הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חודשיים בחיטוב, חוות דעת לתפריט.

Johnny_i

משתמש פעיל
355
51
נק' מוניטין:
58
355
51
אז אחרי חודשיים של חיטוב עם תפריט דל פחמימה+אירובי ואימוני כוח ירדתי 8 קילוגרם ואני כרגע עומד על 83.5. (גובה180).
רציתי לרענן קצת את תפריט התזונה שלי ולדעת האם הוא יתאים לעוד ירידה במשקל, המטרה שלי היא להגיע ל - 75 בירידה מתונה של בין 1 ל0.5 קילו בשבוע.
אני מתאמן שלוש/ארבע פעמים בשבוע אימוני כוח וארבע פעמים בשבוע אירובי (ריצה 35 דק').

זה התפריט שבניתי היום. אשמח להערות בונות או תיקונים שצריך לעשות. תודה!

ארוחה 1: חביתה\ביצה קשה + 2 פרוסות לחם קל + מלפפון + חצי קופסת קוטג'.

374 קלוריות

34 גר חלבונים

20 גר' שומנים

11 גר' פחמימות

ארוחת ביניים: תמר + תפוח

146 קלוריות

33 גר' פחמימות

ארוחה 2: 150 גר' חזה עוף + 150 גר' ירקות בתנור (תפוחי אדמה, חציל, גמבה, פלפל חריף, קישוא, בצל ועוד...) + סלט ירקות + 2 כפות שמן זית

497 קלוריות

50 גר' חלבונים

24 גר' שומנים

20 גר' פחמימה

ארוחה 3: סקופ שייק חלבון + בננה

239 קלוריות

26 גר' חלבונים

2 גר' שומנים

29 גר' פחמימות

ארוחה 4:

קופסת טונה בשמן + כף מיונז לייט + 2 פרוסות לחם קל מלא + סלט/מלפפון.

346 קלוריות

33 גר' חלבונים

19 גר' שומנים

9.5 גר' פחמימות

ארוחה 5: מעדן יופלה GO

124 קלוריות

20 גר' חלבונים

1.4 גר' שומנים

7.6 פחמימות

ערכים סופיים:

1726 קלוריות

163 גר חלבונים

66.4 גר שומנים

110 גר' פחמימה

• פותח/ת השרשור
התפריט לא רלוונטי אלא הערכים הסופיים. אם טעים לך ואתה נהנה ולא סובל מהתפריט הזה אז לבריאות..

סובל אני לא סובל והתפריט איך נאמר? התרגלתי כבר. השאלה שלי האם הערכים הסופיים מתאימים למטרה שלי?

סליחה שאני יוצא חצוף אבל לגבי הארוחה עם הירקות וחזה העוף אפשר לשאול אותך שאלה בבקשה?
רוב הקלוריות (400 ומשהו אחרי הכל) הגיעו מן הסתם מחזה העוף נכון? אתה שוקל לפני או אחרי?
והאם באמת ירקות בתנור טעימים יותר? אני משתמש בפלפל אדום, צהוב, מלפפונים, עגבניות ובצלים... האם זה שווה את זה? את העגבניות והבצלים הייתי בתכלס עד היום מכין על מחבת.. היה יוצא פצצה.

• פותח/ת השרשור
סליחה שאני יוצא חצוף אבל לגבי הארוחה עם הירקות וחזה העוף אפשר לשאול אותך שאלה בבקשה?
רוב הקלוריות (400 ומשהו אחרי הכל) הגיעו מן הסתם מחזה העוף נכון? אתה שוקל לפני או אחרי?
והאם באמת ירקות בתנור טעימים יותר? אני משתמש בפלפל אדום, צהוב, מלפפונים, עגבניות ובצלים... האם זה שווה את זה? את העגבניות והבצלים הייתי בתכלס עד היום מכין על מחבת.. היה יוצא פצצה.

יוצא לי מעולה. אני מערבב כמה סוגי ירקות שאני אוהב עם כף שמן זית פלפל גרוס מלח גס והרבה טימין, מכניס לתנור בחום גבוה עד שתפוחי האדמה רכים.
את העוף אני שוקל אחרי הבישול ומחשב את הנתונים לפי המשקל.
.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית