הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כל הזמן בא לי מתוק

• פותח/ת השרשור Armani
  • פורסם בתאריך

Armani

משתמש מתחיל
143
7
נק' מוניטין:
7
143
7
התחלתי חיטוב שלשום ופתאום אני לא מפסיק לחשוב על שוקולדים המבורגרים פיצות הכל חחחחח
ואין לי איך להכניס שוקולד כי גם ככה אני די תקוע במשקל צריך להוריד עוד קלוריות כנראה...
מה עושים??

• פותח/ת השרשור
אני קרוב לגיל שלהם,קל להתחבר אלי..אני כריזמטי גם

איך ריצה שורפת שריר?? מה אתה חושב שמבחינה כימית קורה בגוף שנשרף שריר??
אני לא יודע זה מה ששמעתי אני סומך עלייך חחח
בהתאוששות זה יכול לפגוע?

• פותח/ת השרשור
ומה זה התאוששות מבחינתך? אני חושב שהמושגי יסוד שלך לא מדוייקים ונוצר בלבול עם שאר החבר'ה שמנסים לעזור לך פה
השריר צריך מנוחה כדי לגדול-אם אתאמן כל יום אז כנראה אני לא אתאושש וזה יפגע בי, עכשיו נגיד ריצה או אליפטי מפעיל את השרירים ברגליים
ואתה יודע אולי משהו שמומלץ ששורף הכי הרבה קלוריות? הכוונה כאילו אם נגיד ריצות ארוכות בקצב איטי קצרות בקצב מהיר אליפטי קצב מהיר זמן קצר כל מיני...מה הכי טוב

עכשיו נגיד ריצה או אליפטי מפעיל את השרירים ברגליים
לא באופן שימנע מהרגליים שלך לגדול,יש הבדל משמעותי מאוד בין עבודת נפח/עצימות לבין אירובי וסיבולת.
אל תדאג,אתה יכול לרוץ אחרי אימון רגליים(רק אל תרוץ כל יום,פעמיים בשבוע יהיה סבבה)

זה מחשבון טוב
Calories Burned and Activity Calculator
אתה רושם קודם כמה זמן אתה מבצע פעילות כלשהי
ואז מחשב, אחרי זה יהיה לך רשימה של כל הפעולות ספורט בעולם,תמצא ריצה בקצב שלך ותסתכל כמה קלוריות זה שורף
כאילו אם נגיד ריצות ארוכות בקצב איטי קצרות בקצב מהיר
אין תשובה על דבר כזה..

מן הסתם 40 דקות ריצה קלה תשרוף יותר מספרינט מאה מטר..

אבל 20 דקות הליכה או 10 דקות ריצה ? לא יודע להגיד לך..

@hanan יש לך משהו בשביל הבחור?

הוא שואל:

"ואתה יודע אולי משהו שמומלץ ששורף הכי הרבה קלוריות? הכוונה כאילו אם נגיד ריצות ארוכות בקצב איטי קצרות בקצב מהיר אליפטי קצב מהיר זמן קצר כל מיני...מה הכי טוב"
@Armani אגב.. תערוך ותמחק את הפוסט השני שפתחת על הריצות,זה אותה שאלה בדיוק ,עדיף בשביל הסדר שיהיה רק פוסט אחד

אין טעם להכנס לחישובי קלוריות בעקבות ריצה. כלל אצבע טוב יהיה כל קילומטר שווה משקל הגוף בקלוריות . מתאמן במשקל 80, רץ 2 קילומטר שורף 160 קלוריות.

• פותח/ת השרשור
אין טעם להכנס לחישובי קלוריות בעקבות ריצה. כלל אצבע טוב יהיה כל קילומטר שווה משקל הגוף בקלוריות . מתאמן במשקל 80, רץ 2 קילומטר שורף 160 קלוריות.
ולגבי אליפטי (סטפר) איך זה הולך?

יש דברים יותר גרועים מכישלון בחיטוב. אחד מהם הוא התקפי זעם שיכולים לקרות כתוצאה מsugar cravings. ב90% או יותר מהמקרים זה לא קורה ואפשר להתגבר על זה אבל בעקרון אם אתה מרגיש שהמחסור בסוכר הוא ממש בלתי נסבל ופוגם בתפקוד היומיומי וחסר וחלילה יכול לגרום לך להתקפי זעם כמו שאמרתי קודם, אני ממליץ לבצע אדפטציות לתפריט שיאפשרו לך להוסיף קצת פחמימה פשוטה.
מבחינת התגברות, לא קרה לי אף פעם שהתגברתי על זה והיו לי תקופות חיטוב ארוכות גם של מעל שלושה חודשים. הדבר הטוב ביותר בשבילך הוא מינון. לאכול חתיכת שוקולד פעם אחת ביום לא תפגע בך ותעלה לך אולי בתוספת של 50-100 קלוריות ליום אבל תוכל לעזור לך לשמור על שפיות. אותו דבר גם רלוונטי לפירות מתוקים (אפשר להוסיף קצת ענבים/בננות/תפוחים פעם בכמה ימים).

התחלתי חיטוב שלשום ופתאום אני לא מפסיק לחשוב על שוקולדים המבורגרים פיצות הכל חחחחח
ואין לי איך להכניס שוקולד כי גם ככה אני די תקוע במשקל צריך להוריד עוד קלוריות כנראה...
מה עושים??

עדיף הנאה לטווח ארוך (התוצאה אחרי החיטוב) מלאכול שוקולד ולהינות בדיוק שנייה.
עדיף הנאה לטווח ארוך (התוצאה אחרי החיטוב) מלאכול שוקולד ולהינות בדיוק שנייה.
תחשוב על זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית