הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פספוס אימון ב5X5

lior20067

משתמש מתחיל
35
0
נק' מוניטין:
0
35
0
שלום לכולם,
רציתי לדעת מה עושים כאשר מפספסים אימון בליניארית 5X5 של ביל סטאר. האם זה תלוי בסוג האימון שפוספס( A B או C ). אני לדוגמא הייתי אמור להתאמן ביום שישי ולעשות אימון C, שהוא אימון העלאת משקל. מתלבט האם לבצע אותו עכשיו בתחילת השבוע, או פשוט לעבוד עם משקלים כאילו ביצעתי את האימון..

תודה רבה לעונים !!

העדפה אישית, אם אין לך בעיה לבלגן את הסדר ימים של השבוע ואתה חושב שתצליח לעלות במשקל לך על זה.
מצד שני לא קורה כלום אם לא עושים אימון אחד, תמשיך כרגיל(כמובן שלא תחשיב כאילו ביצעת אותו ותעלה משקל)

• פותח/ת השרשור
העדפה אישית, אם אין לך בעיה לבלגן את הסדר ימים של השבוע ואתה חושב שתצליח לעלות במשקל לך על זה.
מצד שני לא קורה כלום אם לא עושים אימון אחד, תמשיך כרגיל(כמובן שלא תחשיב כאילו ביצעת אותו ותעלה משקל)

תודה רבה!
עכשיו אני יחסית במשקלים נמוכים אז אני מניח שאני אצליח להעלות משקל, אך האם במשקלים גבוהים יותר זה בסדר או שפשוט מבצעים את האימון שהיה אמור להיות גם אם זה באיחור של כמה ימים ?

שלום לכולם,
רציתי לדעת מה עושים כאשר מפספסים אימון בליניארית 5X5 של ביל סטאר. האם זה תלוי בסוג האימון שפוספס( A B או C ). אני לדוגמא הייתי אמור להתאמן ביום שישי ולעשות אימון C, שהוא אימון העלאת משקל. מתלבט האם לבצע אותו עכשיו בתחילת השבוע, או פשוט לעבוד עם משקלים כאילו ביצעתי את האימון..

תודה רבה לעונים !!
תחזור על השבוע פשוט או שתעלה רק 2.5 במקום 5.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית