הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

125 לוג פרס ועוד

כדאי לך לנסות טיפה פחות כיפוף ברגליים בפוש פרס, הרבה סטרונגמנים מדברים על זה שעדיף להשתמש בלג דרייב יחסית קטן בלוג

• פותח/ת השרשור
אוי ואבוי לך אם אתה עוזב את הענף
יותר מדי עצבני כדי לפרוש

כדאי לך לנסות טיפה פחות כיפוף ברגליים בפוש פרס, הרבה סטרונגמנים מדברים על זה שעדיף להשתמש בלג דרייב יחסית קטן בלוג
ניסיתי, לא מצליח ללחוץ מספיק אחורה עם כיפוף קטן.
הכי טוב זה "פוש פרס" אבל אני כל כך אקספולסיבי מהטבע שלי שאצלי זה או ג'רק (שאי אפשר לתת גריינד) או סטריקט (שמן הסתם מצריך יותר כוח בפלג גוף עליון למרות שעם סטריקט פרס במוט של 111 לזוג לא חסר כל כך).
בכל מקרה זה סתם כמה משחקים בעתיד פה ושם נמשיך לשחק עם זה, בין היתר עשיתי פארמרס עם 145 כל יד לכמה מטרים ספורים בלי רצועות ואני מתעלל לעיתים בשק של 130 אובר שולדר בקלילות רבה אז יש כישרון בתחום הזה ספציפית. (ועוד אני שחיפון).

ואו מזה המקום המטורף הזה הייתי מזה משלם 40 שקל לאימון שם
כן אבל צריך לדעת לתזמן טוב את האימון, מדי פעם יש בחור עם ידיים קטנות שאוהב להסביר לך איך להיות גדול וחזק אז צריך לדעת מתי הוא הולך לקניות או נערות ליווי כדי להתאמן בשקט 😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית