MK-677 Serious sarms

• פותח/ת השרשור mk677
  • פורסם בתאריך

mk677

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
3
3
0
יש בידי MK-677 של Serious sarms.
מישהו מכיר את החברה או שיצא לו להשתמש?
כל כדור 15MG, מה המינון המומלץ?
מצרף תמונות:

קבצים מצורפים

• mk1.jpg
    mk1.jpg
    KB 20.3 · צפיות: 399
  • mk2.jpg
    mk2.jpg
    KB 19.5 · צפיות: 461
משום מה רוב החפיסות של mk ניראים מצועצעים
ראיתי איפשהו חפיסב באותו סיגנון של m1t מלחיץ

אני עכשיו לוקח את הmk677 rad140 של החברה הזאת ואני יכול להגיד לך במיליון אחוז שזה עובד מעולה יותר מgenex שכולם המליצו עליו כאן, אולי הmk677 של genex עבד אבל rad140 לא הורגש בכלל

נאבי, מתי עושים ניסוי m1t ביחד?

או היילוטסטין?✋🛑✋
m1t וואלה שאני יתחיל להיות אובדני או ישלם מזונות על נאבי קטן,עכשיו בגג של הגג אנאפלון אני לא יודע יודע עד כמה זה נכון אבלה הבנתי שלאנפלון יש פחות תופעות לוואי מי דיאנבול חוץ מהרעל

רפואי טורקי:s13: ?
אני רוצה לנסות את הטורקים האלה באמת
כע ולא זבל של באלקן. רפואי זה רפואי בדוק ולא זבל שמיוצר בתנאים קקה. שם רע לאוראלים נוצר גם מהאיכות שלהם חוץ מהרעל. למשל דיאנבול של פארמה קום לעומת דיאנבול של אלפא פארמה זה הבדל של כמעט שמים וארץ דיאנבול של אלפא לא עשה לי פימפומים בלב והרגשה של אני הולך למות לעומת פארמה קום בכללי ךא יודע גם הקלן של פארמה קום הרגשתי לא הכי ואוו לעומת הקלן של בלקן אבל הכלומיד של פארמה קום והטרומיפן הוכיח את עצמו

מrad של genex לא הרגשתי כלום וגם חברה שלי לא הרגישה את הקרדרין שלהם, הmk677 שלהם עבד אבל מה שאנחנו לוקחים עכשיו עובד מצויין, אני מרגיש הרבה יותר כח ומסה מrad והיא ממש מרגישה את הקרדרין, אני אציין שאני לוקח גם 250 טסט כל שבוע

אני מרגיש הרבה יותר כח ומסה מrad והיא ממש מרגישה את הקרדרין,
אז עבדו עליכם ומכרו לכם סטרואידים.
אין מה להרגיש מראד,בטח ובטח שלא מקרדרין..כולה עוזר קצת לאירובי.
כל מה שאתה מרגיש זה מהטסט

לא, לא עבדו עלינו ומכרו לנו סטרואידים, קרדרין של Genex לא עזר באירובי ולא עשה תופעות לוואי בתחילת השימוש כמו שקרדרין אמור לעשות, לגבי rad כאחד שהשתמש בעבר בכל סוגי הסטרואידים הוא כן נותן כח וקצת רייג' ובבדיקות דם לא היו תוצאות של של תפקודי כבד גבוהים אז סטרואידים אוראליים לא היה שם במיוחד שבבדיקת טסטוסטרון יצא 24.4 ננ' וזה הגיוני למינון שאני לוקח, כל סארמס שהשתמשנו היה הרבה יותר יעיל ונראה לי גם אפקטיבי מgenex למעט mk677 שבאמת עבד והרגיש כמו שאמור להרגיש,לעבוד עלינו זה כמו לנסות למכור קרח לאסקימוסים, אנחנו לא מסוג האנשים שאפשר לעבוד עליהם ולסבן אותם כי אנחנו קצת מבינים.....

במיוחד שבבדיקת טסטוסטרון יצא 24.4 ננ' וזה הגיוני למינון שאני לוקח,
אין שום קשר בין ראד לבין עליה בטסטוסטרון.
למעט mk677 שבאמת עבד והרגיש כמו שאמור להרגיש
אתה לא מרגיש mk ואתה לא רואה תוצאות ממנו עד לפחות 4-3 חודשים של שימוש

וכמו שדיזל כבר אמר,אין שום תופעות לוואי של קרדרין. לא מרגישים כלום עליו.
רק מי שיודע בדיוק מה המצב האירובי שלו,ישים לב להבדלים.

,לעבוד עלינו זה כמו לנסות למכור קרח לאסקימוסים,
ובכל זאת יש לי תחושה שמכרו לך קרח,אבל זה רק הרגשה שלי.

אגב,אם כמו שאתה טוען,אתה אחד ש"השתמש בכל סוגי הסטרואידים",מה אתה מחפש בעולם של הסארמס? זה זבל טהור עבור מי שמזריק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית