נק' מוניטין:
-384
- 221
- 11
אני רוצה להתחיל lb בתוכנית תגידו מה יש לשפר .
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למתאמן קלאסי אין צורך בשטיפת מוח עם פאוורליפטינג ובודיבילדינג, פשוט להתאמן כדי להיות חזק ושרירי.ברור שאני לא מתכוון לעשות גם hbוlb באותו אימון זה הרבה יותר בשביל לגוון תאמת יש לי פחד במשקלים כבדים בhb עשייתי 110 ל5 והרגשתי את המוות אמרו לי שlb יותר קל מבחינת יציבות וזה עד סיבה שאני עושה.
כיאלו hb יהיה נטו משקל קטן בנפח גדול תנוע חלקה ובlb נרביץ משקלים ונחזק את הגוף מבחינת כח זה משהו שחשוב לי להיות קצת חזק פיזית לא פווארליפטר האלה פשוט בן אדם עם נוכחות .
תודה אחי תגיד זה בדרך כלל לוקח זמן ללמוד לעשות את התרגלים באלה הוא שזה רק לי לוקח חודשים ??למתאמן קלאסי אין צורך בשטיפת מוח עם פאוורליפטינג ובודיבילדינג, פשוט להתאמן כדי להיות חזק ושרירי.
אני חושב שהגישה שלך טובה.
אני מתאמן 8 שנים, ובשנה האחרונה אני מתאמן עם מאמן מקצועי, ואני עדיין לא מבצע טכניקה מספיק טובה.תודה אחי תגיד זה בדרך כלל לוקח זמן ללמוד לעשות את התרגלים באלה הוא שזה רק לי לוקח חודשים ??
זה דווקא בסדר גמור, עם זה אין בעיה בתוכנית שבנויה לזהאני לא מתכוון לעשות גם hbוlb באותו אימון
זה מה שאני מתכוון לא לעשות. אם תיגש למשקלים הכבדים ב-LB אחרי שאימנת רק HB, אתה תבוא לא מוכן ותיפצעכיאלו hb יהיה נטו משקל קטן בנפח גדול תנוע חלקה ובlb נרביץ משקלים
זה דווקא בסדר גמור, עם זה אין בעיה בתוכנית שבנויה לזה
זה מה שאני מתכוון לא לעשות. אם תיגש למשקלים הכבדים ב-LB אחרי שאימנת רק HB, אתה תבוא לא מוכן ותיפצע