הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אבקת חלבון

אביב חזיזה

משתמש פעיל
700
457
נק' מוניטין:
803
700
457
שלום לכולם אני רוצה לקנות אבקת חלבון והמליצו לי על חלבון bpi או חלבון של מאסל פראם, עכשיו לגבי טעמים של bpi המליצו לי על הבראוניז ובכללי אמרו לי שכל הטעמים שלהם טובים, אני לא רוצה לקנות משהו וסתם להתבאס על הטעם שלו אחר כך לכן אני פונה אליכם, אשמח שתמליצו לי על איזה חלבון יותר עדיף לצרוך ואיזה טעמים מומלצים, תודה לכל העוזרים והמשך יום נפלא לכולם!

תראה בגדול כל אבקות החלבון של כל החברות זה אותו דבר. זה כמו ההבדל בין החלב של טרה לבין החלב של תנובה - רק המותג שונה.
בשביל הטעמים מה שאתה יכול לעשות זה להזמין דוגמיות של טעמים ותקנה את הטעם שהכי אהבת.

• פותח/ת השרשור
תראה בגדול כל אבקות החלבון של כל החברות זה אותו דבר. זה כמו ההבדל בין החלב של טרה לבין החלב של תנובה - רק המותג שונה.
בשביל הטעמים מה שאתה יכול לעשות זה להזמין דוגמיות של טעמים ותקנה את הטעם שהכי אהבת.
יש אפשרות להזמין דוגמיות?
אם כן מאיפה?

יש אפשרות להזמין דוגמיות?
אם כן מאיפה?

אתה יכול ללכת לחנויות פיזיות ולבקש דוגמיות (עדיף שתתקשר לפני לחנות תוודא שיש להם).
יש אפשרות להזמין דוגמיות דרך Iherb או דרך מיי פרוטאין בתשלום נמוך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית