סרטון - מה יותר מזיק. סטרואידים vs אקמול vs עישון

• פותח/ת השרשור frozen
  • פורסם בתאריך

frozen

משתמש משקיע
6,875
6,794
נק' מוניטין:
10,872
6,875
6,794
למרות שרובכם חכמים ומשכילים,ויודעים שאין באמת סכנה בשימוש בהורמונים,עם הידע הדרוש ובידיים הנכונות.
יש חלק שסבורים שיש משהו נורא מסוכן בזה.

מפרסם סרטון קצר של רופא,יוטיובר,שמסביר מהידע שלו על ההבדלים בין זה לבין עישון ולקיחת אספירין
הוא לא מציג מחקרים ומאמרים,פשוט מדבר מהנסיון שלו.

אם אתה חולה האם אתה היית הולך שכל הידע שלו זה מהאינטרנט?

ומציין שלקחת טסט כדי להתמודד עם PTSD זה לא תקין כמו לקחת סמים/משככי כאבים או כל דבר אחר

לא לקחתי טסט כדי להתמודד עם זה.
לקחתי טסט כדי לישון יותר טוב בלילה.

שכל הידע שלו זה מהאינטרנט?
הידע שלי לא מהאינטרנט,רובו מקורסים מקצועיים וספרות רפואית/ביולוגית

לא לקחתי טסט כדי להתמודד עם זה.
לקחתי טסט כדי לישון יותר טוב בלילה.

הידע שלי לא מהאינטרנט,רובו מקורסים מקצועיים וספרות רפואית/ביולוגית
למה לא לטפל בזה?

לא באמת מעניין איך השגת את הידע שלך אם קראת איזה ספר או קראת מאמר באינטרנט SAME SAME השאלה נשאלת האם אתה היית הולך לרופא שקרא קורסים מקצועיים וספרות רפואית

לא באמת מעניין איך השגת את הידע שלך אם קראת איזה ספר או קראת מאמר באינטרנט SAME SAME השאלה נשאלת האם אתה היית הולך לרופא שקרא קורסים מקצועיים וספרות רפואית
אני לא רופא,אני לא מנסה להיות
אבל אם אני מצליח לעזור לאנשים שהסתבכו,וכן יש לי רעיון שאולי יכול לעזור להם אז למה לא?
אני תמיד מדגיש שזה לא ייעוץ רפואי, ושאני לא מומחה ושאני לא איש רפואה

אני לא רופא,אני לא מנסה להיות
אבל אם אני מצליח לעזור לאנשים שהסתבכו,וכן יש לי רעיון שאולי יכול לעזור להם אז למה לא?
אני תמיד מדגיש שזה לא ייעוץ רפואי, ושאני לא מומחה ושאני לא איש רפואה
עזוב לא הבנת אותי
כתבתי קודם. אף אחד מהסביבה שלי לא יודע על סה וכרגע בא לי שזה יישאר ככה.
ביום שאני אהיה שלם עם זה,אני אלך לטיפול
לדעתי אתה עושה טעות אף אחד בכלל לא צריך לדעת שאתה בטיפול

ובהקשר אחר איך אתה יודע בכלל שהחומר שאתה מקבל הוא איכותי?
כתבתי קודם. אף אחד מהסביבה שלי לא יודע על סה וכרגע בא לי שזה יישאר ככה.
ביום שאני אהיה שלם עם זה,אני אלך לטיפול
אף אחד לא צריך לדעת בכלל שאתה הולך לטיפול

ולנושא אחר איך אתה בכלל יודע שאתה לא מזריק זבל?

ובהקשר אחר איך אתה יודע בכלל שהחומר שאתה מקבל הוא איכותי?
אני לא,ופה באמת יש חסרון מסויים. אבל זה סיכון שאני מוכן לקחת,זה החלטה שלי ובחירה שלי
(עדיין,לא משהו שאפשר לקרוא לו סכנה).
בעקרוו מטפלים בזה עם גראס,אבל בגלל העבודה שלי אסור לי לעשן. אז בינתיים טסט נותן לי נחת

לדעתי אתה עושה טעות אף אחד בכלל לא צריך לדעת שאתה בטיפול
תשמע,אתמול היה פעם ראשונה שבכלל סיפרתי את זה למישהו(חוץ מחברה שלי),אז מה אם אתם סתם אנשים בפורום,זה מצריך אומץ לשתף דבר כזה.
זה מלווה בהמון הכחשה,אני עדיין מסרב להאמין שיש לי בעיה.
כשאני אהיה שלם עם זה אני יוכל ללכת לטפל בזה.
בינתיים אני מתבייש בזה ומרגיש חלש.

סיימנו לדבר על הטראומות שלי? פירטתי יותר מדי כבר

אני לא,ופה באמת יש חסרון מסויים. אבל זה סיכון שאני מוכן לקחת,זה החלטה שלי ובחירה שלי
(עדיין,לא משהו שאפשר לקרוא לו סכנה).
בעקרוו מטפלים בזה עם גראס,אבל בגלל העבודה שלי אסור לי לעשן. אז בינתיים טסט נותן לי נחת

תשמע,אתמול היה פעם ראשונה שבכלל סיפרתי את זה למישהו(חוץ מחברה שלי),אז מה אם אתם סתם אנשים בפורום,זה מצריך אומץ לשתף דבר כזה.
זה מלווה בהמון הכחשה,אני עדיין מסרב להאמין שיש לי בעיה.
כשאני אהיה שלם עם זה אני יוכל ללכת לטפל בזה.
בינתיים אני מתבייש בזה ומרגיש חלש.

סיימנו לדבר על הטראומות שלי? פירטתי יותר מדי כבר
שוב פעם אני בספק שהדרך היחידה לטפל בPTSD זה גראס (או טסט)

ובחזרה לנושא
החיסרון הזה הוא די גדול אתה יכול לתכנן להזריק 500 ויוצא שאתה מזריק הרבה הרבה יורת או בכלל להזריק זבל לגוף לא?

החיסרון הזה הוא די גדול אתה יכול לתכנן להזריק 500 ויוצא שאתה מזריק הרבה הרבה יורת או בכלל להזריק זבל לגוף לא?
זה יכול לקרות.
וזה דווקא כן משהו שאפשר להכניס לרשימת "הסיכונים" , זה באמת מסוכן.
להזריק יותר מ500 לא יכול לעשות לך כלום,אין משהו שיפגע בך בזה,אבל להזריק חומרים זולים שדחפו שם זה בעייתי כבר

כל הדברים שאני וקוצר דיברנו עליהם,מבחינת בריאות ונזק,זה בהנחה שאתה משתמש במשהו רפואי ובמינונים מדוייקים.

מסכים לגמרי שאי אפשר לדעת בוודאות מה יש בפנים בפועל(שזה לא רפואי)

תסכימו איתו או לא, בנאדם שיתף כאן שהוא סובל מPTSD וכיום הוא מאושר, מי שממשיך לחפור על זה בצורה לא מכובדת ולזלזל בבחור שכנראה חווה משהו לא נעים - יקבל אזהרה.

סטרואידים זה לא פתרון קונבנציונלי למצוקות נפשיות ואני אעיד שזה אף יותר מסוכן אבל אף אחד כאן לא פסיכולוג וזה לא במקום לחפור במקום כואב שבנאדם בחר לחשוף כאן.

תנו לו את הכבוד ואת הספק להתמודד עם זה בדרך שלו.
בחזרה לנושא,

אין כזה דבר ״סייקל לפי הספר״. מהסיבה הפשוטה שאין ספק. כולם כאן מדקלמים ״500 סייקל ראשון, PCT בלה בלה בלה...״. לפי איזה ספר זה? זה לפי תרבות נהוגה בתחום. זה אומר שזה נכון? אידיאלי? מי יודע? אף אחד.

יצא לי להתקל בהמון דמויות סמכותיות מעולם החומרים והמון פעמים יש דעות מאוד מנוגדות. הדבר היחיד שאני יכול להמליץ זה אם אתם הולכים על זה, אז תבצעו בדיקות דם, קחו את הזמן, תכננו לטווח ארוך, תבינו שגם שאתה לא על חומר עדיין צריך לעבוד קשה ולשמור תזונה, להיות במעקב על לחץ דם, דופק ושאר פרמטרים כלליים לבריאות.

אני עשיתי סייקל ״לפי הספר״ ולקחתי את אחת הדמויות המובילות בתחום בארה״ב וסבלתי אחושרמוטה ממינון מאוד נמוך של חומר שלא הסכים איתי.

1. סיכון מוגבר לסרטן, בעיות כבד ולב. אצל חלק מהאנשים זה גם כליות(מתחרים לא סתם מוזרקים).
לחץ דם יש לכולם תלוי מה החומר וכמה אחוז שומן.
כולסטרול

2. בעיות פוריות זקפה ואיכות זרע פח.

3. ג'ינו, התקרחות וגדילת שיער בכל שאר המקומות. אקנה גם שזה לא בריאותי אבל אסטטיקה חשובה.

אישית משתמש ומתחרה כמה שנים אני ולא מתכוון להפסיק, אבל האנשים שעושיפ סרטונים סטייל - drug vs drug זה מיותר לחלוטין.
יש המון סמים קשים וקלים בעולם אין טעם להשוות ואני אישית שונא אלכוהול מעדיף את הצמח במקום.

ותופעות הלוואי האלה אמיתיות ובשלב מסויים לכולם יהיה אותם בדרגה מסויימת.
תעשו בדיקות דם ותשמרו על הביצים שזה אני בטוח ש90% לא עושים פה אבל דוחפים שימוש בחומרים.. בו נראה מה תגידו לאשה כשדוקטור יגיד לכם שילדים לא יהיו.
או שהלב במצב קריטי והעורקים נסתמו יפה יפה.
תשמרו על עצמכם וזהו
תמיד מבאס לשמוע שבודיבילדרים מקצועים מתים בגיל צעיר ואז "מחפשים" סיבות למה הוא מת כגון "הוא נחנק מהאוכל" "הוא נפל על הראש" "הוא לא מת מי הסטראודים" חבר'ה בואו נחסוך את זה מי שאומר את זה רוצה סה"כ להרגיע את עצמו ולהגיד שזה לא יקרה לו כשבתת מודע הוא יודע תשובה למוות,סטראודים לא משפעים באופן ישיר על הלב,אבל על המערכת הקרדיו וסקולרית זה משפיע טוב טוב (בעיקר אוראלים) זה יכול לעשות נזקים בלתי הפיכים לא לכל בנאדם זה יתאים, הכל ענין של מינון וגבולות

אני מכיר פאוורליפטר ברמה עולמית שזקוק להשתלת כליה. דיברתי איתו ושאלתי אותו בכנות מה הסיבה שזה קרה, הוא אמר תתפלא, זה שילוב של לחיות 20 שנה על 150 קילו משקל גוף בתוספת של NSAIDs (אנטי דלקתי לא סטרואידי).

אחוז גבוה מאוד מהתחלואה בתחום זה ממשקל עודף (לא משנה אם שריר או לא).

@MasterSplitter תודה,
אני גם מוסיף ומחזק שזה לא תרופה ולא פתרון,
פשוט לי. באופן אישי לי זה עושה יותר טוב
אני מכיר פאוורליפטר ברמה עולמית שזקוק להשתלת כליה. דיברתי איתו ושאלתי אותו בכנות מה הסיבה שזה קרה, הוא אמר תתפלא, זה שילוב של לחיות 20 שנה על 150 קילו משקל גוף בתוספת של NSAIDs (אנטי דלקתי לא סטרואידי).

תשמע,תחלואה שקשורה למשקל גוף היא לא בגלל סטרואידים..
פשוט אלו שלוקחים את זה לקיצון,למשקלים של 150, מגיעים למצב שהם לא מצליחים לספק מספיק חמצן ודם לכל הגוף ופה מתחילה פגיעה.
כמו שנאבירה אמר,אנשים מחפשים הרבה סיבות להאשים את הסטרואידים.

יש דוגמה קלאסית של בילדר בשם לייל משהו,מת מגידול בראש וכולם האשימו את הסטרואידים.
אף אחד לא עצר רגע לחשוב שזה בגלל האיידס שהיה לו הרבה שנים
הלב לא רגיל לעומס כזה,של לעבוד קשה בשביל לספק הכל לבחור ענק במשקל 150

אולי זה מה שהוא חושב, מעניין אותי אם הרופא שלו מסכים איתו.
אין לי ספק שמשקל עודף הוא גורם לבעיות בריאות, והתרופות שלו הוסיפו לבעיה, אבל עם כל זה, אין לי ספק שהסטרואידים הוסיפו המון לבעיה.
קריסת כליה תמיד מערבת בעיות של הכבד (הם עובדים יחד), איפה הסטרואיד מתפרק בגוף? בכבד.
כל ההורמונים עוברים פירוק בכבד. כך שזה נראה לי סביר מאוד להגיד שהבעיה שלו קשורה מאוד (אולי לא לגמרי, רק 70%) לסטרואידים.
להגיד שקריסת כליה לא קשור לסטרואידים, זה הכחשה לדעתי.
זה שיש לבנאדם בעיות בריאות שונות, לא אומר שהסטרואידים לא הוסיפו או גרמו למוות.
תסכימו איתו או לא, בנאדם שיתף כאן שהוא סובל מPTSD וכיום הוא מאושר, מי שממשיך לחפור על זה בצורה לא מכובדת ולזלזל בבחור שכנראה חווה משהו לא נעים - יקבל אזהרה.
אף אחד לא מזלזל או חופר.
הדיון כאן על הבטיחות והסיבות להשתמש בסטרואידים.
ידידינו שיתף את הסיבות שלו, ואנחנו הבענו את דעתינו.
דעתו של פרוזן, ששימוש למטרת שינה טובה והקלה על הסמפטומים שלו, הם סיבה מוצדקת.
אני חושב שיש צורך בדברים שונים.
אם פרוזן הרגיש פגיעה חלילה מהצורה שהבעתי את דעתי על דעתו, אני מתנצל.
אני לא שופט אף מזריק על הצורה והדרך שהוא הגיע להחלטה שלו.
דעתי כמו דעת החוק, שזה דבר שלילי להשתמש בחומר לא חוקי ומסוכן. אם למישהו יש קשיים \ חישובים \ סיבות להשתמש, אני לא שופט.
אבל דעתי היא שזה דבר שאני אישית נגד.

אני אוסיף עוד משהו קטן אני לא מסתיר את העובדה שאני משתמש בסטרואידם אני אומר תאמת (מעדיף) אולם אני נמנע מי להגיד את זה אבל עם שואלים אני עונה ואנשים נכנסים איתי לשיחות חבל על הזמן אומרים כאלה דברים שטותים אנשים לא מבינים אומרים דברים כאלה קיצונים שלרגע אני אומר לעצמי Wtf למה עניתי לו על זה. כי יש מסביב לכל זה שם רע מאוד כן זה משפיע לרע כע זה יכול להוביל למוות,אבל תמיד אני אומר שם המשחק זה מינון ,להיבדק בזמן,להכיר תחומר ואת התופעות לוואי ולדעת מתי להגיד חאלס

אולי זה מה שהוא חושב, מעניין אותי אם הרופא שלו מסכים איתו.
אין לי ספק שמשקל עודף הוא גורם לבעיות בריאות, והתרופות שלו הוסיפו לבעיה, אבל עם כל זה, אין לי ספק שהסטרואידים הוסיפו המון לבעיה.
קריסת כליה תמיד מערבת בעיות של הכבד (הם עובדים יחד), איפה הסטרואיד מתפרק בגוף? בכבד.
כל ההורמונים עוברים פירוק בכבד. כך שזה נראה לי סביר מאוד להגיד שהבעיה שלו קשורה מאוד (אולי לא לגמרי, רק 70%) לסטרואידים.
להגיד שקריסת כליה לא קשור לסטרואידים, זה הכחשה לדעתי.
זה שיש לבנאדם בעיות בריאות שונות, לא אומר שהסטרואידים לא הוסיפו או גרמו למוות.

אף אחד לא מזלזל או חופר.
הדיון כאן על הבטיחות והסיבות להשתמש בסטרואידים.
ידידינו שיתף את הסיבות שלו, ואנחנו הבענו את דעתינו.
דעתו של פרוזן, ששימוש למטרת שינה טובה והקלה על הסמפטומים שלו, הם סיבה מוצדקת.
אני חושב שיש צורך בדברים שונים.
אם פרוזן הרגיש פגיעה חלילה מהצורה שהבעתי את דעתי על דעתו, אני מתנצל.
אני לא שופט אף מזריק על הצורה והדרך שהוא הגיע להחלטה שלו.
דעתי כמו דעת החוק, שזה דבר שלילי להשתמש בחומר לא חוקי ומסוכן. אם למישהו יש קשיים \ חישובים \ סיבות להשתמש, אני לא שופט.
אבל דעתי היא שזה דבר שאני אישית נגד.
לא אני ולא אתה רופאים, אבל הבחור בתור מישהו שממתין להשתלת כליה, ראה רופא או שניים בימי חייו. אני בוחר להאמין לו.

מה שאתה בתור טבעי לא יודע (אני מניח שאתה לא יודע) שחוץ מהסטרואידים עצמם, משתמשים לעיתים נוטים להשתמש בהרבה דברים אחרים על מנת להצליח לקיים אורח חיים קיצוני מבחינת משקל גוף, כאבים, אימונים, תזונה וכו׳. אנשים לוקחים אנטי דלקתי כמו אומגה 3, משככי כאבים, קנאביס, כדורי שינה, סמים באופן כללי, תרופות אחרות כדי לנהל את התופעות לוואי (כלומיד ארימדקס טמוקסיפן וכו׳). יש המון המון דברים שיכולים להתפקשש בדרך.
אני אוסיף עוד משהו קטן אני לא מסתיר את העובדה שאני משתמש בסטרואידם אני אומר תאמת (מעדיף) אולם אני נמנע מי להגיד את זה אבל עם שואלים אני עונה ואנשים נכנסים איתי לשיחות חבל על הזמן אומרים כאלה דברים שטותים אנשים לא מבינים אומרים דברים כאלה קיצונים שלרגע אני אומר לעצמי Wtf למה עניתי לו על זה. כי יש מסביב לכל זה שם רע מאוד כן זה משפיע לרע כע זה יכול להוביל למוות,אבל תמיד אני אומר שם המשחק זה מינון ,להיבדק בזמן,להכיר תחומר ואת התופעות לוואי ולדעת מתי להגיד חאלס
הבעיה שבפועל, רוב האנשים שמשתמשים לא עושים את זה בצורה מושכלת.

אני מודה אפילו אני לא עשיתי בדיקות דם רק אחרי שנה~ שהשתמשתי שגיליתי שיש דרך קצת פחות יקרה לעשות את זה כאן.

לא אני ולא אתה רופאים, אבל הבחור בתור מישהו שממתין להשתלת כליה, ראה רופא או שניים בימי חייו. אני בוחר להאמין לו.

מה שאתה בתור טבעי לא יודע (אני מניח שאתה לא יודע) שחוץ מהסטרואידים עצמם, משתמשים לעיתים נוטים להשתמש בהרבה דברים אחרים על מנת להצליח לקיים אורח חיים קיצוני מבחינת משקל גוף, כאבים, אימונים, תזונה וכו׳. אנשים לוקחים אנטי דלקתי כמו אומגה 3, משככי כאבים, קנאביס, כדורי שינה, סמים באופן כללי, תרופות אחרות כדי לנהל את התופעות לוואי (כלומיד ארימדקס טמוקסיפן וכו׳). יש המון המון דברים שיכולים להתפקשש בדרך.

הבעיה שבפועל, רוב האנשים שמשתמשים לא עושים את זה בצורה מושכלת.

אני מודה אפילו אני לא עשיתי בדיקות דם רק אחרי שנה~ שהשתמשתי שגיליתי שיש דרך קצת פחות יקרה לעשות את זה כאן.
כולנו חוטאים גמאני באחד הסייקלים ה"קלילים" לא ביצעתי בדיקת דם. למרות שידעתי שזה לא בסדר והכל יכול להשתבש או בכל זאות אני נוטה לעשות בדיקות דם(אחד למתי שמתחשק לי),א.ק.ג(אחד לחודשיים), בדיקת מאמץ (אחד לחצי שנה) ,אקו לב(אחד לשנה) כי יש לי סיפור במשפחה של בעיות לבביות למרות שעשיתי סייקלים הכל נעשה מהמינימום אני יכול להעיד ש 50 מ"ג דיבול משבשים לי את החיים לעומת 30 מ"ג דיבול שאני בכלל לא מרגיש תופעות לוואי מורגשות
או אפילו יותר גרוע שמתאמנים שמשתמים בסטראודים אומרים למתחילם קפוץ ישר על 60 מ"ג דיבול (סכנה גדולה) אפשר לקבל את כל התופעות לוואי ואפס תמורה מהחומר,הכל ענין של מינון צריך לדעת להאתים את החומרים לכל אדם זה אינדווידואלי יכול להיות שמטיל טסט 20מ"ג יעבור אצלי טוב אבל על בחור אחר זה יגרום לו תחושה של אני הולך למות,לכן להתחיל עם הכל מהמינימום עם מתחיל שואל אותי לגבי מינונים אני תמיד אומר סייקלים ראשונים הם רק נטו בשביל ליראות איך אתה מתמודד עם החומר ואם תקפיד על כל הכללים של המנוחה,תזונה ואימונים תקבל תמורה מאוד טובה. אני ממש לא מבין למה לקפוץ על מינונים גבוהים למה בסייקל ראשון צריך להיות במזרק שתי חומרים+אוראלים לך תדע מה יקרה לבחור חתיכת אומץ יש לדילרים האלה

למרות שרובכם חכמים ומשכילים,ויודעים שאין באמת סכנה בשימוש בהורמונים,עם הידע הדרוש ובידיים הנכונות.
יש חלק שסבורים שיש משהו נורא מסוכן בזה.

מפרסם סרטון קצר של רופא,יוטיובר,שמסביר מהידע שלו על ההבדלים בין זה לבין עישון ולקיחת אספירין
הוא לא מציג מחקרים ומאמרים,פשוט מדבר מהנסיון שלו.

אלוף סרטון מדהים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית