עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ממש לאבנוסף, האם 20מג נולבדקס ביום למשך 3 שבועות זה pct טוב?
גיל גובה משקל כמה זמן מתאמן?אשמח לדעת מה התרופות המומלצות ביותר לביטול\מניעת התופעות לוואי של אסטרוגן בגוף, ומה המינונים המומלצים
בסייקל ראשון
רק טסט, 400-500 לשבוע
ממש לא
גיל גובה משקל כמה זמן מתאמן?
אגב,כל תרופה גם יוצרת תופעות לוואי משל עצמה,אשמח לדעת מה התרופות המומלצות ביותר לביטול\מניעת התופעות לוואי
זה עוד לא הזמן חבר,יש לך הרבה מסת שריר לפתח גם בלי זה, לא חבל?
כל מה שסייקל ראשון יתן לך,עכשיו במצבך,תוכל להשיג בלי זה..באמת אני שואל,לא חבל?
גם נראה שלא לגמרי עשית המחקר שלך בנושא אם אתה לא יודע איזה תרופות צריך לקחת ואתה לא סגור על pct.
המלצה שלי,אם אתה לא רוצה להתחזק ולגדול עוד טיפה בטבעיות,ואתה נורא לחוץ על להזריק,לפחות תלמד קצת את הבסיס,תלמד על pct על תרופות עזר,ai למיניהם..זה חשוב מאוד מאוד מאוד..לשחק עם המערכת האנדוקרינית,לשתק את הגונדוטרופינים,לנוון את האשכים..זה לא צחוק,מומלץ שתכיר טוב את העניין הזה קודם..
תקרא קצת בנושא,תלמד..
על כל שאלה שתשאר לך אחרי זה אני מבטיח לענות בעומק ובהרחבה אבל את הידע הבסיסי ביותר,תחפש בעצמך.
זה נטו לטובתך ולבריאות שלך
אגב,כל תרופה גם יוצרת תופעות לוואי משל עצמה,
Ai בעקרון נועדו לטיפול בסרטן השד בנשים,ככה שזה לא סוכריות תיק תק.
יותר מזה,למחוק לגמרי את האסטרוגן בגוף זה משהו שאתה ממש לא רוצה לעשות,במיוחד בסייקל.
הסוד הוא לשלוט באסטרוגן. לא לבטל/למנוע.
אשכול סטרואידים ותרופות (חדש,שלי,2019) תקרא את האשכול שלי,תחזור אחרי זה עם שאלות אם יהיו לך.
אני לא יכול להדגיש לך כמה הלמידה חשובה כאן
בסדר,תופעות הלוואי נמנעות על ידי הורדה של האסטרוגן..זה אותו דבר ספציפית למקרה הזה, כתבתי לבטל\למנוע את התופעות לוואי ולא את האסטרוגן...
באמת לא ברור איך אתה כותב את זה...זה עוד לא הזמן חבר,יש לך הרבה מסת שריר לפתח גם בלי זה, לא חבל?
כל מה שסייקל ראשון יתן לך,עכשיו במצבך,תוכל להשיג בלי זה..באמת אני שואל,לא חבל?
באמת לא ברור איך אתה כותב את זה...
שזה צבוע מצידך לכתוב את זהמה לא ברור?
אני בטוח אתה בדיוק באותה הסירהאתה חושב?
הרווחת בגדול האמתאני לא הייתי צריך,