הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גיינר משתלם

• פותח/ת השרשור Ger
  • פורסם בתאריך

Ger

משתמש פעיל
832
335
נק' מוניטין:
922
832
335
אהלן חבר'ה
אחרי כמה פעמים עם אקסטרים, מחפש גיינר אחר כי דוגרי נמאס מהטעמים והכבדות שלו, שישתלם מבחינת משקל וערכים. רצוי לא ישראלי כי אותם כבר מיציתי זה מרגיש שכולם כבר אותו הדבר...

יודע שגיינר לא הכי מומלץ וכו' וכו', משתמש רק בימים בצבא שלא מצליח לאכול כמו שצריך, נטו ל"מקרי חירום" שלא אכלתי מספיק. ככה שכל 1:5 זה מתקבל ואין צורך באיזה גיינר 1:2 שיבולת שועל או משהו בסגנון

אשמח באופן כללי להמלצות מבחינת מה אפשר להביא איתי כדי להוסיף עוד חלבונים ופחמימות ממקורות איכותיים ליום יום, עם חיי מדף ארוכים (למשל, לשומנים יש לי אגוזים). כל דבר שאפשר לדחוף איתו כמה שיותר ערכים איכותיים בכמה שפחות מאמץ וזמן, אין לי הרבה פנאי בשירות לשבת ולהסתבך עם 500 גרם אורז לבן למשל... לא אבקת חלבון כמובן, זה כבר יש, אבל אם מישהו מכיר משהו בסגנון של האבקת שיבולת של mp זה מבורך

הגיינר הטוב היחיד שאני יכול להמליץ לך עליו הוא של מיי פרוטאין
בעבר קראו לו impact gainer בסיס הפחמימה הוא משיבולת שועל.

אבל בתכלס אם אתה תקנה את האבקת חלבון שלהם בטעם בראוניז ותוסיף שיבולת שועל לבד
בתוך בלנדר יצא לך את אותו מוצר וחסכון הרבה יותר גדול...
אם יש לך בלנדר וזמן אני יכול לתת לך מתכונים לגיינרים ביתיים טובים.

• פותח/ת השרשור
הגיינר הטוב היחיד שאני יכול להמליץ לך עליו הוא של מיי פרוטאין
בעבר קראו לו impact gainer בסיס הפחמימה הוא משיבולת שועל.

אבל בתכלס אם אתה תקנה את האבקת חלבון שלהם בטעם בראוניז ותוסיף שיבולת שועל לבד
בתוך בלנדר יצא לך את אותו מוצר וחסכון הרבה יותר גדול...
אם יש לך בלנדר וזמן אני יכול לתת לך מתכונים לגיינרים ביתיים טובים.
תודה רבה!
אשמח מאוד למתכונים

בעיקר עיקר קלוריות וחלבון, אני משתמש בדברים האלו נטו כשאני צריך להשלים נפח קלורי וחלבון

אחד המתכונים הטובים שיצאו לי למרות שהוא לא בבית ובגלל זה המוצרים לא הכי בריאים.
ממליץ לך להחליף את הנוטלה לממרח אגוזים עם כמה קוביות של שוקולד מריר, או אפילו להשאיר ככה.
את החמאת בוטנים להחליף לטיבעית.

#1 השייק הזה לקחתי אותו ישר איך שסיימתי ארוחת בוקר גדולה, הוא מכיל באזור ה560 קלוריות. נורא קליל עם אתה מוסיך איזה רבע עד חצי כוס מים. ממש לא הרגשתי אותו אפילו
אם יש לך עוד סוגים של אבקות חלבון אז אתה יכול לערבב, אני מכין שייקים של 600 קלוריות פרווה מחלבון סויה ואורז של מיי פרוטאין, עם חלב סויה, ושוקולד מריר וסילאן. שילוב מדהים.

יש המון דברים עם ערכים מעולים שאתה יכול להוסיף:

- סובין צ'יה
- סילאן וטחינה גולמית
- שוקולד מריר קוביות (יותר לטעם)
- שמן קוקוס - מדהים להשלמה קלורית ולטעם
- חמאת בוטנים וחמאת שקדים
- חלב סויה

מעלה לך עוד שייק שיצא לי די טעים אתה יכול גם קצת להוסיף לו חלב סויה לעדן את הטעם

אני בעיקר מנצל את השייקים כשאני אוכל יותר מידי שומן, וצריך להשלים פחמימות וחלבון,
ואני שם הרבה

שיבולת שועל שלושה סוגים של חלבון,
חלב 1%, סילאן, סובין צ'יה, אם הטעם של החלבון הוא וניל או פירותי עדין אני מוריד את השיבולת שועל ומכניס פירות יער ובננות במקום

קבצים מצורפים

• Screenshot_20190509-155651_MyFitnessPal.jpg
    Screenshot_20190509-155651_MyFitnessPal.jpg
    KB 27.4 · צפיות: 52
  • Screenshot_20190509-160938_MyFitnessPal.jpg
    Screenshot_20190509-160938_MyFitnessPal.jpg
    KB 41.8 · צפיות: 43
נערך לאחרונה:
אני גם ממליץ על הגיינר של מיי פרוטאין - פחמימה עיקרית של שיבולת שועל ככה שהוא הרבה יותר בריא מהגיינרים הישראליים וגם הטעם שלו עדין.
זה הקישור לגיינר באתר שלהם:
Weight Gainer Blend
אתה יכול להשיג 5 קילו במחיר של 150 שקל (יש עכשיו 30% הנחה על כל האתר ואתה יכול להוסיף עוד 10% הנחה על ידי שימוש בקופון DREAM10).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית