הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

באיזה קופת חולים אתם?

Grizzly Bear

משתמש קבוע
1,837
648
נק' מוניטין:
1,554
1,837
648
היי חבר'ה, מעניין אותי לדון על הנושא מאחר ובעצמי חוויתי יחס נוראי וזלזול בכללית ועברתי לקופת חולים אחרת. באיזה קופת חולים אתם נמצאים ואיך השירות שם? האם אתם מרוצים?

נערך לאחרונה:
כללית ,סך הכל מרוצה
זה די משתנה בין מרפאה למרפאה, כדאי לבדוק באזור שלך מה עדיף, אין תשובה חד משמעית

כללית סבבה לי,רוב הפציעות שלי קרו בצבא אז לא היה לי יותר מדי תקשורת איתם.

בינתיים כללית מטפלים לי די טוב עם דלקת בגיד,קיבלתי בדיוק את התרופות שביקשתי מהרופא
ולבקשתי הוא לא מיהר לשלוח אותי לצילומים וקרינות ואמר לי לחזור אליו עוד שבוע אם אין הקלה.

די קל להשיג תורים ודווקא מפנקים בבדיקות דם
חוויתי יחס נוראי וזלזול בכללית
אתה יודע..אין להם איזה אג'נדה לאמלל לקוחות ולגרום להם לעזוב,זה תלוי סניף

• פותח/ת השרשור
יכול להיות. אבל תמיד תורים למומחים לקחו מלא זמן. לקבל אם אר איי כמעט בלתי אפשרי, ואם מקבלים אז זה לחכות מלא זמן. חיכיתי לאורטופד 3 חודשים ונכנסתי ל5 דקות. קיבלתי יחס מזלז ואפילו לא בדיקה נורמלית. מומחים זה כבר לא קשור לסניף.

אני נמצע במכבי וסבבה לי.
@Grizzly Bear לפני הצבא כשהתחלתי להוציא אישורים רפואיים מסויימים קבעתי תור לארותופד ולקח שבועיים עד סוף התהליך(בקשת תור קבלה וכו')
לעומת זאת תור לאלרגולוג לקח יותר זמן.
רפואת שיניים דווקא די מהירה, טיפול שורש גם לקח פרק זמן של שבועיים עד הסיום לא כולל כתר(כרגע עם סתימה זמנית לפני כתר כבר כ4 שניפ)
בתקופת התיכון גם הייתי סובל מהרבה מיגרנות ולקבוע תור לניורולוג היה אחד הקלים, אשכרה מהיום להיום.
שאר הדברים לא ממש יודע להגיד כי עוד לא יצא לי להפצע בצורה שמצריכה MRI וכו'

• פותח/ת השרשור
אני נמצע במכבי וסבבה לי.
@Grizzly Bear לפני הצבא כשהתחלתי להוציא אישורים רפואיים מסויימים קבעתי תור לארותופד ולקח שבועיים עד סוף התהליך(בקשת תור קבלה וכו')
לעומת זאת תור לאלרגולוג לקח יותר זמן.
רפואת שיניים דווקא די מהירה, טיפול שורש גם לקח פרק זמן של שבועיים עד הסיום לא כולל כתר(כרגע עם סתימה זמנית לפני כתר כבר כ4 שניפ)
בתקופת התיכון גם הייתי סובל מהרבה מיגרנות ולקבוע תור לניורולוג היה אחד הקלים, אשכרה מהיום להיום.
שאר הדברים לא ממש יודע להגיד כי עוד לא יצא לי להפצע בצורה שמצריכה MRI וכו'
מכבי ומרוצה מימנה
אז אני עברתי גם למכבי והתחלתי לקבל אשכרה את כל הבדיקות שצריך. אם אר איי חיכיתי כמה שבועות ולא הייתי צריך לבקש אפיל, האורטופד לבד ידע שצריך.

מכבי.. בגדול? מרוצה. התורים יחסית מהירים ולא חופרים לך על כל שטות. אין כזה דבר פרפקט אבל לעומת הסיפורים שאני מכיר, מכבי אחלה לגמרי.
קרה לי כבר שקבעתי תור לאורטופד (פעמיים בגלל פציעה בכתף) לקח בערך שבועיים / שבועיים וחצי אני לא מאמין שזה זמן ארוך. הרופאת משפחה שלי נהדרת ולא מציקה, מה שצריך בודקים (ברוב המוחלט של המקרים)

נערך לאחרונה:
אני בכללית ואף פעם לא הייתה לי בעיה. אבל ברור לי שזה תלוי ברופא משפחה שלך והיחס שיש לך איתו.
שרציתי לקבל בדיקות מסוימת תמיד קיבלתי , במיוחד דברים שקשורים לפרופיל הורמונלי.
זה נכון שאתה צריך ללכת לרופא מומחה אז רוב הסיכויים שתמתין חודשיים או שלוש בשביל תור.
במידה ויש לך ביטוח משלים אז אתה מוצא רופא מומחה שמקבל בפרטי עם תור פנוי כבר למחר... (לפעמים ללא עלות או בתשלום סמלי של 150 ש"ח)

מאוחדת מאוד מרוצה. גר בכפ"ס
לאחרונה קבעתי רופא עור בהוד השרון, הצור הקרוב היה למחרת .
אורטופד קבעתי בחמישי האחרון, התקשרתי אחרי הצהריים והתור הקרוב היה בשני, אופציה לשלוש שעות שונות, לאורטופד בעיר

• פותח/ת השרשור
מאוחדת מאוד מרוצה. גר בכפ"ס
לאחרונה קבעתי רופא עור בהוד השרון, הצור הקרוב היה למחרת .
אורטופד קבעתי בחמישי האחרון, התקשרתי אחרי הצהריים והתור הקרוב היה בשני, אופציה לשלוש שעות שונות, לאורטופד בעיר
נשמע באמת טוב. מאוד מפתיע אותי פה שאנשים מרוצים בכללית. מהניסיון שלי וממה ששמעתי כללית בכלל לא משהו. לחכות לאורטופד 3 חודשים זה לא הגיוני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית