
יש משהו שאני יכול לעשות בנוגע לזה?

אני לצערי מאלה שלא מרגישים אותו ככ אם בכלל.
יש טעם להמשיך לצרוך? (אני צורך שנים..)
יש משהו שאני יכול לעשות בנוגע לזה?
החלטה שלך אם להמשיך לצרוך, אם אתה חושב שאין טעם אז אתה יכול להפסיק, לרוע המזל אין מה לעשות עם זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית