עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא יודע זה מה ששמעתי אני סומך עלייך חחחאני קרוב לגיל שלהם,קל להתחבר אלי..אני כריזמטי גם
איך ריצה שורפת שריר?? מה אתה חושב שמבחינה כימית קורה בגוף שנשרף שריר??
ומה זה התאוששות מבחינתך? אני חושב שהמושגי יסוד שלך לא מדוייקים ונוצר בלבול עם שאר החבר'ה שמנסים לעזור לך פהבהתאוששות
יש מחשבונים,אני אחפש לך משהו..דקה..ואיך אני אדע כמה אני שורף
השריר צריך מנוחה כדי לגדול-אם אתאמן כל יום אז כנראה אני לא אתאושש וזה יפגע בי, עכשיו נגיד ריצה או אליפטי מפעיל את השרירים ברגלייםומה זה התאוששות מבחינתך? אני חושב שהמושגי יסוד שלך לא מדוייקים ונוצר בלבול עם שאר החבר'ה שמנסים לעזור לך פה
דווקא לדעתי את דארק סול זה מעניין יותר 😆אה.. והיה לי חברה גם ששאבה הרבה זמן.
(@Mr. power בטח מעניין אותך מה היא שאבה)
לא באופן שימנע מהרגליים שלך לגדול,יש הבדל משמעותי מאוד בין עבודת נפח/עצימות לבין אירובי וסיבולת.עכשיו נגיד ריצה או אליפטי מפעיל את השרירים ברגליים
אין תשובה על דבר כזה..כאילו אם נגיד ריצות ארוכות בקצב איטי קצרות בקצב מהיר
דווקא לדעתי את דארק סול זה מעניין יותר 😆
ולגבי אליפטי (סטפר) איך זה הולך?אין טעם להכנס לחישובי קלוריות בעקבות ריצה. כלל אצבע טוב יהיה כל קילומטר שווה משקל הגוף בקלוריות . מתאמן במשקל 80, רץ 2 קילומטר שורף 160 קלוריות.
לך לפי 10 דקות = קלוריות משקל גוףולגבי אליפטי (סטפר) איך זה הולך?
התחלתי חיטוב שלשום ופתאום אני לא מפסיק לחשוב על שוקולדים המבורגרים פיצות הכל חחחחח
ואין לי איך להכניס שוקולד כי גם ככה אני די תקוע במשקל צריך להוריד עוד קלוריות כנראה...
מה עושים??
תחשוב על זה.עדיף הנאה לטווח ארוך (התוצאה אחרי החיטוב) מלאכול שוקולד ולהינות בדיוק שנייה.