הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איפה לדחוף אירובי?

• פותח/ת השרשור Armani
  • פורסם בתאריך

Armani

משתמש מתחיל
143
7
נק' מוניטין:
7
143
7
ראשון שני חמישי שישי אימונים בחדכ
שלישי איגרוף
רביעי בבוקר מגמת ספורט (כן עושים משהו חחח)
אני מתלבט איפה להכניס אירובי כי קצת קשה לי בחיטוב אבל אני לא רוצה שזה יפגע בהתאוששות שלי כי גם ככה אני הרבה תפוס ובכלל לאיגרוף אני מגיע גמור
מה אתם מציעים? ואיזה אירובי שלא ישרוף הרבה שריר?

ראשון שני חמישי שישי אימונים בחדכ
שלישי איגרוף
רביעי בבוקר מגמת ספורט (כן עושים משהו חחח)
אני מתלבט איפה להכניס אירובי כי קצת קשה לי בחיטוב אבל אני לא רוצה שזה יפגע בהתאוששות שלי כי גם ככה אני הרבה תפוס ובכלל לאיגרוף אני מגיע גמור
מה אתם מציעים? ואיזה אירובי שלא ישרוף הרבה שריר?
למה אתה חייב אירובי?

• פותח/ת השרשור
עוד אירובי יחריף את הבעיה ולא יפתור אותה. הבעיה היא בתפריט שלך כנראה.
הנה צירפתי את התפריט,
2100 קלוריות
160 חלבון
70 שומן
220 פחמימה (מנסה לאכול כמה שפחות בהדרגה כי אני לא ממש יורד במשקל עם זה)

קבצים מצורפים

• 35F9E7C8-B651-4A36-ADE2-911BFFD963AD.jpeg
    35F9E7C8-B651-4A36-ADE2-911BFFD963AD.jpeg
    KB 82.9 · צפיות: 81
הנה צירפתי את התפריט,
2100 קלוריות
160 חלבון
70 שומן
220 פחמימה (מנסה לאכול כמה שפחות בהדרגה כי אני לא ממש יורד במשקל עם זה)

מה הקונטקסט? גובה, משקל, גיל, תוכנית ומטרות. אתה ישן טוב?

אני הייתי משנה את הארוחת ערב. כדאי להכניס ירקות כמו כרובית, ברוקולי, קייל, שעועית ירוקה, קישואים וכו'.

תבין שאם אתה מדווח שאתה רעב ותפוס כל הזמן אז משהו פה לא עובד.

• פותח/ת השרשור
מה הקונטקסט? גובה, משקל, גיל, תוכנית ומטרות. אתה ישן טוב?

אני הייתי משנה את הארוחת ערב. כדאי להכניס ירקות כמו כרובית, ברוקולי, קייל, שעועית ירוקה, קישואים וכו'.

תבין שאם אתה מדווח שאתה רעב ותפוס כל הזמן אז משהו פה לא עובד.
גובה 179
משקל 74
בן 16
ישן טוב
התכנית AB מטרה בילדינג עכשיו בחיטוב
לא מת על הירקות שרשמת אבל אני מוכן אם אין ברירה...

תשנה דחיסות קלורית,במקום אורז-בורגול לדוגמא, במקום לחם מלא-לחם קל, לוותר על השייק חלבון ולהוסיף 100 גרם חזה עוף זה גם אופציה, במקום בננה-תותים וכו
ככה תוכל להנות מאותו ערך קלורי אבל כמות גדולה יותר.
ואולי לא תמצא חלון מוגדר לאירובי אבל תנסה לעשות גם באופן בלתי יזום. ללכת במקום לנסוע ובכללי לזוז יותר

גובה 179
משקל 74
בן 16
ישן טוב
התכנית AB מטרה בילדינג עכשיו בחיטוב
לא מת על הירקות שרשמת אבל אני מוכן אם אין ברירה...

אז תבחר ירקות אחרים ותאכל אותם בערב. כנראה שהגירעון שלך גבוה מדי ביחס רמת פעילות שלך. לכמה אתה מכוון לרדת?
תנסה תפוחי אדמה ובטטות במקום לחם ותראה איך זה מרגיש.

• פותח/ת השרשור
אז תבחר ירקות אחרים ותאכל אותם בערב. כנראה שהגירעון שלך גבוה מדי ביחס רמת פעילות שלך. לכמה אתה מכוון לרדת?
תנסה תפוחי אדמה ובטטות במקום לחם ותראה איך זה מרגיש.
איזה גבוה מדי להפך אני תקוע במשקל, מכוון לרדת עד שאני אהיה מרוצה מאיך שאני נראה, בעיקרון שיש קוביות מרזה בפנים קצת ורידים יוצאים וזה

איזה גבוה מדי להפך אני תקוע במשקל, מכוון לרדת עד שאני אהיה מרוצה מאיך שאני נראה, בעיקרון שיש קוביות מרזה בפנים קצת ורידים יוצאים וזה
עדיין לא הבנתי איך הספקת להיות תקוע במשקל אם אמרת באשכול אחר שהתחלת חיטוב לפני שלושה ימים(?)

כי אני לא יורד במשקל בכלל ואני נשקל כל יום

74 קילו ואוכל 2100 קלוריות,זה לא רחוק בכלל מהניטראלי שלך כנראה. 2100 לחיטוב זה לבן אדם ששוקל 90 לא 70.

1.79 משקל 74 בגיל 16,אתה יכל לעלות תמונה במצב רפוי+מכווץ בנושא של״תמונות חברי האתר״?
אתה בן 16 ומשקל תקין,אתה עוד בתהליכי גדילה למה לחטב במשקל תקין?

אהה ואפרופו קוביות,יותר מרשים לפתח גב חזה ורגליים מאשר קוביות שאתה רזה.(יש לי מלא שחיפים בבצפר ששוקלים 60 קילו עם קוביות,זה פשוט נראה לא טוב)

בקיצור,תעלה תמונה לתמונות חברי האתר כי יש מצב טוב שמה שאתה צריך זה מסה.

• פותח/ת השרשור
74 קילו ואוכל 2100 קלוריות,זה לא רחוק בכלל מהניטראלי שלך כנראה. 2100 לחיטוב זה לבן אדם ששוקל 90 לא 70.

1.79 משקל 74 בגיל 16,אתה יכל לעלות תמונה במצב רפוי+מכווץ בנושא של״תמונות חברי האתר״?
אתה בן 16 ומשקל תקין,אתה עוד בתהליכי גדילה למה לחטב במשקל תקין?

אהה ואפרופו קוביות,יותר מרשים לפתח גב חזה ורגליים מאשר קוביות שאתה רזה.(יש לי מלא שחיפים בבצפר ששוקלים 60 קילו עם קוביות,זה פשוט נראה לא טוב)

בקיצור,תעלה תמונה לתמונות חברי האתר כי יש מצב טוב שמה שאתה צריך זה מסה.
אחי עשיתי מסה משהו כמו שנה העליתי הרבה בשריר תאמין לי שאני ארזה אני לא אהיה שחיף עם קוביות, אני לא מתכוון לרדת עכשיו עשר קילו חחח רק קצת להרזות כי אני לא יכול כבר הפנים שלי נהיו עגולות אין זכר לקוביות ואני מבואס מזה עכשיו קיץ מה לעשות..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית