הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית אימונים ממוקדת מטרה

michaelk42

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
שלום,

מחפש תוכנית אימונים ממוקדת מטרה, כרגע אני מרים 62.5 בנץ' , אחרי שבועים של אימונים ( הייתי מתאמן לפני כשנה ובשיא הרמתי 75 בנץ')

המטרה היא להגיע ל80 בנץ' חודשיים מהיום.

בשבועיים שאני מתאמן אני עובד FBW .

גובה :167 , משקל 82

מה התוכנית המומלצת על מנת למקסם את הבנץ' בתקופה של החודשיים האלה?

@kotzer יתאים לו מה שהצעת לי? או שזה יהיה עצים מדי עבורו?(במידה והוא מחפש חמישיות)

מה התוכנית המומלצת על מנת למקסם את הבנץ' בתקופה של החודשיים האלה?
למקסם מה? חמישיה? שלשה? 1rm? זה הכל תכניות שונות

• פותח/ת השרשור
עם משקלים כאלה גם התקדמות לינארית סגנון SS יעבדו סבבה לגמרי

היי, תודה על התגובה.

אחדד שוב את המטרה שלי , כרגע יש לי חודשיים להגיע ל80קג בנץ' גם אם זה אומר לא לאמן רגליים ( סתם דוגמא)

השאלה שלי , מה האימון האידיאלי על מנת למקסם רק את הבנץ' , לא אכפת לי כרגע בחודשיים האלה משום דבר אחר.

היי, תודה על התגובה.

אחדד שוב את המטרה שלי , כרגע יש לי חודשיים להגיע ל80קג בנץ' גם אם זה אומר לא לאמן רגליים ( סתם דוגמא)

השאלה שלי , מה האימון האידיאלי על מנת למקסם רק את הבנץ' , לא אכפת לי כרגע בחודשיים האלה משום דבר אחר.
תלוי מה עובד לך.
אם אתה יכול לעשות אימון סגנון SS, שבו אתה מאמן את הבנצ' כל אימון, וכל אימון אתה מעלה 2.5 קילו אז מעולה, אתה מסודר.
אם אתה לא יכול אז זה דורש גישה יותר קיצונית.
השאלה היא מה אתה מנסה לעשות בידיוק, להעלות את המקסימום לחזרה אחת או לכמה חזרות? או לכמה סטים של עבודה?

• פותח/ת השרשור
המטרה היא להעלות את המקסימום לחזרה .

הSS לא יעמיס עליי? גם בנץ' וגם אובר הד (הכפתיים) לא יגרמו לי לפציעה? האם יש תוכנית מיוחדת שבה מתמקדים אך ורק בבנץ'?

המטרה היא להעלות את המקסימום לחזרה .

הSS לא יעמיס עליי? גם בנץ' וגם אובר הד (הכפתיים) לא יגרמו לי לפציעה? האם יש תוכנית מיוחדת שבה מתמקדים אך ורק בבנץ'?
אם המטרה היא לעבוד על חזרה אחת אז זה סיפור קצת שונה, כי זה דורש עבודה ספציפית לחזרה אחת.
אתה יכול לנסות לעשות משהו סגנון SS, שאתה מתחיל מ-5 חזרות לסט בחודש הראשון (או 3 שבועות, תלוי כמה זמן יש לך, כי גם הייתי לוקח כמה ימי מנוחה לפני שאתה צריך להרים את המשקל), ובחודש השני יורד בחזרה כל שבוע. תנסה כל שבוע של החודש השני להתחיל עם 2.5-5 קילו יותר מהאימון לפני, כדי לפצות על הירידה בכמות החזרות פר סט.
האם זה יכביד עליך? אין לי מושג כי אין לי היכרות טובה עם הניסיון והיכולות שלך. גם אין לי מושג לאיזה מטרה זה צריך להיות עוד חודשיים, אז יכול להיות שתצטרך להעמיס על עצמך.
אני הייתי מוותר על אוברהד, או לפחות לא לנסות להתקדם בו כמו שצריך, רק להשתמש בו בתור תרגיל עזר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית