הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך אתם מתמודדים

ידעת להיעזר בפורום הזה יפה מאוד אל תהיה חכם גדול עם "הרמה שלכם"
ואני בטוח שעדיין אין לך שתי פלטות בבנצ' או בסקוואט אגב

וכן אתה צודק אתה הזוי כי במקום להגיש בקשה לרישיון לנשק אז התייעצת פה..
תבדוק שוב את כל מה שכתבו לך באותו אשכול (לא שאני זוכר ) אבל בטוח שכל אחד הביע את דעתו וכל דעה במקומה מונחת,
אם אתה לא מסכים איתה זה שלך.... רק עשה טובה אל תזיין בשכל בדיעבד ותנסה לצאת איזה חכם גדול

ועוד דבר
לא כל מי שלא מסכים איתך ה"רמה שלו נמוכה", להיפך... אם הרוב טוענים ההיפך מהדעה שלך אולי הדביל הוא אתה, תחשוב על זה
ובנימה זו... שבוע טוב שיהיה לך
בהחלט נעזרתי ועל זה אני מודה. אבל כשחושבים אחרת יש דרך להביע את זה, ומה שעשו זה פשוט לקטול אותי בקטע הזוי. לזה התכוונתי ב"רמה שלכם". גם כשחושבים אחרת יש דרך להביע את זה ולזכור שיש בן אדם בצד השני

בהחלט נעזרתי ועל זה אני מודה. אבל כשחושבים אחרת יש דרך להביע את זה, ומה שעשו זה פשוט לקטול אותי בקטע הזוי. לזה התכוונתי ב"רמה שלכם". גם כשחושבים אחרת יש דרך להביע את זה ולזכור שיש בן אדם בצד השני
מה כבר כתבו לך שלדעתך לא היה מספיק מתחשב בצד השני?
פרופרוציות ....

כשלפני חצי שנה כתבתי שאני מחפש דרכים להגן על הבית ולאלתר נשק או משהו בסגנון כמעט כולכם פה יצאתם עלי ואמרתם שאני הזוי מטורף משוגע ושצריך ואפשר לסמוך על כוחות הבטחון

גרמתם לי רק להבין כמה הרמה שלכם נמוכה ולמעט להכנס לפה בכלל
זה היה ב2021 ולא לפני חצי שנה.
הציעו לך להוציא רשיון לנשק, עשית את זה?
רצית להחזיק בנשק לא חוקי, עשית את זה?
במקום להתמקד מי צדק ומי לא, מה עשית בנידון שדאגת עליו?
אף אחד לא אמר לך לסמוך על הביטחון, הציעו לך להוציא נשק לפי החוק ולא בצורה לא חוקית.
אז אני שואל שוב, מה עשית בנידון כאחד שזיהה את הצורך בנשק לפני כולם?
בוא תספר לי איזה נשק היה עוזר לך מול 100 מחבלים מתודלקים בסמים ממריצים ושטופי מוח??
😂
מול אחד או שתי, נשק יכול להציל חיים.
אני חושב שזה דבר מבורך שיותר אזרחים ישאו נשק, תזכור, לבתים של אנשים נכנסו אולי 3 מחבלים, ולדלת של הממד ניגש רק אחד.
אנחנו לא רק מדברים על אזרח שעומד ליד גבול עזה ורואה 1000 מחבלים מסתערים, מדובר גם על אזרח ליד ארוע דקירה או מחבל בודד או שתיים.

ך הצליח להוריד אותנו לברכיים ולשבור לנו את הצורה!
לא הורידו אותנו על הברכיים, ולא שברו לנו את הצורה.
זה כן מחדל ופיגוע ענק אבל זאת לא סכנה קיומית על המדינה כמו בכיפור...תכנסו לפרופורציות
מי ישמע נלחמים מול מדינה ענקית. כולה פאקינג חמאס. הורידו את הממשלה על הברכיים
הפתעה זאת הפתעה, מי שהוריד הכי הרבה מטוסים במערכה באפריקה בWW2 היה בכלל דוד סטרלינג
למה רק ביבי אשם?
כי הוא ניהל את המדינה הזאת יותר מעשור והנהיג בה רפיסות והכלה, אם היה ממנה רמטכלים כמו וינטר המצב היה אחרת
כל הצמרת הביטחונית והמדינית ב10 15 שנה האחרונות. זו הייתה תפיסה של כולם.
תבדוק החלטות של גנץ ואייזנקוט כרמטכלים.
תראה מה שכתבתי לאיירוןסטון
אבל שוב... מול 10 מחבלים עם נשק אוטומטי אין לך סיכוי, סורי.
זה לא הנשק זה השימוש בו, ולכן גם אחד עם אקדח יכול להועיל במצב הזה, הם לא לוחמי סיירת...

גם שעון מקולקל צודק פעמיים ביום...
אם אתה חושב שנשק יביא לך תחושת ביטחון אז תוציא רישיון.
אבל שוב... מול 10 מחבלים עם נשק אוטומטי אין לך סיכוי, סורי.
אם אתה בשטח פתוח כן
אבל בשטח בנוי יש סיכוי
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

הם לא לוחמי סיירת
הרוב לא, נכון אבל יש כמות שאסור להמעיט ביכולת שלהם. הרספ שלי שהגיע אלינו אחרי שהיה במגב ובאותם ימים פעל באותם איזורים אשר היה בהם מחבלים, אמר שהם קצת יותר ממה שחושבים עליהם מבחינת ירי

אם אתה בשטח פתוח כן
אבל בשטח בנוי יש סיכוי
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

הרוב לא, נכון אבל יש כמות שאסור להמעיט ביכולת שלהם. הרספ שלי שהגיע אלינו אחרי שהיה במגב ובאותם ימים פעל באותם איזורים אשר היה בהם מחבלים, אמר שהם קצת יותר ממה שחושבים עליהם מבחינת ירי
ו...?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית