הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

איך אתם מתמודדים

היום הבטחתי לעצמי,להוריד מינון של חדשות וכו'..
עושה רושם של החלטה טובה
מצב הרוח עובר מדאון לחיוך,אני כבר מתחיל לחשוב שיש לי מאניה דפרסיה.
עשיתי אימון,עבר בסדר.. אפילו את המוזיקה לא הגברתי.
בקיצור הגוף והנפש שלי עוברים דברים

עושה רושם של החלטה טובה

אחי אין לך מאניה דיפרסיה , אתה יוכל להיות רגוע.
אתה בסך הכל חושש , מדוכדך וחרד וזה טבעי בסיטואציה הלא נורמלית שאנחנו נמצאים בה כרגע!!

אני מבטיח לך שרוב האנשים במדינה מרגישים כמוך ואפילו יותר גרוע..
תתרכז בשגרה שלך או תייצר לך שגרה שאתה יכול לעמוד בה בתקופה הזאת.

ואנחנו פה.. דבר איתנו חופשי 👍

• פותח/ת השרשור
עושה רושם של החלטה טובה
אין לך מנייה דיפרסייה אח. זה טבעי לגמריי. לא בא לי שום דבר. לא לאכול לא להתאמן פשוט כלום. אני מכריח את עצמי לעשות את כל אלה בישביל לשמור על שפיות.

אין לך מנייה דיפרסייה אח. זה טבעי לגמריי. לא בא לי שום דבר. לא לאכול לא להתאמן פשוט כלום. אני מכריח את עצמי לעשות את כל אלה בישביל לשמור על שפיות.
לגמרי.. היום גררתי את עצמי מהמיטה אחרי לילה נטול שינה , קמתי לעבוד מהבית בלי חשק ולא מרוכז.. תכלס מודאג מה יהיה בהמשך.
דברתי קצת עם אנשים מהעבודה בטלפון כולם שבורים , חלק בוכים , חלקם איבדו חברים ומכרים...
אבל אני רוצה להאמין שבסופו של דבר יהיה טוב.. נכון עכשיו חרא , ויש מצב שיש עוד הרבה חרא לפנינו אבל בסוף אנחנו נהיה בסדר , נשרוד את זה , ננצח.
בקיצור תהיו זקופים ועם הראש למעלה!

תודה רבה חברים
מרגיש לי בנוח לדבר כאן..
מפריעה לי שאי אפשר להילחם בזה.
שהמוח נשאב למחשבות,אני מרגיש שהוא מכבה אותי לגמרי.

שותה מלא קפה בשביל להיות יותר נמרץ ופחות רגיש

אבל בלילה רואה פוסטים ברשת וזה מפרק אותי

לאורך היום, קורא תהילים ומתפלל שזה גם מועיל, וגם מנחם

IMG-20231011-WA0001.jpg

• פותח/ת השרשור
האמת שאין לי מושג מה קורה פה לעזאזל ובמה להאמין. למה רק ביבי אשם? איפה היה השבכ? כל המודיעין שלנו? העיקר בקורונה היו עוקבים אחרי כל אחד שהיה בלי מסיכה. אבל לשמור על המדינה מהדבר ההזוי הזה, לא היו מסוגלים. משהו פה מאוד מסריח ורוב העם רואה את זה. בכל אופן, אני חושב שהמצב עומד להחריף..

האמת שאין לי מושג מה קורה פה לעזאזל ובמה להאמין. למה רק ביבי אשם? איפה היה השבכ? כל המודיעין שלנו? העיקר בקורונה היו עוקבים אחרי כל אחד שהיה בלי מסיכה. אבל לשמור על המדינה מהדבר ההזוי הזה, לא היו מסוגלים. משהו פה מאוד מסריח ורוב העם רואה את זה. בכל אופן, אני חושב שהמצב עומד להחריף..
לא היו עוקבים אחרי כל אחד סתם בולשיט.
לא שיש קשר בין ה2 🙄

לא רק ביבי אשם... אבל הוא האשם המרכזי!!

שרה נתניהו - בלונדון
אבנר נתניהו - בלונדון
יאיר נתניהו - בארה"ב
בנימין נתניהו - שחרר הצהרה ונעלם המשפחה הקיסרית מממשת את הנבואה שלה עצמה: "נעבור לחוץ לארץ. שהמדינה הזאת תישרף"

נערך לאחרונה:
מדינה שלימה בטראומה, פסיכולוגים מתפרקים ולא יכולים לתפקד ולעזור לאנשים, אנשים נוהגים בכבישים כאילו חייבים להגיע לממ"ד לפני שיתפוצצו, אני מקבל גערות על צמד המילים בוקר טוב או חיוך.

לא שזה קל לי, אני גם בסטרס, אבל אני יודע שמטרת הטרור זה לזרוע פחד ובלבול, ואני לא רוצה להיכנע לזה. לא רצתי לקנות מים ושימורים לבית שלי, כי אני לא הולך לפעול מתוך פניקה. אבל פשוט לא נשאר מזון בסופרים בשביל דברים בסיסיים אפילו.

לא מצליח לישון עד הבוקר כי המוח רץ בלופים, אבל ישן עד מאוחר שזה עוזר. מהרגע שאני קם עד שאני ישן מעסיק את עצמי בלעזור ולהתנדב כדי להשתיק את המצפון ולהרגיש מתפקד ויעיל חברתית.

יום ראשון, לא היה סיכוי שאתאמן, יום שני אימון פח. היום היה אימון סבבה, התחלתי להרגיש יותר טוב, והצלחתי לכבות את המוח במהלך האימון.

קשה לנהל את העסק, זה מרגיש לא מספיק משמעותי וחשוב, אבל אני מתחיל לחזור לעצמי.
אני לא מפחד מהמלחמה, אני לא באמת רואה את המחבלים מגיעים לבית שלי או את האופציה שאני נהרג, או שלההרג לא מספיק מפחיד אותי. יותר עצוב לי האבדות שהיו במכה כזאת. אני מאמין שננצח את המלחמה הזאת, ובעז"ה בקרוב, אבל האבדות שהיו לנו ביום אחד בלבד זה נורא, וזה מה שמשאיר אותי ער, לא הפחד מהמלחמה, העצב והקושי לעכל איך אנשים הרגישו ומרגישים עכשיו, ואני מכניס את עצמי לנעליים שלהם.
אולי הטראומה משרתת את הרצון שלי לתרום ולעזור.

לפחות היום הרגשתי הרבה יותר טוב, ומקווה להצליח לישון, לאכול ולהתאמן כרגיל, עם שלושת הדברים האלו אני מסוגל להתמודד עם דברים הרבה יותר בקלות.

הלוואי שכבר נעבור את זה ואני עובר לגור בעזה.

@Snorlax jr האם המחסור במזון הסתדר? אם לא איזה בסיס, אצלי מקבלים תרומות בלי הפסקה חצי הולך לזבל כבר, משאיות שלמות, אני אנתב אותם אליכם
שמע אנחנו מקבלים ים של חטיפים, מידי פעם אוכל חם וכו' אז לא חסר
אני לא בעד לזרוק אבל לצערי הרבה גם נזרק כי יש פשוט כמויות מפגרות
למשל היום ארגנו לנו בגאטים עם שניצל, ממש קצת אחרי באו לעשות על האש, יש על האש או מאוחר יותר או מחר שוב פעם
אז אין כ"כ בעיה של אוכל
מעדיף שזה יילך למקומות שלא קיבלו כלום
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

חבר'ה אין למה עכשיו להתרכז במי אשם וכו'
צריכים להתרכז כרגע במצב שכולם יישארו חזקים
ובקרוב אנחנו כאן נכנס לעזה נעשה ניקיון טוב
ומקווה שהכל יהיה בסדר שזה יקרה

לא רק ביבי אשם... אבל הוא האשם המרכזי!!

שרה נתניהו - בלונדון
אבנר נתניהו - בלונדון
יאיר נתניהו - בארה"ב
בנימין נתניהו - שחרר הצהרה ונעלם המשפחה הקיסרית מממשת את הנבואה שלה עצמה: "נעבור לחוץ לארץ. שהמדינה הזאת תישרף"
באמת שלא נכנס לזה עכשיו אבל הצבעתי לו כל החיים ואני חושב שהדם על הידיים שלו
אבל גם על הידיים באותה מידה בידיוק של כל הצמרת הביטחונית והמדינית ב10 15 שנה האחרונות. זו הייתה תפיסה של כולם.
תבדוק החלטות של גנץ ואייזנקוט כרמטכלים.

תיהיו חזקים

כשלפני חצי שנה כתבתי שאני מחפש דרכים להגן על הבית ולאלתר נשק או משהו בסגנון כמעט כולכם פה יצאתם עלי ואמרתם שאני הזוי מטורף משוגע ושצריך ואפשר לסמוך על כוחות הבטחון

גרמתם לי רק להבין כמה הרמה שלכם נמוכה ולמעט להכנס לפה בכלל

כשלפני חצי שנה כתבתי שאני מחפש דרכים להגן על הבית ולאלתר נשק או משהו בסגנון כמעט כולכם פה יצאתם עלי ואמרתם שאני הזוי מטורף משוגע ושצריך ואפשר לסמוך על כוחות הבטחון

בוא תספר לי איזה נשק היה עוזר לך מול 100 מחבלים מתודלקים בסמים ממריצים ושטופי מוח??
😂

בוא תספר לי איזה נשק היה עוזר לך מול 100 מחבלים מתודלקים בסמים ממריצים ושטופי מוח??
😂
זאת לא הנקודה. הנקודה שקטלו אותי וניסו להציג אותי כהיסטרי פרנואיד והזוי מסוכן לציבור ועוד דברים בסגנון. כרגיל אצלנו בארץ כל מי שחושב קצת מחוץ למה שכולם רגילים ישר קוטלים. ככה עשו גם לבריק שהיום מבינים שצדק

ידעת להיעזר בפורום הזה יפה מאוד אל תהיה חכם גדול עם "הרמה שלכם"
ואני בטוח שעדיין אין לך שתי פלטות בבנצ' או בסקוואט אגב

וכן אתה צודק אתה הזוי כי במקום להגיש בקשה לרישיון לנשק אז התייעצת פה..
תבדוק שוב את כל מה שכתבו לך באותו אשכול (לא שאני זוכר ) אבל בטוח שכל אחד הביע את דעתו וכל דעה במקומה מונחת,
אם אתה לא מסכים איתה זה שלך.... רק עשה טובה אל תזיין בשכל בדיעבד ותנסה לצאת איזה חכם גדול

ועוד דבר
לא כל מי שלא מסכים איתך ה"רמה שלו נמוכה", להיפך... אם הרוב טוענים ההיפך מהדעה שלך אולי הדביל הוא אתה, תחשוב על זה
ובנימה זו... שבוע טוב שיהיה לך

גם שעון מקולקל צודק פעמיים ביום...
אם אתה חושב שנשק יביא לך תחושת ביטחון אז תוציא רישיון.
אבל שוב... מול 10 מחבלים עם נשק אוטומטי אין לך סיכוי, סורי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית