הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למי תצביעו בבחירות לכנסת ה-21 ? (סקר מעודכן)

למי תצביעו בבחירות לכנסת ה-21 ?

• סה"כ מצביעים
    83
🤣🤣🤣🤣🤣

בחיי שאנשי ה"רק לא ביבי" יותר גרועים מאנשי ה"רק ביבי".
למי שחושב שזה חסר סיכוי - תבינו שביבי חייב את כל מפלגות הימין אחרת הוא לא מקים קואליציה. לכן, מספיק שרק מפלגה אחת תיענה לעצומה הזאת וביבי אכל אותה. אותה מפלגה שתעשה את זה גם תרוויח את אמון התומכים בעצומה. ככה שככל שיהיו יותר תומכים, יותר סיכוי שתיהיה מפלגה אחת לפחות שתרצה לתמוך בעצומה.

אם זה לא ביבי אז זה מפלגה שלא עברה את קו החסימה, לפי מה שאתה כותב ואיך שאתה מתנסח אתה לפחות חצי קוף
מפתיע שרק חצי קוף חשבתי שמי שלא מסכים איתך קוף שלם.
בכל מקרה איך זה לקבל בפסיכו יותר נמוך מחצי קוף?

קצת גורם לי לחשוב שאולי אתה קוף שלם...

אנשים שוכחים שהחרדים / דתיים גרים כאן. הם מקבלים ייצוג הולם.

הבעיה שאנשים לא מודעים לה כנראה - הם מתרבים בקצב מסחרר בעוד החילונים נשארים אותו דבר או עוזבים את הארץ (כמוני וכמו הרבה חברים שלי).

זה בלתי נמנע שבעוד כמה עשרות שנים הם יהיו הרוב בארץ.

בוא נגזים יותר
חרדי שלא עובד יקבל 5 מיליארד שקל לשעה

נ.ב
אתה חלק מהעם

חבל לי שהרבה אנשים כל כך אנטי ביבי משומה שבמקום לחשוב איך לשפר את חייהם הם חושבים איך לא ביבי
לא היה לכחול לבן שום סיכוי להרכיב ממשלה
עכשיו לא רק שמצבעי השמאל לא יקבלו את הממשלה (הרבה מהם היו מצביעי זהות שרצו להפיל את ביבי (כמוך)) גם זהות לא תהיה בממשלה
יצאו קירחים משני הכיוונים וחבל

וכן כנראה כחלון יקבל את האוצר (אבל אי אפשר לדעת)

אשמח אם תסביר לכולנו איך לשפר את חיינו בזמן שמזיינים אותנו במחירים? בוא תספר לכולנו איך משפחה צעירה יכולה ״לשפר את חייה״ בזמן שמעלים את השכר ועל הדרך המחירים עולים פי - 2?. באמת אשמח שתסביר איך המונופולים ממשיכים לחגוג על גבינו. או שאתה תמים או שאין לך מושג מה קורה פה. אין לי מושג במה אתה גאה כל כך? בזה שעוטף עזה (והדרום) נאנסים ע״י החמאס בכל שנה? תמשיך להיות חלק מעדר הכבשים הטיפש ולהאמין לשקרים של ביבי - שדרך אגב הוא באמת עושה את זה יופי כך שהוא פשוט צוחק עליכם מאחורי גבכם.

נערך לאחרונה:
אני מסכים שמשהו לא בסדר עם הבחירות. גם אני מכיר מלא אנשים שהצביעו זהות. זה פשוט לא הגיוני שהם לא יעברו. ליברמן שלא עשה כלום כל הקמפיין וכולם צוחקים עליו כבר מזמן קיבל 5 מנדטים. משהו פה מסריח. כנראה מישהו לא רצה את פייגלין בגלל שהגישות הכלכליות שלו לא משתלמות להם.

לכל אלו שאמרו שפייגלין משוגע, רוצה בית מקדש 3 וכו ,תזכרו שהוא היה בעד הפרדת דת ומדינה והוא היה נלחם נגד זה :

ידיעות אחרונות: התכנית של ח"כ בצלאל סמוטריץ’: יצירת גוש עם החרדים למו”מ הקואליציוני, בדגש על נושאי דת ומדינה. בין היתר, ידרשו חקיקת חוק יסוד: לימוד תורה, שיהפוך את חוק הגיוס למיותר.

עכשיו תהנו מהטעם המר של ההסטה והפייק ניוז

לכל אלו שאמרו שפייגלין משוגע, רוצה בית מקדש 3 וכו ,תזכרו שהוא היה בעד הפרדת דת ומדינה והוא היה נלחם נגד זה :

ידיעות אחרונות: התכנית של ח"כ בצלאל סמוטריץ’: יצירת גוש עם החרדים למו”מ הקואליציוני, בדגש על נושאי דת ומדינה. בין היתר, ידרשו חקיקת חוק יסוד: לימוד תורה, שיהפוך את חוק הגיוס למיותר.

עכשיו תהנו מהטעם המר של ההסטה והפייק ניוז
סמוטריץ׳ לא מתנחל?

לא באמת אכפת לי איפה הוא גר כדי לקטלג אותו, אבל כן הוא מתנחל .
והוא גם בטוח נכנס לכנסת ,ויש לו דעות קיצוניות .
מה זה קשור?

חשבתי שמתנחלים דווקא בעד הגיוס ובנושא הזה לא אמורים להסכים עם החרדים.

הם פחות בעד גיוס ,יש את מסלולי ההסדר וכו ששם הם עושים חצי שירות, אחוזי הגיוס הגבוהים שלהם נובעים מהחינוך מהישובת או המכינות.

אני רק אניח את זה פה...
dark ages here we come 🤦‍♂️

57232296_2294425220578704_1187467464166866944_n.png

35 מנדטים מבוזבזים על גנץ יגרמו לזה

הפוך גוטה הפוך...
לתת לגיטימציה לראש ממשלה עם 3!! תיקים פתוחים בחשדות בשוחד , הפרת אימונים ומרמה להמשיך לכהן ולהקים קואליציה חרדית שתוביל לסחטנות ועוד פילוג בחברה הישראלית זה בזבוז.
שתושבי הדרום בוכים שדין הדרום הוא לא כדין ת"א והשרון ובסוף הולכים ומצביעים לאותה ממשלה שבאמת לא סופרת אותם זה בזבוז.

נכון , שינוי דרוש אומץ, דורש לצאת "מאיזור הנוחות" , שינוי מרתיע ומפחיד אנשים.... אבל אם מפריע לך העוני שקיים במדינה , שמעמד הביניים נשחק ,
שבתי חולים קורסים בעומס , שמצב התחבורה מתחת לכל ביקורת.. אז אולי הגיע לשינוי...

אתה יודע כמה מצביעי מחל שמעתי אומרים לי אישית שהם מעדיפים להצביע ל"חרא" שהם מכירים מאשר להצביע לאיזה "חרא" שהם לא מכירים...
אין יותר כסילות מזה.. לא טוב תשנה!! לא יהיה טוב תשנה שוב..

כולכם הצבעתם זהות. על מה אתם מתלוננים? תאכלו את הדייסה שבישלתם.
אני לא מבין, לא היה ברור לכם שכל קול שלא הולך לכחול לבן הולך כנראה לביבי? לא היה ברור לכם שהמאבק על המנדטים כלכך צמוד ורק הפרש בפער גדול לכחול לבן יוביל לשינוי בשלטון?
זו תוצאה של הרבה אנשים שהצביעו לפי האידיאולוגיה שלהם ולא באמת חשבו לעומק למי כדאי לתת את הכוח כדי לעשות שינוי ולהשפיע.

אנחנו לט צריכים להתעסק בפוליטיקה ,רק להצביע לפי עקרונות ,אנחנו לא פוליטיקאים.
אם לגנץ היו 40 מנדטים, הוא לא היה לוקח אליו את החרדים ?
אם זהות הייתה חזקה היא הייתה סוגרת את שיבר הכספים של החרדים ומעיפה את הדת מהמדינה ,גנץ לא היה עושה טת זה

הפוך גוטה הפוך...
לתת לגיטימציה לראש ממשלה עם 3!! תיקים פתוחים בחשדות בשוחד , הפרת אימונים ומרמה להמשיך לכהן ולהקים קואליציה חרדית שתוביל לסחטנות ועוד פילוג בחברה הישראלית זה בזבוז.
שתושבי הדרום בוכים שדין הדרום הוא לא כדין ת"א והשרון ובסוף הולכים ומצביעים לאותה ממשלה שבאמת לא סופרת אותם זה בזבוז.

נכון , שינוי דרוש אומץ, דורש לצאת "מאיזור הנוחות" , שינוי מרתיע ומפחיד אנשים.... אבל אם מפריע לך העוני שקיים במדינה , שמעמד הביניים נשחק ,
שבתי חולים קורסים בעומס , שמצב התחבורה מתחת לכל ביקורת.. אז אולי הגיע לשינוי...

אתה יודע כמה מצביעי מחל שמעתי אומרים לי אישית שהם מעדיפים להצביע ל"חרא" שהם מכירים מאשר להצביע לאיזה "חרא" שהם לא מכירים...
אין יותר כסילות מזה.. לא טוב תשנה!! לא יהיה טוב תשנה שוב..

ממש לא. לבחור במפלגה שבאה בבום רק בשביל להפיל את ביבי, בלי שום תכנון, מצע, בלי שום ניסיון, עם גנרלים שלא מבינים יותר מידי בניהול מדינה, לזה לא מגיע לקבל מנדטים בכלל.
"אם לא טוב תחליף", זאת סיסמא לא ריאלית. ככה אתה תחליף כל קנדנציה ממשלה. מתי האזרחים טענו שטוב להם?
מה גנץ יתן שיהיה יותר טוב פה?. במקום 35 קולות מבוזבזים על להפיל את נתניהו היה צריך לתת כח למפלגות קטנות שיכנסו לממשלה שבאמת היה להם חזון לשנות.

הבעיה של השמאל בארץ זה החוסר מודעות עצמית
ראש ממשלה נבחר בדמוקרטיה והשמאל אומרים שרוב העם לא רוצה אותו בכלל בשלטון.
עובדה שרוב העם כן רוצה אותו אז הוא נבחר..
עוד דבר, השמאל רואים שבדמוקרטיה הם לא מצליחים להעיף את ראש הממשלה אז הם הולכים לכיוונים אחרים, מטרה מקדשת את האמצעים כנראה.
תיקים 1000 2000 5000.. השמצות חופשי, אבל אם חלקיק קטן ממה שהשמאל עושה היו עושים למישהו שהוא לא ביבי - כמה כותרות בעיתונים נגד דבר כזה..
תסובבו את זה איך שאתם רוצים, רוב העם רוצה את ביבי בשלטון, יכולים להסכים עם זה, יכולים למחות נגד זה, זאת המציאות.
להגיד שמי שמצביע ביבי הוא עדר, לא מבין מהחיים שלו.. מה נעשה

לכל אלה שאומרים לא טוב בוא נחליף העיקר לא ביבי, דרושה קדנציה אחת או אפילו חלק קטן מאוד ממנה בשביל להביא להרס לשנים רבות קדימה, לדוגמא הסכם אוסלו, ההתנתקות, ועוד.
טעות שעושים בקדנציה אחת יכולה לדפוק אותנו שנים קדימה, מעבר לבעיות בכלכלה אלא איום גדול יותר וסכנה למדינת ישראל.
בגלל היהירות של השמאל יהיה פה אסון, הערבים אומרים שיש להם תוכנית עם שלבים איך לאט לאט להעיף אותנו מפה: קודם כל יקחו במשא ומתן כל מה שניתן להם שטחים וכ'ו, אחר כך לאט לאט יעיפו אותנו מהארץ הזאת.
הם אומרים את זה באופן גלוי אבל השמאל מתעלם וחושב שאפשר לעשות שלום עם טרוריסטים.
* אין לי בעיה עם ערבים בכללי, לא עושה הכללות אבל שלום לא יהיה פה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית