הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה אתם אומרים על אפדרין יהומובין וכו'..

ANIMAL16

משתמש פעיל
562
1
נק' מוניטין:
-517
562
1
אז ככה אני בן 17,ואני בחיטוב כרגע מה אתם אומרים על כל תוספי התזונה המומלצים לחיטוב כגון LIPO 6 קלן יהומובין אפדרין החדש שיצא.. ובכללי הכל,האם זה טוב לגילי? זה יכול לפגוע בי איכשהו? בבקשה לא להביא לי קישורים או מאמרים על החומר כי אני רק רוצה דעה...האם החומרים הללו מותרים לגילי מבחינה פיזית(אם הם פוגעים איכשהו)..? וגם אם שווה לי בכלל לנסות להשתמש בהם?

לא יודע אם משנה אבל הנתונים הם:
גיל 17
משקל 81
גובה 1.71
א.ש: 16%
תוספים שאני משתמש כרגע: קריאטין,חוסך לאבקת חלבון.

קודם תדע איך לאכול ולהתאמן לפי התגובות שלך לאחרונה בפורום אתה לא ממש יודע איך לעשות את זה, תקרא בפורטל, אחרי זה תחשוב על תוספים.

• פותח/ת השרשור
ואללה אני דווקא כן יודע..כל השאלות שלי זה על התפריט הזה של רותם..מ BB אחלה תפריט דווקא אני כבר רואה ירידה...ואני מתאמן AB ארבע פעמים בשבוע לחיטוב,עכשיו בוא בידיוק תגיד לי מה אני לא מבין???

לדעתי אל תשתמש באפדרין/יוהמבין
אפשר להתחטב מעולה גם בלי
אלא אם אתה שמן ממש והכוח רצון שלך לא מספיק חזק

סה"כ זה חומרים שלא כדאי לצרוך סתם
וכרגע אתה צעיר ואין לך סיבה לצרוך אותם
קח קפאין אם בא לך

ואללה אני דווקא כן יודע..כל השאלות שלי זה על התפריט הזה של רותם..מ BB אחלה תפריט דווקא אני כבר רואה ירידה...ואני מתאמן AB ארבע פעמים בשבוע לחיטוב,עכשיו בוא בידיוק תגיד לי מה אני לא מבין???

כן אחי התפריט פיצוץ ויש תוצאות... מעולה לחיטוב ולגדילה - יישר כוח גבר ותתמיד לא להישבר.

• פותח/ת השרשור
אחי תפריט בן זונה... לא חשבתי שאפר להיותכל כך שבע בחיטוב... ותגיד מתי עושים העמסות אם עושים?

וMOO תודה על התגובה אחי..אני פשוט ימשיך רגיל עם קריאטין וחלבון.

תפריט הוא פונקציה של % שומן, משקל, גובה וגיל. אם רוצים להיות מאוד ספיציפים אז גם גנטיקה (הורמונים בפרט), לכן לקחת תפריט של X או Y לא יוביל אותך לשום מקום, אם ליוסי יד 50 יש יד 50 לא אומר שגם לך יהיה (לפחות לא בצורה טבעית)

אחי תפריט בן זונה... לא חשבתי שאפר להיותכל כך שבע בחיטוב... ותגיד מתי עושים העמסות אם עושים?

וMOO תודה על התגובה אחי..אני פשוט ימשיך רגיל עם קריאטין וחלבון.

לפי התוכנית בין 36 שעות (יממה וחצי) ל 24 שעות. תתחיל עם 36 שעות לפי המאמר של מארק מBB - תארה עם זה מתאים לך מבחינת הרגשה כללית ומעקב משקל. תמיד אפשר גם לקצר אם צריך ל24 שעות.

זה נכון לא צריך לאכול פחמימות עד שמתפוצצים אלה לפי הרגשה ובלי להגביל את עצמך. שומן להגביל עד כמה שאפשר.
זמן טוב לקחת את החברה לפינוק במסעדה זה בהעמסה. 😃

• פותח/ת השרשור
אני בהעמסה אוכל רגיל.. ורק בערב הולך לאכול שווארמה כבש טורקית אמיתית משו אששש,ותגיד זה נורא אם אני עושה חזה עוף צלוי(במחבת עם שמן) או שעדיף להימנע ולהכין בתנור??

ועוד שאלה אתה אשכרה אוכל 3-5 ביצים כל בוקר? ביחד עם החלמון? יש בו מלאאאא כולסטרול וההורים שלי חופרים לי שזה לא בריא..אני אוכל 3 חלבון 1 חלמון..

אני בהעמסה אוכל רגיל.. ורק בערב הולך לאכול שווארמה כבש טורקית אמיתית משו אששש,ותגיד זה נורא אם אני עושה חזה עוף צלוי(במחבת עם שמן) או שעדיף להימנע ולהכין בתנור??

ועוד שאלה אתה אשכרה אוכל 3-5 ביצים כל בוקר? ביחד עם החלמון? יש בו מלאאאא כולסטרול וההורים שלי חופרים לי שזה לא בריא..אני אוכל 3 חלבון 1 חלמון..

אני אישית אוכל 5 ביצים כל יום (חוץ מהעמסה) - עשיתי בדיקות דם והכל פיצוץ למעשה בגלל הדיאטה יש ירידה של LDL ועלייה בHDL (בערך יחס של 1:1) - צריך רק לדאוג לשתות כדי שהUREA לא תיהיה גבוהה כל היתר פיצוץ הרופאה שלי הייתה בשוק אחרי שהיא שמעה מה אני אוכל ואיזה בדיקות הוצאתי.

אחי אפשר לאכול ביצים למעשה כמעט חצי מהחלבון בביצה נמצא בחלמון. זה אחד הפלוסים בדיאטה שלנו שאפשר לצרוך שומן רווי וכולסטרול.

שוב בהעמסה פחמימות כמה שבא לך - אבל תנסה עד כמה שאפשר להמעיט אם צריכת השומן (אני משתדל לא לעבור בהעמסה את ה50-70 גר שומן ליממה)

• פותח/ת השרשור
סבבה.. תודה גבר.. תגיד יש לך איזה מתכון לטונה? למה אין לי עם מה לאכול אותה.. זה מגעיל בלי כלום..

חחח לא ממש לפעמים אני מערבב אותה עם סלט ולפעמים אוכל אותה ככה היא טעימה לי בכל מקרה.

ואני אוכל רק טונה בשמן 😃

תמיד אפשר לערבב עם מיונז ולשים בצל ומלפפון חמוץ (זה נקרא סלט טונה 😃

• פותח/ת השרשור
אכלתי אתמול בסוף סלט טונה אבל עם מלפפון רגיל חתוך.. יצא בן זונה! אין מילים..
2 פחיות טונה במים
מלפפון
3/4 בצל גדול
בערך 25גר' מיונז.

GRR ALL MIGHT גבר אני בחיטוב,וזה לא ממש הגיוני לאכול מיונז בחיטוב בגלל זה אני מופתע.. זה כמו שיגידו לך שלחרבן כשאתה בעמידת ידיים זה טוב יותר..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית