עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תראה לי בבקשה תוצאות מחקר/ מאמרים בנושא שרשום שקרדרין עושה עייפות כרונית בשבועיים הראשונות תודה.עייפות כרונית בשבועיים הראשונים
הוא פשוט לא רוצה להודות שיש מצב שהוא לקח אנדרול כל הזמן הזה..תראה לי בבקשה תוצאות מחקר/ מאמרים בנושא שרשום שקרדרין עושה עייפות כרונית בשבועיים הראשונות תודה.
אני לוקח 250 מ"ג טסט בשבוע כמו שרשמתי קודם, אין ממש תוצאה מסארמד בלי מינון מסויים של טסט וכאחד שכבר מיצה את עולם החומרים אני יכול להגיד לך שהסראמס עובד נחמד, ברור שלא כמו חומרים אבל אל תשווה גם בין התופעות לוואי, היום עם מינון כזה של טסט בשילוב mk+Rad אני מרגיש מצויין מבעבר עם טרן/דקה ושאר הסטרואידים האוראליים שבתכלס גומרים את הגוף, אני לא כסיל אחי, אני יודע שmk נותן תוצאה לפחות אחרי 100 יום של שימוש, אנשים חושבים שאיבוטמורן סתם נותן תיאבון ומנפח בנוזלים אבל זה רק בחודש הראשון, אחרי שימוש ממושך זה בדיוק הפוך והגוף מתחיל לקבל צורה ולהיגזר יפה, לגבי קרדרין מרגישים בתחילת השימוש עייפות וכבדות ואני אישית לא אהבתי אותו כמו את הליגנדרול שהפך לי תקיבה, חברה שלי משתמשת בקרדרין והיא באמת מרגישה שיפור די גדול באימוני אירובי.אין שום קשר בין ראד לבין עליה בטסטוסטרון.
אתה לא מרגיש mk ואתה לא רואה תוצאות ממנו עד לפחות 4-3 חודשים של שימוש
וכמו שדיזל כבר אמר,אין שום תופעות לוואי של קרדרין. לא מרגישים כלום עליו.
רק מי שיודע בדיוק מה המצב האירובי שלו,ישים לב להבדלים.
ובכל זאת יש לי תחושה שמכרו לך קרח,אבל זה רק הרגשה שלי.
אגב,אם כמו שאתה טוען,אתה אחד ש"השתמש בכל סוגי הסטרואידים",מה אתה מחפש בעולם של הסארמס? זה זבל טהור עבור מי שמזריק
בתחילת השימוש כבדות ועייפות אבל אחרי שבועיים ההיפך הגמור ברמה של קלילות והרבה אוויר ורוגע כמו שאמרתהוא פשוט לא רוצה להודות שיש מצב שהוא לקח אנדרול כל הזמן הזה..
חוץ מזה,אם כבר בטעות מרגישים משהו מקרדרין זה דווקא רוגע ונשימות קלות יותר,עזר לי להירדם
אין לי שום מאמר או מחקר אבל יש מספיק אנשים שאני מכיר שהרגישו אותו דבר כולל אותי.תראה לי בבקשה תוצאות מחקר/ מאמרים בנושא שרשום שקרדרין עושה עייפות כרונית בשבועיים הראשונות תודה.
קיבלתי חומר נכון ומקורי במיליון אחוז והשתמשתי בלא מעט חברות חוץ מהחברה הנ"ל, יכול להיות שדיזל השתמש רק בברנד אחד של סארמס ואולי הוא טועה? אני יכול להגיד לך בוודאות שקרדרין וrad של genex הוא לא אמיתי ולא עובד בכלל,לא ניסיתי את שאר המוצרים שלהם ככה שאין לי חוות דעת קולקטיבית, הmk שלהם עבד ונתן תוצאה טובה זה כן, לגבי שאר הסארמסים כמו s4 ואוסטרין לדעתי אני לא חושב שהם נותנים הרבה במיוחד אם בכלל כי אני תמיד על מינון trt ככה שלא מרגיש משהו מיוחד אבל Rad מרגישים ביג טיים.בסדר אחי,אנחנו לא מזלזלים בידע שלך חלילה,אנחנו פשוט אומרים לך את דעתנו כי אנחנו מכירים את התחום די טוב
דיזל השתמש בכל תרופה שאי פעם יצאה לעולם
ואני מכיר די טוב מנגנוני הפעלה של המון סארמס,סטרואידים,תרופות,ai וכל מה שתרצה
דעתנו סה"כ היא שאולי קיבלת חומר לא נכון,לפי התופעות לוואי שאתה מתאר.
די נדיר להשיג קרדרין אמיתי היום?דיזל השתמש ביותר חברות משאני מכיר,וכל חברה אפילו הנידחת ביותר ששאלתי אותו עליה,הוא ניסה או מכיר.
עיקר הטענות שלנו זה על הקרדרין,לא על rad..
זה בשום צורה לא גורם לעייפות,אם כבר יוצר פעולה הפוכה..פה אני חושב שיכול להיות שקיבלתם מוצר לא נכון.. די נדיר להשיג קרדרין אמיתי היום
תמשיך לחשוב ככה חבר 😃די נדיר להשיג קרדרין אמיתי היום?
אני מקווה שאמרת את זה בצחוק, קרדרין אמיתי זה חומר נגיש וזול ברמה של אבץ, אולי בארץ עדיין גוזרים עליו קופון אבל בארה"ב וקנדה הוא קיים כמו חול, כל בנאדם בארץ ובחו"ל שלקח קרדרין חווה בשבועיים הראשונים כבדות ועייפות,
אני לא חושב ככה אני בטוח בעצמי ידידי, זיופים בשוק ברמה מטורפת תמצא אולי בישראל ובמדינות עולם שלישי, מי שחווה עייפות בתחילת השימוש דוקא כן מצביע על שימוש בקרדרין אמיתי בדיוק כמו מי שחווה רעב ועייפות בתחילת השימוש באיבוטמורן, אלו תופעות לוואי שכיחות בקרב משתמשים בארץ ובעולם וכן יכול להיות שהקרדרין של genex הוא לא בדיוק קרדרין כמו שאנאבר ופרימובולן של הרבה חברות מובילות ומוכרות יצאו פייק, לזייף חומרים כמו פרימובולן ואנאבר נשמע יותר משתלם מלזייף קרדרין שהמחיר שלו בעולם הוא גרוש וחצי לעומת ישראל.תמשיך לחשוב ככה חבר 😃
מי שחווה עייפות וחוסר אנרגיה לא קיבל קרדרין .. יש זיופים בשוק ברמה מטורפת