@Snorlax jr האם המחסור במזון הסתדר? אם לא איזה בסיס, אצלי מקבלים תרומות בלי הפסקה חצי הולך לזבל כבר, משאיות שלמות, אני אנתב אותם אליכם
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היום הבטחתי לעצמי,להוריד מינון של חדשות וכו'..
עושה רושם של החלטה טובה
מצב הרוח עובר מדאון לחיוך,אני כבר מתחיל לחשוב שיש לי מאניה דפרסיה.
עשיתי אימון,עבר בסדר.. אפילו את המוזיקה לא הגברתי.
בקיצור הגוף והנפש שלי עוברים דברים
אין לך מנייה דיפרסייה אח. זה טבעי לגמריי. לא בא לי שום דבר. לא לאכול לא להתאמן פשוט כלום. אני מכריח את עצמי לעשות את כל אלה בישביל לשמור על שפיות.היום הבטחתי לעצמי,להוריד מינון של חדשות וכו'..
עושה רושם של החלטה טובה
מצב הרוח עובר מדאון לחיוך,אני כבר מתחיל לחשוב שיש לי מאניה דפרסיה.
עשיתי אימון,עבר בסדר.. אפילו את המוזיקה לא הגברתי.
בקיצור הגוף והנפש שלי עוברים דברים
לגמרי.. היום גררתי את עצמי מהמיטה אחרי לילה נטול שינה , קמתי לעבוד מהבית בלי חשק ולא מרוכז.. תכלס מודאג מה יהיה בהמשך.אין לך מנייה דיפרסייה אח. זה טבעי לגמריי. לא בא לי שום דבר. לא לאכול לא להתאמן פשוט כלום. אני מכריח את עצמי לעשות את כל אלה בישביל לשמור על שפיות.
תודה רבה חברים
מרגיש לי בנוח לדבר כאן..
מפריעה לי שאי אפשר להילחם בזה.
שהמוח נשאב למחשבות,אני מרגיש שהוא מכבה אותי לגמרי.
לא היו עוקבים אחרי כל אחד סתם בולשיט.האמת שאין לי מושג מה קורה פה לעזאזל ובמה להאמין. למה רק ביבי אשם? איפה היה השבכ? כל המודיעין שלנו? העיקר בקורונה היו עוקבים אחרי כל אחד שהיה בלי מסיכה. אבל לשמור על המדינה מהדבר ההזוי הזה, לא היו מסוגלים. משהו פה מאוד מסריח ורוב העם רואה את זה. בכל אופן, אני חושב שהמצב עומד להחריף..
האמת שאין לי מושג מה קורה פה לעזאזל ובמה להאמין. למה רק ביבי אשם? איפה היה השבכ? כל המודיעין שלנו? העיקר בקורונה היו עוקבים אחרי כל אחד שהיה בלי מסיכה. אבל לשמור על המדינה מהדבר ההזוי הזה, לא היו מסוגלים. משהו פה מאוד מסריח ורוב העם רואה את זה. בכל אופן, אני חושב שהמצב עומד להחריף..
שמע אנחנו מקבלים ים של חטיפים, מידי פעם אוכל חם וכו' אז לא חסר@Snorlax jr האם המחסור במזון הסתדר? אם לא איזה בסיס, אצלי מקבלים תרומות בלי הפסקה חצי הולך לזבל כבר, משאיות שלמות, אני אנתב אותם אליכם
חבר'ה אין למה עכשיו להתרכז במי אשם וכו'האמת שאין לי מושג מה קורה פה לעזאזל ובמה להאמין. למה רק ביבי אשם? איפה היה השבכ? כל המודיעין שלנו? העיקר בקורונה היו עוקבים אחרי כל אחד שהיה בלי מסיכה. אבל לשמור על המדינה מהדבר ההזוי הזה, לא היו מסוגלים. משהו פה מאוד מסריח ורוב העם רואה את זה. בכל אופן, אני חושב שהמצב עומד להחריף..
באמת שלא נכנס לזה עכשיו אבל הצבעתי לו כל החיים ואני חושב שהדם על הידיים שלו![]()
במשך שנים נתניהו חיזק את חמאס. עכשיו זה התפוצץ לכולנו בפרצוף
כדי לפגוע באבו מאזן, במשך השנים חמאס שודרג ממעמד של ארגון טרור לגוף שמנהלים איתו משא ומתן עקיף * בחסות המדיניות הזו בלון חמאס הלך והתעצם עד שהתפוצץ לכולנו בפרצוף ב"שבת פרל הארבור" * את מחיר המחדל הזה שילמו בחייהם הישראלים שנרצחו ונחטפו * פרשנותwww.zman.co.il
לא רק ביבי אשם... אבל הוא האשם המרכזי!!
שרה נתניהו - בלונדון
אבנר נתניהו - בלונדון
יאיר נתניהו - בארה"ב
בנימין נתניהו - שחרר הצהרה ונעלם המשפחה הקיסרית מממשת את הנבואה שלה עצמה: "נעבור לחוץ לארץ. שהמדינה הזאת תישרף"
כשלפני חצי שנה כתבתי שאני מחפש דרכים להגן על הבית ולאלתר נשק או משהו בסגנון כמעט כולכם פה יצאתם עלי ואמרתם שאני הזוי מטורף משוגע ושצריך ואפשר לסמוך על כוחות הבטחון
גרמתם לי רק להבין כמה הרמה שלכם נמוכה ולמעט להכנס לפה בכלל
זאת לא הנקודה. הנקודה שקטלו אותי וניסו להציג אותי כהיסטרי פרנואיד והזוי מסוכן לציבור ועוד דברים בסגנון. כרגיל אצלנו בארץ כל מי שחושב קצת מחוץ למה שכולם רגילים ישר קוטלים. ככה עשו גם לבריק שהיום מבינים שצדקבוא תספר לי איזה נשק היה עוזר לך מול 100 מחבלים מתודלקים בסמים ממריצים ושטופי מוח??
😂
ידעת להיעזר בפורום הזה יפה מאוד אל תהיה חכם גדול עם "הרמה שלכם"כשלפני חצי שנה כתבתי שאני מחפש דרכים להגן על הבית ולאלתר נשק או משהו בסגנון כמעט כולכם פה יצאתם עלי ואמרתם שאני הזוי מטורף משוגע ושצריך ואפשר לסמוך על כוחות הבטחון
גרמתם לי רק להבין כמה הרמה שלכם נמוכה ולמעט להכנס לפה בכלל