הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

MK-677 Serious sarms

• פותח/ת השרשור mk677
  • פורסם בתאריך

mk677

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
3
3
0
יש בידי MK-677 של Serious sarms.
מישהו מכיר את החברה או שיצא לו להשתמש?
כל כדור 15MG, מה המינון המומלץ?
מצרף תמונות:

קבצים מצורפים

• mk1.jpg
    mk1.jpg
    KB 20.3 · צפיות: 399
  • mk2.jpg
    mk2.jpg
    KB 19.5 · צפיות: 461
תראה לי בבקשה תוצאות מחקר/ מאמרים בנושא שרשום שקרדרין עושה עייפות כרונית בשבועיים הראשונות תודה.
הוא פשוט לא רוצה להודות שיש מצב שהוא לקח אנדרול כל הזמן הזה..

חוץ מזה,אם כבר בטעות מרגישים משהו מקרדרין זה דווקא רוגע ונשימות קלות יותר,עזר לי להירדם

אין שום קשר בין ראד לבין עליה בטסטוסטרון.

אתה לא מרגיש mk ואתה לא רואה תוצאות ממנו עד לפחות 4-3 חודשים של שימוש

וכמו שדיזל כבר אמר,אין שום תופעות לוואי של קרדרין. לא מרגישים כלום עליו.
רק מי שיודע בדיוק מה המצב האירובי שלו,ישים לב להבדלים.

ובכל זאת יש לי תחושה שמכרו לך קרח,אבל זה רק הרגשה שלי.

אגב,אם כמו שאתה טוען,אתה אחד ש"השתמש בכל סוגי הסטרואידים",מה אתה מחפש בעולם של הסארמס? זה זבל טהור עבור מי שמזריק
אני לוקח 250 מ"ג טסט בשבוע כמו שרשמתי קודם, אין ממש תוצאה מסארמד בלי מינון מסויים של טסט וכאחד שכבר מיצה את עולם החומרים אני יכול להגיד לך שהסראמס עובד נחמד, ברור שלא כמו חומרים אבל אל תשווה גם בין התופעות לוואי, היום עם מינון כזה של טסט בשילוב mk+Rad אני מרגיש מצויין מבעבר עם טרן/דקה ושאר הסטרואידים האוראליים שבתכלס גומרים את הגוף, אני לא כסיל אחי, אני יודע שmk נותן תוצאה לפחות אחרי 100 יום של שימוש, אנשים חושבים שאיבוטמורן סתם נותן תיאבון ומנפח בנוזלים אבל זה רק בחודש הראשון, אחרי שימוש ממושך זה בדיוק הפוך והגוף מתחיל לקבל צורה ולהיגזר יפה, לגבי קרדרין מרגישים בתחילת השימוש עייפות וכבדות ואני אישית לא אהבתי אותו כמו את הליגנדרול שהפך לי תקיבה, חברה שלי משתמשת בקרדרין והיא באמת מרגישה שיפור די גדול באימוני אירובי.
הוא פשוט לא רוצה להודות שיש מצב שהוא לקח אנדרול כל הזמן הזה..

חוץ מזה,אם כבר בטעות מרגישים משהו מקרדרין זה דווקא רוגע ונשימות קלות יותר,עזר לי להירדם
בתחילת השימוש כבדות ועייפות אבל אחרי שבועיים ההיפך הגמור ברמה של קלילות והרבה אוויר ורוגע כמו שאמרת
תראה לי בבקשה תוצאות מחקר/ מאמרים בנושא שרשום שקרדרין עושה עייפות כרונית בשבועיים הראשונות תודה.
אין לי שום מאמר או מחקר אבל יש מספיק אנשים שאני מכיר שהרגישו אותו דבר כולל אותי.

בסדר אחי,אנחנו לא מזלזלים בידע שלך חלילה,אנחנו פשוט אומרים לך את דעתנו כי אנחנו מכירים את התחום די טוב

דיזל השתמש בכל תרופה שאי פעם יצאה לעולם

ואני מכיר די טוב מנגנוני הפעלה של המון סארמס,סטרואידים,תרופות,ai וכל מה שתרצה

דעתנו סה"כ היא שאולי קיבלת חומר לא נכון,לפי התופעות לוואי שאתה מתאר.

בסדר אחי,אנחנו לא מזלזלים בידע שלך חלילה,אנחנו פשוט אומרים לך את דעתנו כי אנחנו מכירים את התחום די טוב

דיזל השתמש בכל תרופה שאי פעם יצאה לעולם

ואני מכיר די טוב מנגנוני הפעלה של המון סארמס,סטרואידים,תרופות,ai וכל מה שתרצה

דעתנו סה"כ היא שאולי קיבלת חומר לא נכון,לפי התופעות לוואי שאתה מתאר.
קיבלתי חומר נכון ומקורי במיליון אחוז והשתמשתי בלא מעט חברות חוץ מהחברה הנ"ל, יכול להיות שדיזל השתמש רק בברנד אחד של סארמס ואולי הוא טועה? אני יכול להגיד לך בוודאות שקרדרין וrad של genex הוא לא אמיתי ולא עובד בכלל,לא ניסיתי את שאר המוצרים שלהם ככה שאין לי חוות דעת קולקטיבית, הmk שלהם עבד ונתן תוצאה טובה זה כן, לגבי שאר הסארמסים כמו s4 ואוסטרין לדעתי אני לא חושב שהם נותנים הרבה במיוחד אם בכלל כי אני תמיד על מינון trt ככה שלא מרגיש משהו מיוחד אבל Rad מרגישים ביג טיים.

דיזל השתמש ביותר חברות משאני מכיר,וכל חברה אפילו הנידחת ביותר ששאלתי אותו עליה,הוא ניסה או מכיר.

עיקר הטענות שלנו זה על הקרדרין,לא על rad..
זה בשום צורה לא גורם לעייפות,אם כבר יוצר פעולה הפוכה..פה אני חושב שיכול להיות שקיבלתם מוצר לא נכון.. די נדיר להשיג קרדרין אמיתי היום

דיזל השתמש ביותר חברות משאני מכיר,וכל חברה אפילו הנידחת ביותר ששאלתי אותו עליה,הוא ניסה או מכיר.

עיקר הטענות שלנו זה על הקרדרין,לא על rad..
זה בשום צורה לא גורם לעייפות,אם כבר יוצר פעולה הפוכה..פה אני חושב שיכול להיות שקיבלתם מוצר לא נכון.. די נדיר להשיג קרדרין אמיתי היום
די נדיר להשיג קרדרין אמיתי היום?
אני מקווה שאמרת את זה בצחוק, קרדרין אמיתי זה חומר נגיש וזול ברמה של אבץ, אולי בארץ עדיין גוזרים עליו קופון אבל בארה"ב וקנדה הוא קיים כמו חול, כל בנאדם בארץ ובחו"ל שלקח קרדרין חווה בשבועיים הראשונים כבדות ועייפות, היו כאלה שיותר והיו פחות, עייפות סטייל תחילת השימוש בmk677 שלאחר 10 ימים בערך היא חולפת ואז מרגישים קלילות וכו' כמו שציינת, אנחנו יכולים לא להסכים עד מחר וזה בסדר אבל אני עומד על שלי שקרדרין של genex הוא לא אמיתי ואני לא היחיד שאמר את זה...

די נדיר להשיג קרדרין אמיתי היום?
אני מקווה שאמרת את זה בצחוק, קרדרין אמיתי זה חומר נגיש וזול ברמה של אבץ, אולי בארץ עדיין גוזרים עליו קופון אבל בארה"ב וקנדה הוא קיים כמו חול, כל בנאדם בארץ ובחו"ל שלקח קרדרין חווה בשבועיים הראשונים כבדות ועייפות,
תמשיך לחשוב ככה חבר 😃
מי שחווה עייפות וחוסר אנרגיה לא קיבל קרדרין .. יש זיופים בשוק ברמה מטורפת

תמשיך לחשוב ככה חבר 😃
מי שחווה עייפות וחוסר אנרגיה לא קיבל קרדרין .. יש זיופים בשוק ברמה מטורפת
אני לא חושב ככה אני בטוח בעצמי ידידי, זיופים בשוק ברמה מטורפת תמצא אולי בישראל ובמדינות עולם שלישי, מי שחווה עייפות בתחילת השימוש דוקא כן מצביע על שימוש בקרדרין אמיתי בדיוק כמו מי שחווה רעב ועייפות בתחילת השימוש באיבוטמורן, אלו תופעות לוואי שכיחות בקרב משתמשים בארץ ובעולם וכן יכול להיות שהקרדרין של genex הוא לא בדיוק קרדרין כמו שאנאבר ופרימובולן של הרבה חברות מובילות ומוכרות יצאו פייק, לזייף חומרים כמו פרימובולן ואנאבר נשמע יותר משתלם מלזייף קרדרין שהמחיר שלו בעולם הוא גרוש וחצי לעומת ישראל.

חייב לציין שהשתמשתי בקרדרין של irc.bio שהיה נחשב ברמה גבוהה ודובר עליו רבות בפורומים בreddit וכו', התחלתי מ 5 והגעתי ל20 לטובת האיבוד שומן לכאורהה.
איבוד שומן לא הייה משהו דרסטי או משהו שבאמת ניכר בעין/במשקל.
מבחינת קרדיו יכול להגיד בפה מלא שיכולתי לנשום בצורה מעולה, והשיפור בריצות הייה בלפחות 25% , הגעתי לריצה של 10 קמ ב 48 דק וסיימתי אותה כאילו כלום,גם הסקוואט עלה באיזה 15 קילו והדדליט גם . מה שכן בסוף השימוש הייתה לי תקופה שבה הייתי מאוד מאוד עייף ותמיד עצבני למשך חודש וחצי שלא יודע אם לקשר ב 100 אחוז ..אבל זאת החוויה שלי .
סך הכל חומר חביב, לפי דעתי מתאים לאתטלטים שצריכים יכולות אירוביות גבוהות , או למי שרוצה להוריד hdl ולהעלאות ldl בצורה יפה.

כן שמעתי הרבה שמדברים ככה על Genex 😕
בגלל שהחבר'ה שמביאים אותה לארץ הם אחלה ואמינים בכל הדברים דיברתי על Genex טובות .. אבל מרוב חוות דעת לא טובות עליהם הפסקתי .
מאמין לביגי'בון לכל מילה 🙌 קיבל מוניטין .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית