הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקת טכניקה lb

ברור שאני לא מתכוון לעשות גם hbוlb באותו אימון זה הרבה יותר בשביל לגוון תאמת יש לי פחד במשקלים כבדים בhb עשייתי 110 ל5 והרגשתי את המוות אמרו לי שlb יותר קל מבחינת יציבות וזה עד סיבה שאני עושה.

כיאלו hb יהיה נטו משקל קטן בנפח גדול תנוע חלקה ובlb נרביץ משקלים ונחזק את הגוף מבחינת כח זה משהו שחשוב לי להיות קצת חזק פיזית לא פווארליפטר האלה פשוט בן אדם עם נוכחות .
למתאמן קלאסי אין צורך בשטיפת מוח עם פאוורליפטינג ובודיבילדינג, פשוט להתאמן כדי להיות חזק ושרירי.
אני חושב שהגישה שלך טובה.

• פותח/ת השרשור
למתאמן קלאסי אין צורך בשטיפת מוח עם פאוורליפטינג ובודיבילדינג, פשוט להתאמן כדי להיות חזק ושרירי.
אני חושב שהגישה שלך טובה.
תודה אחי תגיד זה בדרך כלל לוקח זמן ללמוד לעשות את התרגלים באלה הוא שזה רק לי לוקח חודשים ??

תודה אחי תגיד זה בדרך כלל לוקח זמן ללמוד לעשות את התרגלים באלה הוא שזה רק לי לוקח חודשים ??
אני מתאמן 8 שנים, ובשנה האחרונה אני מתאמן עם מאמן מקצועי, ואני עדיין לא מבצע טכניקה מספיק טובה.

אני לא מתכוון לעשות גם hbוlb באותו אימון
זה דווקא בסדר גמור, עם זה אין בעיה בתוכנית שבנויה לזה

כיאלו hb יהיה נטו משקל קטן בנפח גדול תנוע חלקה ובlb נרביץ משקלים
זה מה שאני מתכוון לא לעשות. אם תיגש למשקלים הכבדים ב-LB אחרי שאימנת רק HB, אתה תבוא לא מוכן ותיפצע

• פותח/ת השרשור
זה דווקא בסדר גמור, עם זה אין בעיה בתוכנית שבנויה לזה

זה מה שאני מתכוון לא לעשות. אם תיגש למשקלים הכבדים ב-LB אחרי שאימנת רק HB, אתה תבוא לא מוכן ותיפצע

בזה אני מסכים אני יעשה פעם בשבוע hb ופעם בשבוע lb ועד שאני ירגיש מוכן לפחות שלוש חודש אני יתחיל לעלות בהדרגה משקל לבנתיים אני יעשה 60 קילו עם חזרות גבוהות ויעלה בהדרגה זה נקודה שהזנחתי תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית