הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון 225 דדליפט בגיל 17

אמיתי מור

משתמש מתחיל
12
11
נק' מוניטין:
113
12
11
אני בן 17 כרגע, מתאמן שנתיים ושלושה חודשים ועושה 225 קילו במשקל 87-90, האם זה נחשב משהו? האם שווה לי להתחרות?

אני בן 17 כרגע, מתאמן שנתיים ושלושה חודשים ועושה 225 קילו במשקל 87-90, האם זה נחשב משהו? האם שווה לי להתחרות?
זו תוצאה לא רעה בכלל, תמיד יכול להיות נחמד לנסות להתחרות. חוויה...

• פותח/ת השרשור
זו תוצאה לא רעה בכלל, תמיד יכול להיות נחמד לנסות להתחרות. חוויה...
היית אומר שזאת תוצאה מספיק טובה כדי להכנס למקומות ראשונים? זאת אומרת לא רק בשביל זה מתחרים אבל בכל זאת..

היית אומר שזאת תוצאה מספיק טובה כדי להכנס למקומות ראשונים? זאת אומרת לא רק בשביל זה מתחרים אבל בכל זאת..
אני לא מאוד מעודכן בתוצאות ביחס לקטגוריה ובעיני זה גם לא משנה כי אם בחרת להתחרות - עשה הכי טוב שאתה יכול.
@PowerLifting תכוון את הבחור...

מכיר מישהו במשקל גיל קרוב שלך עם דדליפט בערך כמו שלך. זה נדיר, ויפה מאוד. בהחלט שווה לך להתחרות, במיוחד בגלל שבנוער יש לך סיכוי מעולה. אם הסקוואט והבנץ' שלך גם טובים, אתה יכול למצוא את עצמך במקום מכובד. וגם אם לא, זה אולי זמן להשקיע גם בהם.
חוץ מזה שזה חויה כיפית, ויש לך סיכוי לא רעה בכלל.
כן, בחור בגיל שלך שוקל 80 עשה 230. וזה מציאה, עם קצת עבודה אתה עובר אותו.

זה לא רע בכלל, בהחלט הרבה יותר ממה שאני הרמתי בגיל 17 (0).

בשביל לנצח תצטרך למצוא תחרות עם קטגורית גיל, ככל הנראה בתחרות עם קטגוריית גיל לא ממש משנה כמה תרים כי לא יהיה לך מול מי להתחרות אז תנצח (כנראה) בלי קשר.

כשאתה נכנס לתחום הפאוורליפטינג אתה צריך להבין שאין כאן באמת מנצחים. בתחרויות הרגילות (קטגוריות משקל, גיל וכו') כמעט בטוח שתהיה לבד בקטגוריה או במקרה הטוב עם עוד מתחרה אחד, וזה יהיה "ניצחון" לא מתוק.
בתחרויות כמו שאני מארגן, עם צימצום משמעותי של קטגוריות (ללא גיל) המנצח כמעט צפוי מראש.
לכן כשאתה נכנס לפאוורליפטינג תחרותי, מוטב שתבוא להתנסות ולחוויה.
אני התחלתי להתחרות ב2012, ובאף תחרות, עד היום אגב, לא חשבתי אם אני הולך לנצח או לא. מבחינתי ניצחון היה לשבור את השיאים שלי מתחרות קודמת. להיות פאוורליפטר טוב יותר משנה קודמת.
אני זוכר שבפעם הראשונה שבחלוקת פרסים (2015) קראו לי לפודיום אבסולוט, זה הפתיע אותי כיוון שלא הייתי רגיל לזה, והאמת גם לא עניין אותי. הסרטונים בפלאפון של ההרמות עניינו אותי הרבה יותר מגביע מפלסטיק ואבקת חלבון תות.
שורה תחתונה, אתה בא לנצח את עצמך.

אני אציג גישה קצת שונה מאושר.
אני חושב שנצחון הוא מאוד חשוב, אבל מה שמפריע לי זה ״נצחון מזוייף״. מה הכוונה? אם אתה מתחרה בתחרות של 50 אנשים ו30 מהם מנצחים - זה לא נצחון אמיתי. אם אתה מתחרה לבד בקטגוריה - זה לא נצחון אמיתי. אם יש אנשים חזקים ממך שמתחרים בתחרויות אחרות - זה לא נצחון אמיתי.
אני מכיר מישהו מכאן (אוסטרליה) שלפני כל תחרות הוא מציג את אוסף המדליות שלו (סביב 15-20) ואומר שהוא הולך להוסיף עוד אחת. הוא ליפטר מאוד חלש בקנה מידה אוסטרלי (550@82 בערך) אבל הוא מתחרה תמיד איפה שהוא יקח מדליה.

אני מנגד, השנה החלטתי לא להתחרות באף תחרות מקומית, כי זה חסר משמעות מבחינתי לנצח שם. אני מתחרה בתחרות הכי קשה באוסטרליה (ובין הקשות בעולם הייתי אומר) ומה שחשוב לי זה לשפר את המיקום שלי שם. להגיע חמישי שם זה הרבה יותר מרשים לדעתי מלקחת זהב בכל תחרות אחרת. יום יבוא ואולי אגיע שלישי וזה יהיה שווה 10+ שנים של אימונים מפרכים ואין סוף הקרבות. כמובן שאז ארצה עוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית