עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה על התגובה.יש לי חברה טובה שעבדה בזה שנה
משכורת באזור ה7 לחודש שתכלס אין סיבה שלא תחסוך את כל זה
תנאים - טיפה תנאי עבדות, לא זוכר בדיוק את הפרטים אבל יש כל מיני שטויות מגעילות שאתה צריך לקבל על עצמך ולהתעלם אם אתה רוצה לעבוד בזה
עבודה במשמרות לא זוכר אם של 8 או 12 שעות
האבטחה היא בעיקר בעליה של הנוסעים כל עצירה והסתובבות באוניה בשוטף,להתמודד עם מפגרים ושיכורים
וכן גם יהיה לך זמן לרדת
למיטב ידיעתי שנהתודה על התגובה.
מבחינת חתימה מראש, לכמה זמן צריך להתחייב בפעם הראשונה? לחצי שנה או ליותר זמן?
אבל בתכלס היה לה גם זמן לעצמה באונייה עצמה? יש אפשרות ללכת לחדר כושר ולבריכה, ולדברים בספינה או שעושים בעיות לגבי זה? ודבר אחרון הבנתי גם שבדרך כלל שסיימת את החוזה יש בונוס זה נכון? ודרך איזה חברה היא עבדה?
אתה מכיר מישהו שעבד בזה או שיצא לך לעבוד בזה?שכר על הפנים בשביל החרא שאתה עושה.
באבטחה בכירה בארץ (אפילו רכבת) תרוויח הרבה יותר.
וזה לא מדוייק שאתה חוסך את כל ה7000 המסכנים באונייה כי אתה כן תקנה דברים בכל עצירה בארץ כלשהי.
בקיצור,בארץ תוכל להרוויח כמעט כפול מזה באבטחה במקומות מסויימים. במקומות קצת יותר בכירים גם פי 3 מזה ולא תצטרך לעזוב את המדינה שלך,החברים שלך,המשפחה וחברה שלך
הבודקות/בודקים עושים בערך 10.ליד מעבר ואומרים לי שיכולים להגיע למשכורת מעל 10
אני מתכנן עבודה של חצי שנה בכל מקרה, טיול של אחרי צבא ואז להגיע לארץ ולהתחיל עבודה יותר קבועה תוך כדי לימודים, גם אם אני אעבוד במשהו אחר אני לא אתחיל ישר לימודים אחרי הצבא.אח שלי עבד בזה, היתרונות הן כפי שכתבת, אך זה מאוד תלוי בספינה בה תשובץ ובמנהל שלך - זה יכול להיות ההבדל בין עבודה כיפית לאחרי צבא לבין זאת שתגרום לך להכין טבלת ייאוש עד לסוף ההתחייבות שלך כלפי המעסיק.
אם תשאל אותי (והרבה אחרים), עדיף שתתרכז בקידום ההשכלה הגבוהה שלך.
אם תוכל לשאול אותו לגני התנאים של המאבטחים ממב שהוא ראה זה ממש יעזור לי.חבר טוב התקבל לעבוד מתור מנהל קזינו באונייה (לא חברה ישראלית ולא עגנו בישראל) טייל בכל דרום אמריקה וצפון אירופה וים תיכון טיפה.
בכללי זה הייתה חוויה שכר סבבה. התנאים שלו אבל היו יותר טובים מאשר המאבטחים. כי היה לו חדר לבד. ובכל עגינה הקזינו סגור אז הסתובב חופשי.
גם יוצא לך להיות עם הרבה בנות כי כל הבנות שם עובדות בנקיון וכו' ואצלהם התנאים פחות טובים. אז הן מנסות להתחבר למאבטחים וכו' כי אצלהם התנאים יותר טובים (2 בחדר במקום 4) במקרה שלו זה היה בכלל סוג של סוויטה.
אז דיברתי עם חבר שלי אתמול. הוא עבד בחברת MSI (ניראה לי ככה רושמים). אמר ללכת רק לספינות פאר, עבודה בספינות מסע זה באמת סיוט.אם תוכל לשאול אותו לגני התנאים של המאבטחים ממב שהוא ראה זה ממש יעזור לי.
לשאול לגבי שכר, ומשמרות והזמנים המתים בין המשמרות אם יש להם זמן חופשי לרדת מהספינה בעגינות, וגם בין המשמרות איך זה עובד?
תודה רבה על המידע, ממש עזר לי,.אז דיברתי עם חבר שלי אתמול. הוא עבד בחברת MSI (ניראה לי ככה רושמים). אמר ללכת רק לספינות פאר, עבודה בספינות מסע זה באמת סיוט.
התנאים של המאבטחים אצלו בחברה הייה ככה.
שכר הוא לא זוכר אבל בכללי אמר שאפשר לחסוך כמעט 100% ממנו. כי לינה/אוכל/שתיה הכל בספינה.
המאבטחים בספינה נחשבו קצינים ואכלו בחדר אוכל קצינים. לבושים בטוקסידו כזה בנוסף היה תקציב לשתייה מהבר בספינה (סוג של תן ביס)
2 בחדר, כאשר המיטות הם מיטות קומתיים. ראש צוות מקבל חדר לבד עם מיטה זוגית.
המשמרות הם סבבה. יש 2 מצבים הפלגה ועגינה.
עגינה: נשארים לשמור על האונייה ומאבטחים עלייה/ירידה של נוסעים. חלק מהצוות הולך מסתובב. יש רוטציה של מי מסתובב בעיר ומי שומר.
בזמן הפלגה אמר זה החלק הקל וממש לא עבודה. כל מה שעושים זה מסתובבים בזוגות מסתכלים שהכל בסדר. בתאכלס ? אמר שמסתובבים לחפש תיירות. מדברים עם הצוות (בעיקר הבנות) שותים קפה וזהו.
אמר שהשנה וחצי הזאת הייתה התקופה הכי טובה שלו. הוא עשה את זה ב 2012, בגיל 25 בערך. יצא לו לראות המון מקומות בעולם הזה להרוויח כסף. והיה בערך עם בחורה מכל מוצא (ברזילאית/ספרדית ועוד) בגלל שבספינה יש מעמדות ודרגות אז הבנתי שמרגישים את זה מאוד. ומעמד זה משהו מושך, וגם חדר לבד 😃
אני מפקד במסייעת שריון, רובעי 05 פיקודי.לא ציינת את הדברים הכי חשובים, מה עשית בצבא? איזה רובאי? הסמכות?
אם אתה עם רובאי גבולי, תחשוב ותברר דרך איזה חברה הכי טוב לך להכנס לאוניות.
אבל... אם יש לך הסמכות ורובאי ברמה טובה +, אל תחשוב לכיוון בכלל, יש הרבה מקומות אבטחה עם תרומה גבוה הרבה יותר.
אם זה במשכורת ואם זה בתנאים, אני עבדתי אחרי צבא בעבודה והגעתי ל16K ברוטו, בלי לקרוע את עצמי.
רוב העבודות אבטחה גם מביאים לך מענק חתימה לשנה 10K כך שאין צורך לאכול חרא במועדפת.
עזוב אותך אחי, תנסה להתקבל לאבטחה ברמה יותר גבוה מאוניות תיירים/מסעאני מפקד במסייעת שריון, רובעי 05 פיקודי.
הגעת ל16k בעבודה של אבטחה? או בעבודה שונה לגמרי?
האמת פתחת לי עוד כיוון ללכת אליו, ההתלבטות שלי זה שממש רציתי עבודה מעניינת אחרי הצבא והאוניות תמיד משכו אותי ונראו לי עבודה שמשלבת גם חוויה ולראות עולם, ומצד שני לוותר על זה וללכת לעבודה שאפשר להרוויח יותר כסף.עזוב אותך אחי, תנסה להתקבל לאבטחה ברמה יותר גבוה מאוניות תיירים/מסע
תחתום לשנה, תחסוך כסף ותעשה מה שרצית לעשות... חבל לבזבז זמן באוניות.
הרווחתי 16K כשהייתי ראש משמרת בהבטחה של מתקן אסטרטגי (לא מסווג)
וגם זה כי התעצלתי לעשות קורסים ברמת אחיד לעבודה יותר רצינית.
חברים מהשירות הלכו לאבטח אישים, זקיפים, אסדות גז, מתקני נפט וגז, מעברי גבול וכו.
אומנם זה היה מזמן אבל עדיין תקף לדעתי
*עריכה: מזמן זה לפני 5 שנים
תראה אתה חייב להבין שאבטחה זה לחסוך כסף לטיול/לימודים ולהמשיך, זה המטרה של העבודה, אלה אם כן אתה מכוון להיות ממונה ביטחון של חברה גדולה ולהמשיך קריירה.האמת פתחת לי עוד כיוון ללכת אליו, ההתלבטות שלי זה שממש רציתי עבודה מעניינת אחרי הצבא והאוניות תמיד משכו אותי ונראו לי עבודה שמשלבת גם חוויה ולראות עולם, ומצד שני לוותר על זה וללכת לעבודה שאפשר להרוויח יותר כסף.
עניינו אותי בעיקר עבודות שאתה לא נמצא לבד ואתה עם אנשים ולא מבודד(כמו תחנות דלק למשל, או מוכר באיזה חנות), יש לך כיוון על עבודת אבטחה עם שכר גבוה כמו שאמרת שיש לך גם התעסקות עם אנשים ואתה לא רק עם החברה של העבודה, עם האונניה זה דוגמא טובה שאתה גם רואה אנשים ומדבר איתם תוך כדי עבודה, או כמו עבודה במלצרות נגיד שיש לך דיבור עם עוד אנשים חוץ מהחברה שאתה עובד איתם.