הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הזמנת יהומבין מ BB.COM

• פותח/ת השרשור Ka4ok
  • פורסם בתאריך
מה התאריך שהזמנת?
היו לי חבילות שקיבלתי אחרי חודש וחצי...
אתה יכול לשלוח מייל ל BB.COM, הם עושים בירור במכס (כי הם שולחים את זה ב DHL מגרמניה ורק להם יש את המספר שאפשר לעקוב אחרי החבילה), הם יגידו לך מה קורה עם החבילה.
עשיתי את הקטע עם המייל ואחרי כמה ימים קיבלתי זימון למכס, לפעמים זה לא עבד (כשעשיתי הזמנה ב300$+) וקיבלתי את החבילה אחרי חודש וחצי לערך, היה שם הרבה נו אקספלוד בשביל מישל השמן הרבה שאטגאן וכל מיני חרא שכנראה הקפיץ לאיש במכס את הפעימות לב כשראה את זה (היה גם איזה 7 קופסאות של הפיי פילס למשיל השמן שפחד מקפאין רגיל)

אתה יכול לנסות להיתקשר למכס ולשאול אותם מה קורה עם זה.היה לי מקרה שעבר חודש וחצי ולא קיבלתי את המכתב. במכס אמרו לי להגיע בלי מכתב, שם הם הדפיסו לי אותו וקיבלתי את החבילה...

אתה יכול לנסות להיתקשר למכס ולשאול אותם מה קורה עם זה.היה לי מקרה שעבר חודש וחצי ולא קיבלתי את המכתב. במכס אמרו לי להגיע בלי מכתב, שם הם הדפיסו לי אותו וקיבלתי את החבילה...
כמה שעות לקח לך להשיג את המכס בטלפון?

אני לא חושב שהמכס עורר בעיה, חודש שעבר הזמנתי יהומבין ועבר חלק, ועל העטיפה היה מצויין בבירור שזה יהומבין HCL.
מקווה שיגיע לך השבוע, בהצלחה.

תודה,
זה כולה הזמנה של 45$ (כולל משלוח)....

אני אכן אפנה ל BB.COM , באמריקה יש עם מי לדבר....בארץ כל הפקידים (מכס\ממשלה) נידונים לגריסה.

נ.ב
1. למה אתה צוחק על מישל?
2. הוא פחד מקפאין רגיל אבל לא פחד מנו אקספלוד\ שאטגאן?
1. כי הוא חסר עתיד
2. מסתבר שקפאין "רגיל" עשה לו "תופעות לוואי" וכל השאר "לא" = ליצן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית