עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש תרופות ללחץ דם נמוך אבל זה לא משהו שאני מעוניין בו וזה יכול להזיק גם...להתעייץ עם רופא?
🤣א. להתחתן
ב. להביא ילדים
זה כבר יעלה לך את הלחץ דם...
ברור, אבל חשבתי שזה מובן מאליו ופשוט על הדרך הוא מחפש איזה עצות. בלי קשר בגלל שהוא אמר שזה ידוע אצלו במשפחה אז חשבתי שאולי הוא כבר בדק את זה.חברים לפני שאתם ממליצים דברים לחץ דם נמוך יכול לנבוע מי בעיות לבביות לכן עדיף להיבדק אצל קרדיולוג מומחה כדי ישפוך אור ובמקרה הטוב ישלולל בעיות לבביות
לא הייתי מגזים עם המלח כי הוא יכול להיות מסוכן ומזיק. אולי רק מעלה בקצת את הכמות היומית אם הוא לא אוכל הרבה דברים מלוחים.תוסיף קפה לאוכל ותתחיל לשתות מלח. או הפוך,זה לא באמת משנה
אין לי שום בעיה של התפקוד של הלב פשוט לחץ דם נמוך. אני צורך ממש קצת נתרן באופן יחסי והיו לי תקופות שהנתרן היה כמעט אפסיברור, אבל חשבתי שזה מובן מאליו ופשוט על הדרך הוא מחפש איזה עצות. בלי קשר בגלל שהוא אמר שזה ידוע אצלו במשפחה אז חשבתי שאולי הוא כבר בדק את זה.
לא הייתי מגזים עם המלח כי הוא יכול להיות מסוכן ומזיק. אולי רק מעלה בקצת את הכמות היומית אם הוא לא אוכל הרבה דברים מלוחים.