הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משהו מוזר עם אבקת חלבון

yair_nativ

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
התחלתי לפני חודש להשתמש בחלבון שמכיל אנזמי עיכול, אמינוגן ולקטז של חברת OPTIMUM. GOLD
עשיתי לפני שבוע בדיקות דם ותפקודי הכבד שלי היו ממש ממש גבוהים, יצאו מהנורמה, פי שתיים שלוש מהרגיל.
אני לא משתמש בחומרים אחרים ולא בסטרואידים (לפחות לא בשנתיים האחרונות שלא עשיתי סייקל).
ביררתי עם עוד חבר, הוא מספר אותו הדבר בידיוק ומאז הוא עבר לחלבון אחר ( משהו מ BB) זה פשוט חזר לנורמה.
למישהו יש מושג?

אתה מדבר שטויות.. אל תקשיב לרופאים בקטע הזה! כמה ה GGT? יש את הAST והALT שיצאו לי גבוהים ואחרי 4 ימים שלקחתי מנוחה מאימון זה ירד ב50% ממה שזה היה..גם אותי הלחיצו סתם!
תבדוק את ה GGT ואם הוא בנורמה(עד 51 אז סבבה לך).
וליתר ביטחון כדי להרגיע את עצמך קח שבוע הפסקה מאימונים תעשה בדיקה ותראה איך הכל בנורמה!

כן, קח שבוע הפסקה ותעשה בדיקות מחדש. תפקודי כבד יוצאים מחורבשים לפעמים בגלל שלא צמת מספיק. אבל אם זה חוזר צריך לבדוק את זה, זה עלול להצביע על בעיה בכבד.

זה גם יכול מאוד להיות מהסייקל שעשית לפני שנתיים, איך נראה ה PCT דאז? ואיך נראה הסייקל

• פותח/ת השרשור
מאז הסייקלים, עשיתי 2-3 בדיקות דם, הכל היה פיקס.
לא היו בעיות, מה גם הסייקלים לא היו אוראלים, ככה שהתפקודים לא ממש עלו גם בתקופתם.
אלו הבעיה היתה רק אצלי אז לא נורא, אבל יצא לי לפגוש עוד אדם ולכן אני שואל.
מפחיד אותי שתפקודי הכבד עולים בגלל סתם חלבון פשוט, מישהו פה עשה בדיקות דם לאחרונה?
בטוח שאני יעשה בדיקות חוזרות בקרוב

אני גם עשיתי לא מזמן ויצא לי קצת גבוה אבל עדיין בנורמה, ביררתי על זה קצת ובאמת ראיתי שפעילות גופנית עצימה יכולה להביא לתוצאות כאלה מאז אני פשוט במעקב עושה פעם בחצי שנה בדיקות דם

• פותח/ת השרשור
אני גם עשיתי לא מזמן ויצא לי קצת גבוה אבל עדיין בנורמה, ביררתי על זה קצת ובאמת ראיתי שפעילות גופנית עצימה יכולה להביא לתוצאות כאלה מאז אני פשוט במעקב עושה פעם בחצי שנה בדיקות דם

אני משתמש באבקות חלבון שונות כבר במשך שנים ומעולם הבדיקות דם שלי לא הראו תוצאות כאלו חריגות.
בכל אופן, אני כרגע הפסקתי את השימוש במוצר הזה ועברתי למוצר אחר.

תודה לכם על העזרה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית