הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב אחרי מחלה וגם UD 2.0

thomas shelby

משתמש פעיל
356
161
נק' מוניטין:
214
356
161
שלום רב.
נתחיל בזה שלא ידעתי איפה לכתוב את השאלה , או פה באימונים או בתזונה ותוספים אז פשוט שמתי את זה פה, מצטער אם זה לא מתאים לפה נא לא למחוק לי את השאלה.

לאחרונה הגעתי למה שנקרא "סוף תקופת המסה"
החלטתי להתחיל חיטוב, ולאלוקים היו תכניות אחרות.
מפה לשם בשלושה שבועות האחרונים הייתי חולה וגם על אנטיביוטיקה בגלל דלקת גרון שגמרה אותי והייתי על פחות מ-1000 קלוריות ביום, כל היום במיטה.
עכשיו אני מרגיש קצת יותר טוב, לא מרגיש חולשה או משהו בסגנון כמו שהרגשתי כשהייתי חולה אבל כן מרגיש אני לא מה שהייתי קודם, אולי ירדתי קצת בנוזלים, בנפח של השרירים כנראה.

שאלה 1

האם להתחיל לחתוך ישר לחיטוב או לחכות קצת עם התהליך?
אני מתכוון, חשבתי שאולי עדיף לעשות עוד שבועיים שלוש של "מסה" כדי לחזור למה שהייתי קודם, לפני שהייתי חולה, לאכל המון קלוריות כמו במסה רצינית, ואז להתחיל בתהליך חיטוב.
אני שואל כי אני חושב שעדיף לי לא לחתוך ישר לחיטוב אחרי שהייתי חצי מת, שאני לא אסכן את עצמי וגם החיטוב לא יהיה יעיל ככה,
אבל, אולי אני טועה וסתם אני אבזבז שלושה שבועות לפח שהייתי יכול להוריד מהם שומן כמו שצריך.

בקיצור אני בדילמה, אולי עדיף לתת לגוף להתאושש ולא להתאמן במשך עוד שבוע שבועיים ואז להתחיל חיטוב?

שאלה 2
האם הדיאטה
THE ULTIMATE DIET 2.0 מסוכנת בשבילי?
אני חושב שהדיאטה הזו מתאימה לי בול ואני אעמוד בה כמו שצריך אבל קצת חושש, כי אני בן 17, מפחד שיש אולי השפעות ארוכות טווח על ההורמונים וכל התהליך של הגדילה.

בקיצור תודה רבה למי שטרח מזמנו לקרוא את מגילת אסתר תזכו למצוות ותענו לי בבקשה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית