עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אבל איך זה מגיע? שליח?אני הזמנתי מהם, החבילה מגיעה ממיי פרוטאין וזמן המשלוח אותו דבר. הם פשוט כנראה משווקים אותם ישירות מהמפעל.
הבנתי שזה לסניף הקרוב לביתאבל איך זה מגיע? שליח?
שק של 5 קילו יותר זול ב20 שקלים בדרים נוטרישןזה אתר שעושה עליכם סיבוב
אבל איך זה מגיע? שליח?
זה אתר שעושה עליכם סיבוב, המחירים שם לא יותר זולים, קניתי לפני שבועיים ממיי פרוטאין 2 שקים חלבון של 2.5 קילו + 2.5 קילו קזאין יצא לי 388 ש"ח
בדרים נוטרישן יצא לי 477 ש"ח
זה מגיע אליך לבית עסק שהכי קרוב לאיפה שאתה גר.
אף אחד לא אמר שהם הכי זולים בעולם ובכל מצב, יש להם את רוב המוצרים הפופולאריים של מיי פרוטאין במחירים שהם מאוד זולים אפילו יותר ממיי פרוטאין עצמם אז כאילו למה לא?
היה להם פעם מבצע שכבר אין אותו כשאני הזמנתי, זה היה 6 שקים של 1 קילו כל אחד, ככה שאפשר לקחת 6 טעמים שונים ויצא לי 6 קילו ב- 249 שקל ובאתר של מיי פרוטאין עם הנחה של 40% שהייתה להם על כל האתר המחיר היה 354 ש"ח.
מצטרף לשאלהאז איך אתה מסביר את זה? מה הקאץ'?
איך יכול להיות שהם מוכרים מוצר בחמישים אחוז פחות מהיצרן בחלק מהמקרים? אולי המוצר עומד לפוג תוקפו או משהו כזה? אני פשוט מנסה לחשוב מה ההיגיון.
אז איך אתה מסביר את זה? מה הקאץ'?
איך יכול להיות שהם מוכרים מוצר בחמישים אחוז פחות מהיצרן בחלק מהמקרים? אולי המוצר עומד לפוג תוקפו או משהו כזה? אני פשוט מנסה לחשוב מה ההיגיון.
מה לגבי משלוח? תוך כמה זמן הגיע אלייך?מה שהגיע אלי היה עם תוקף ארוך, אם אני זוכר נכון עד אוגוסט 2020.
ואני דווקא חושב שזה די הגיוני, אם תזמין טלפון גלקסי אס 10 דרך החנות הרשמית של סמסונג זה יעלה לך הרבה יותר יקר מאשר אם תזמין את אותו הטלפון בדיוק מחנות מחסני חשמל / כל חנות אחרת (אפילו עם אותה אחריות בדיוק).
מן הסתם תמיד בחנויות הרשמיות המחיר יותר יקר מהחנויות המשווקות, כי אם זה לא היה ככה מי בכלל ירצה להזמין מחנויות אחרות כאשר בחנות הרשמית מוכרים יותר זול.
מה לגבי משלוח? תוך כמה זמן הגיע אלייך?