הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך להעלות לחץ דם? סובל מלחץ דם נמוך

• פותח/ת השרשור Devil
  • פורסם בתאריך

Devil

משתמש קבוע
1,490
454
נק' מוניטין:
575
1,490
454
להורים שלי יש גם לחץ דם נמוך.

זה מתבטא למשל כשקמים, בפעילות גופנית או סתם במהלך היום בסחרחורת, בחילה, תחושה כללית רעה...

יש דרכים להעלות לחץ דם שלא בפוגעות בבריאות(לאכול דברים לא בריאים וכו') ?

• פותח/ת השרשור
להתעייץ עם רופא?
יש תרופות ללחץ דם נמוך אבל זה לא משהו שאני מעוניין בו וזה יכול להזיק גם...

אולי מישהו מכיר דרך טבעית או סובל מאותה הבעיה באימונים וגילה דרכים להתמודד עם זה

• פותח/ת השרשור
א. להתחתן
ב. להביא ילדים

זה כבר יעלה לך את הלחץ דם...
🤣

יש מאכלים בריאים יחסית שמעלים לחץ דם?
אני לא צורך הרבה נתרן כנראה זאת חלק מהבעיה...

מצאתי כמה פתרונות אם למישהו יש את אותה הבעיה.

1. Eat more salt
Contrary to popular advice, low-sodium diets are not good for everyone with blood pressure problems.

People with low blood pressure should consider increasing their sodium intake moderately to help raise blood pressure.

2. Avoid alcoholic beverages
Alcohol can lower blood pressure further, so people with low blood pressure should avoid drinking excessive amounts of alcohol.

4. Cross legs while sitting
Crossing the legs while sitting has been shown to increase blood pressure. For people with high blood pressure, this can be a problem.

For people with low blood pressure symptoms, crossed legs may help increase blood pressure with minimal effort.

5. Drink water
Drinking more water can help increase blood volume, which can aleviate one of the potential causes of low blood pressure. It can also help avoid dehydration.

7. Wear compression stockings
Compression stockings help reduce the amount of blood that gets caught in the lower legs and feet, so shifting it elsewhere.

Compression stockings are also used to help relieve pressure and pain associated with varicose veins. They are available to purchase online.

חברים לפני שאתם ממליצים דברים לחץ דם נמוך יכול לנבוע מי בעיות לבביות לכן עדיף להיבדק אצל קרדיולוג מומחה כדי ישפוך אור ובמקרה הטוב ישלולל בעיות לבביות
ברור, אבל חשבתי שזה מובן מאליו ופשוט על הדרך הוא מחפש איזה עצות. בלי קשר בגלל שהוא אמר שזה ידוע אצלו במשפחה אז חשבתי שאולי הוא כבר בדק את זה.
תוסיף קפה לאוכל ותתחיל לשתות מלח. או הפוך,זה לא באמת משנה
לא הייתי מגזים עם המלח כי הוא יכול להיות מסוכן ומזיק. אולי רק מעלה בקצת את הכמות היומית אם הוא לא אוכל הרבה דברים מלוחים.

• פותח/ת השרשור
ברור, אבל חשבתי שזה מובן מאליו ופשוט על הדרך הוא מחפש איזה עצות. בלי קשר בגלל שהוא אמר שזה ידוע אצלו במשפחה אז חשבתי שאולי הוא כבר בדק את זה.

לא הייתי מגזים עם המלח כי הוא יכול להיות מסוכן ומזיק. אולי רק מעלה בקצת את הכמות היומית אם הוא לא אוכל הרבה דברים מלוחים.
אין לי שום בעיה של התפקוד של הלב פשוט לחץ דם נמוך. אני צורך ממש קצת נתרן באופן יחסי והיו לי תקופות שהנתרן היה כמעט אפסי

זה גם במשפחה הקטע של הלחץ דם נמוך ואין בעיות בלב

אבל כמה לחץ הדם שלך במנוחה ולפחות 10 דקות אחרי מאמץ?
האם הלחץ הדיאסטולי מתחת ל?50
האם לחץ דם הסיסטולי מתחת 110?
אצלי הסיפור מעט שונה הלחץ דם הדיאסטולי שלי הוא נע בין 48 ל65
הרופא אמר שלא יכול להיות לי לחץ דם דיאסטולי גבוה בגלל ''שלבחור גדול כמוך זה בסדר'' נבדקתי עשרות פעמים אקו לב ואקג הכל נמצא תקין
אך לפעמים הלחצי דם שלי משתעגים ובמנוחה יכול לצאת לי בין 110 ל140 לרוב אחרי אימוני אירובי כמה שעות אחרי הלחץ דם שלי מאוד רגוע ויציב
לגבי לחץ דם נמוך אני חושב שאימונים סדירים ומולטי ויטמין איכותי (ALPHA MALE ממליץ בחום) תזונה נכונה יכולים לפתור בעיות כאלה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית