עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אחי צה"ל פה בבלגןכולנו שואלים את עצמנו איך מחדל כזה יכול לקרות???!
עלק הצבא הכי חזק בעולם!! ממשלה זבל!!
כישלון מוחלט גם בניהול המצב עכשיו... שום טיפול, שום התארגנות בסיוע למשפחות החטופים.
עדיין יש מחבלים בתוך שטחי המדינה!! איפה 'מר ביטחון'? איפה 'שר הפיתות' שילך לפתוח לשכה בדרום??
אתמול יצא לי לדבר עם בנאדם מבוגר יחסית שנלחם במלחמת יום כיפור.. הוא אמר בקול שבור שמה שקורה עכשיו זה הרבה יותר גרוע מיום כיפור,
והסביר שביום כיפור הם נלחמו מול צבאות מוסדרים ומאורגנים.. במקרה עכשיו אירגון טרור מביך הצליח להוריד אותנו לברכיים ולשבור לנו את הצורה!
תשמור על עצמך! זה פשוט הזוי אין לי מה להגיד. מצדיע לך ולכל הלוחמים. תודה רבה לכם!אחי צה"ל פה בבלגן
אני ועוד מאוד מילואימניקים בחיסרון של מים, אוכל חם ציוד וכו'
צה"ל בונה על התרומות של האזרחים. זה בושה..
אני נמצא בבסיס, לא בשטח ומקבל מנות קרב במקום מנות חמות.. לפחות מינימום? ואני מתלונן בצדק, אני לא חזרתי לטירונות, אני יכול לחיות על מנות קרב אבל יכול לעשות את זה במקרה ונכנס לצפון/דרום ללחימה..
במזל קיבלנו תרומות של שתייה, אוכל וכו' למרות שהשתייה נגמרת מהר מאוד
חכה... חיזבאללה עוד לא נכנס לתמונה.בדיחה אחת גדולה. 2023 ולא מוכנים למלחמה בשיט. מי ישמע נלחמים מול מדינה ענקית. כולה פאקינג חמאס. הורידו את הממשלה על הברכיים. לא רוצה לדעת מה היה קורה אם מדינה כלשהי עם נשק הרבה יותר מתקדם הייתה תוקפת אותנו...
תודה למי שפתח את הפוסט..
אני בהתקף חרדה רציני מהצהריים.
שהולך ומתעצם
אין לי שליטה,כל רעש קטן,כל הפרעה לריכוז שלי,ואני מאבד את זה.
זיעה/כאבי בטן/בחילה/דופק מואץ
"האני" הזה מפחיד אותי
תודה על השיתוף
תודה למי שפתח את הפוסט..
אני בהתקף חרדה רציני מהצהריים.
שהולך ומתעצם
אין לי שליטה,כל רעש קטן,כל הפרעה לריכוז שלי,ואני מאבד את זה.
זיעה/כאבי בטן/בחילה/דופק מואץ
"האני" הזה מפחיד אותי
תודה על השיתוף
בטלגרם הסרטונים היותר גרועים.. להימנע מהרשתות החברתיות לפי דעתי הכי טוב.לי אין אינסטה ולא טיקטוק. רק פייס. הבעיה שגם כל הפייס מלא בזוועות. אין לאן לברוח מזה. היום נהרג בן של זוג שהמשפחה שלי מכירה שנים. ילד בן 19. פשוט זוועה. כמה אפשר להכיל עוד כוס עמק.