הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנוגע לערך תזונתי של כנף עוף צלויה

• פותח/ת השרשור Active
  • פורסם בתאריך

Active

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
כמה גרם יש בערך בכנף עוף צלויה בלי עצמות,בשר נטו?
ומה הערך התזונתי של אחד?

איך אנחנו יכולים לדעת? לא מייצרים את הכנף הזאת במפעל כמו שאתה יודע.
לגבי ערכים תזונתיים, ב-100 גרם כנף עוף צלויה יש בערך 280 קלוריות.

• פותח/ת השרשור
כמה כנפיים זה בערך 100 גרם כנף עוף צלויה? רק השערה בבקשה.
ועוד משהו,זה טוב במסה נקייה? לאכול הרבה כנפיים צלויות? 2-3 לא משביע בשיט,אני צריך איזה 10-15

כמה כנפיים זה בערך 100 גרם כנף עוף צלויה? רק השערה בבקשה.
ועוד משהו,זה טוב במסה נקייה? לאכול הרבה כנפיים צלויות? 2-3 לא משביע בשיט,אני צריך איזה 10-15

שוב, קשה לדעת כי צריך לשקול וכל כנף שונה מבחינת הגודל, העצמות והבשר.

• פותח/ת השרשור
שוב, קשה לדעת כי צריך לשקול וכל כנף שונה מבחינת הגודל, העצמות והבשר.

סבבה אני פשוט רק רוצה לדעת אם זה מסתדר במסה נקייה ולא משמין או משהו כזה? כי אני רואה מגש אני אוכל את כולו חח..

• פותח/ת השרשור
אין כזה דבר אוכל משמין
כן כן,רק אם אני מכניס יותר קלוריות מאשר מוציא..
אני פשוט רוצה לדעת אם זה לא "מלוכלך"/ג'אנק. שלא ידפוק לי את המסה. (פעם ראשונה שאני עושה,ואני רוצה לעשות את זה עם מינימום עלייה באחוז שומן)

סבבה אני פשוט רק רוצה לדעת אם זה מסתדר במסה נקייה ולא משמין או משהו כזה? כי אני רואה מגש אני אוכל את כולו חח..

זה לא תלוי בכנפיים, זה תלוי במה שאתה מכניס לאורך היום ובמאזן הקלורי בסוף היום.
אגב, כנפיים צלויות שאתה אוכל בחוץ הם בדרך כלל עם רוטב כלשהו, זה משנה את החישוב הקלורי שהצגתי לפני כן (בדרך כלל מוסיף עוד לא מעט פחמימות).

גם ככה אפשר לשרוף את הקלוריות

רק על האש אחי, למה אתה חושב עושים על האש? שורפים ת'קלוריות

מחזק את לטיסימוס..הערך של הכנפיים עם רוטב קופץ באיזה כמה גרמים בשומן ופחמימה לפעמים, לא שהרוטב כזה נורא, אבל לפעמים הוא דופק את החישוב אם לא שמים לב.

• פותח/ת השרשור
שורה תחתונה,לשלב את זה בתפריט של מסה נקייה?
פעם ראשונה שאני עושה מסה ואני רוצה לעשות את זה כמה שיותר נקי מבלי לעלות הרבה באחוזי שומן. הייתי שמן פעם ואני לא רוצה לחזור להיות אפילו קרוב לזה... בגלל זה אני מקפיד מאוד על כל מה שאני מכניס

תבין, מסה 'נקייה' זה לעלות עם ייחסית מעט קלוריות מעל התחזוקה שזה יותר דורש הקפדה רצינית על מה שאתה אוכל מאשר איזה אוכל אתה מכניס.
היתקדמות עם מסה נקייה היא היתקדמות ממש איטית (אם אתה באמת הולך על זה עד הסוף), לא מציע לך ללכת על זה.
פשוט תשים לב כמה אתה אוכל, לאכול עוגות שוקולדים פיצה פה ושם זה לא מה שיהרוס לך עלייה יחסית נקייה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית