הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תקוע בחיטוב

HenBiton

משתמש מתחיל
242
37
נק' מוניטין:
40
242
37
כבר בערך חודשיים שאני אוכל לפי תפריט מסודר ומדוייק, בהתחלה ירדתי במשקל וגם הרגשתי את זה על הגוף שלי ועכשיו כבר בערך שבועיים שאני מרגיש תקוע וכל פעם שאני עולה על המשקל אני רואה 81.5 כלומר אותה תוצאה.
אני מטר 80, גיל 22 מתאמן ab 4 פעמים בשבוע ובנוסף משחק כדורגל/כדורסל פעם או פעמיים בשבוע.
מצרף את התפריט שלי ואשמח לעזרתכם

קבצים מצורפים

• 89209FA6-627F-4DF3-A8B3-DF26B484B6B8.png
    89209FA6-627F-4DF3-A8B3-DF26B484B6B8.png
    KB 107.9 · צפיות: 99
  • פותח/ת השרשור
כשנתקעים יש 2 אופציות הוספת אירובי או הורדת קלוריות בחירה שלך זה טבעי להגיע לתקיעה אחרי זמן מסויים
אני מעדיף להוריד קלוריות אבל הבנתי שזה לא בריא לרדת מתחת ל1800 קלוריות או שזה מיתוס?

אם נתקעתה פשוט תוריד עוד קלוריות , לדוגמא תוריד את החטיף אנרגיה / 2 פרוסות לחם וכבר הגרעון הקלורי גדל בסביבות ה100 קלוריות

אם נתקעת בירידה במשקל, אתה צריך להגדיל את הגירעון הקלורי - יש לך 2 דרכים לעשות את זה:
1. להוסיף עוד אירובי, עדיף לפחות עוד שעה בשבוע
2. להפחית מכמות הקלוריות בתפריט - עדיף מפחמימות כדי לשמור על כמות מספקת שחלבון ושומן. אתה יכול להפחית אפילו פרוסת לחם ליום (כ 80 קלוריות) וכבר יהיה הבדל.

• פותח/ת השרשור
אם נתקעת בירידה במשקל, אתה צריך להגדיל את הגירעון הקלורי - יש לך 2 דרכים לעשות את זה:
1. להוסיף עוד אירובי, עדיף לפחות עוד שעה בשבוע
2. להפחית מכמות הקלוריות בתפריט - עדיף מפחמימות כדי לשמור על כמות מספקת שחלבון ושומן. אתה יכול להפחית אפילו פרוסת לחם ליום (כ 80 קלוריות) וכבר יהיה הבדל.
עד כמה קלוריות לגיטימי להוריד בחיטוב?(כמובן שבהדרגה) לרדת לכמות של 1300-1400 קלוריות זה אפשרי מבחינה בריאותית?

ד כמה קלוריות לגיטימי להוריד בחיטוב?(כמובן שבהדרגה) לרדת לכמות של 1300-1400 קלוריות זה אפשרי מבחינה בריאותית?
זה אפשרי אבל אני לא ממליצה לעשות את זה ללא ליווי של איש מקצוע. כבר כדאי לדאוג לתיסוף מתאים וכמובן שלמספיק חלבון ושומן.
למי שעושה את התהליך לבד - אפשר לרדת ל 1,600-1,700 קלוריות ולרדת במשקל בקצב מהיר יחסית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית