נק' מוניטין:
-384
- 221
- 11
מי ששואל למה אני עושה מין סומו לקלאסי,כי זה הדרך היחידה שאני יכול לשמור על הגב ישר
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נסייתי ונסייתי ונסייתי לא מצליח להיות עם מנח גב ישרמה הסיבה לעזאזל לא לעשות קלאסי?
כל אחד עם 4 גפיים יכול לעשות דדליפט קלאסי בטכניקה טובה אם ישקיע. יש כאלה עם פרופורציות יותר נוחות ופחות נוחות, אבל כולם יכולים.
צר לי, אבל בהיעדר הסבר יותר משכנע - אני חושב שהגישה שלו לא נכונה.
דבר ראשון צריך לזכור שגב ישר זה ספקטרום, זה לא מנח אחד ויחיד, והוא יכול להיראות שונה מאוד מאדם אחד לשני.נסייתי ונסייתי ונסייתי לא מצליח להיות עם מנח גב ישר
וראייתי כל סרטון הסברה שיש באינטרנט בעברית ואנגלית.
לבנתיים אני יעשה את מה שאני יכול,יש מישהו עדיף במקום עם רכבת שיכול ללמד אותי בשעה דדליפט בצורה טובה??דבר ראשון צריך לזכור שגב ישר זה ספקטרום, זה לא מנח אחד ויחיד, והוא יכול להיראות שונה מאוד מאדם אחד לשני.
דבר שני, לא קיים אדם בריא (ובמקרים רבים גם לא בריא) שלא יכול להרים עם גב קשיח. אם אתה לא יכול לשמור על מנח קשיח של הגב, זה חוסר הבנה של התנועה
אני נמצא במרחק טיסה, אבל יכול ללמד אותך ברבע שעה, לא יודע אם זה מתקזזלבנתיים אני יעשה את מה שאני יכול,יש מישהו עדיף במקום עם רכבת שיכול ללמד אותי בשעה דדליפט בצורה טובה??
אני יקח ממך אימון אישי אחד איפה זה?אני נמצא במרחק טיסה, אבל יכול ללמד אותך ברבע שעה, לא יודע אם זה מתקזז
אני אמור לרדת לאילת עד מאט🤣🤣 לא בטוח שזה שווה לך עם העלויות טיסה
אחי זה היה בצחוק, אני גר באירופהאני יקח ממך אימון אישי אחד איפה זה?
אני די בטוח שבידיוק ביטלו את הטיסות לאילת, סגרו שם את השדהאני אמור לרדת לאילת עד מאט
שישלם לי טיסה, נסיעות, ושהייה, והשאר יהיה מחיר נורמליכמה היית לוקח ממישהו בשביל לטוס לארץ אחרת וללמד אותו סקוואט? בטוח יש מחיר לזה
מי אמר משהו על טיסה וואלה יש כאלה דלי אמצעיים.אחי זה היה בצחוק, אני גר באירופה
אני די בטוח שבידיוק ביטלו את הטיסות לאילת, סגרו שם את השדה
שישלם לי טיסה, נסיעות, ושהייה, והשאר יהיה מחיר נורמלי
לא צוחק עליך חס וחלילה, סתם הייתה בדיחה ברוח טובהמי אמר משהו על טיסה וואלה יש כאלה דלי אמצעיים.
ולמה אתה צוחק אלי אני מחפש מישהו שיודע ללמד דדליפט בצורה שגם טמבל כמוני יבין
לא מאמין שאתה טמבל בכלל. אבל אם תרצה, אני ממליץ על המאמן שלי בתור אחד המאמנים הטובים בארץ (לדעתי), שיוכל ללמד אותך דדליפט בקלות באזור ירושלים. Thetsadik.ולמה אתה צוחק אלי אני מחפש מישהו שיודע ללמד דדליפט בצורה שגם טמבל כמוני יבין
לא מסובך דדליפט לא מבין למה אתה מסתבך אני למדתי דדליפט בצורה תקינה בשבוע וחצי בערך ואחרי 2 תרגולים כבר המדריך אמר שהטכניקה תיקנית. אין לך מדריך במכון שיעזור לך בטכניקה?מי אמר משהו על טיסה וואלה יש כאלה דלי אמצעיים.
ולמה אתה צוחק אלי אני מחפש מישהו שיודע ללמד דדליפט בצורה שגם טמבל כמוני יבין
אלחנן בקושי הגעתי לערכים שלי היום.לא מאמין שאתה טמבל בכלל. אבל אם תרצה, אני ממליץ על המאמן שלי בתור אחד המאמנים הטובים בארץ (לדעתי), שיוכל ללמד אותך דדליפט בקלות באזור ירושלים. Thetsadik.
אני גר בחדרהיש כמה וכמה מאמנים טובים בארץ שילמדו אותך.
מאיזה איזור אתה?
המאמן שמלמד סקווואט בסמית משין או המאמן שחושב שדדליפט לא עובד על כלום??לא מסובך דדליפט לא מבין למה אתה מסתבך אני למדתי דדליפט בצורה תקינה בשבוע וחצי בערך ואחרי 2 תרגולים כבר המדריך אמר שהטכניקה תיקנית. אין לך מדריך במכון שיעזור לך בטכניקה?
אלחנן בקושי הגעתי לערכים שלי היום.
תן לי את המספר בפרטי יכול להיות שאני ילך לטדי אני יעבור שם כמה שעות לפני.לא מאמין שאתה טמבל בכלל. אבל אם תרצה, אני ממליץ על המאמן שלי בתור אחד המאמנים הטובים בארץ (לדעתי), שיוכל ללמד אותך דדליפט בקלות באזור ירושלים. Thetsadik.
תשלח לו הודעה בפרטי כאן בפורום.תן לי את המספר בפרטי יכול להיות שאני ילך לטדי אני יעבור שם כמה שעות לפני.