הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנוגע לערך תזונתי של כנף עוף צלויה

• פותח/ת השרשור Active
  • פורסם בתאריך

Active

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
כמה גרם יש בערך בכנף עוף צלויה בלי עצמות,בשר נטו?
ומה הערך התזונתי של אחד?

שורה תחתונה,לשלב את זה בתפריט של מסה נקייה?
פעם ראשונה שאני עושה מסה ואני רוצה לעשות את זה כמה שיותר נקי מבלי לעלות הרבה באחוזי שומן. הייתי שמן פעם ואני לא רוצה לחזור להיות אפילו קרוב לזה... בגלל זה אני מקפיד מאוד על כל מה שאני מכניס

הכי חשוב קוביות,אוכל,חמצן,וקוביות!
כל הבנ1ת נמרחות על קוביותיו של השלד

הערכה מאוד מאוד גסה

ממש לא גסה.
אחד החברים הכי טובים שלי הוא בעלים של מסעדה מפורסמת בת"א ולכן אני יודע ש-500 גר' כנפיים זה 24 חצאים \ 12 שלמות (חוצים אותם כי הצלייה יותר טובה ככה)

אז אם נכנסים לפרטים הקטנים (כל כנף בגודל אחר וכו') פעם זה יצא 22 חתיכות ופעם זה יצא 24.
כשאתה שוקל אותם ומכין אותם מראש במסעדה אתה פשוט מאזן את זה וסוגר בשקיות שיוצא 24 חתיכות 500 גרם. בבית, בגלל שאין לך את האפשרות לשים בצד כנפיים גדולות\קטנות, פשוט תשקול 500 גרם ויצא לך בין 22 ל 24.

נערך לאחרונה:
ממש לא גסה.
אחד החברים הכי טובים שלי הוא בעלים של מסעדה מפורסמת בת"א ולכן אני יודע ש-500 גר' כנפיים זה 24 חצאים \ 12 שלמות (חוצים אותם כי הצלייה יותר טובה ככה)

אז אם נכנסים לפרטים הקטנים (כל כנף בגודל אחר וכו') פעם זה יצא 22 חתיכות ופעם זה יצא 24.
כשאתה שוקל אותם ומכין אותם מראש במסעדה אתה פשוט מאזן את זה וסוגר בשקיות שיוצא 24 חתיכות 500 גרם. בבית, בגלל שאין לך את האפשרות לשים בצד כנפיים גדולות\קטנות, פשוט תשקול 500 גרם ויצא לך בין 22 ל 24.

אני קונה תמיד שקיות וכל פעם יוצא לי משקלים אחרים בשקית.
הכל קשור פשוט לגודל של הכנף ולמאסת עצמות בייחס לעוף

אני מאמין זה יכול להגיע אפילו ל20 חתיכות במקום 24 ואפילו 28 חתיכות במקום 24.

פשוט לשקול אחד אחד וסיימנו

אני קונה תמיד שקיות וכל פעם יוצא לי משקלים אחרים בשקית.
הכל קשור פשוט לגודל של הכנף ולמאסת עצמות בייחס לעוף

אני מאמין זה יכול להגיע אפילו ל20 חתיכות במקום 24 ואפילו 28 חתיכות במקום 24.

פשוט לשקול אחד אחד וסיימנו

הכל תלוי שאם אתה קונה לפי 10 חתיכות בשקית, או לפי 500 גרם בשקית.

כשאתה מדבר בחתיכות, מן הסתם יצאו לך משקלים אחרים, וכשאתה קונה בגרמים, יצאו לך כמויות שונות.

מה שהם עושים במסעדה, הם מפרקים כנף שלמה ל 2 חלקים, מחלקים באקראי לשקיות של 24 חתיכות.
נניח יצא 520 גר', מחליפים בשקית הרלוונטים כנף גדולה בכנף יותר קטנה, כך שיתאזן ל 500 גר' ועדיין ישאר 24 חתיכות.

כתבתי את זה בצורה הכי ברורה בפוסט הקודם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית