הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמות חלבונים בכרעיים עוף?

Omrikush044

משתמש מתחיל
52
0
נק' מוניטין:
0
52
0
יש לי כאן 2 כרעיים עוף בדרך לתנור, רציתי לבדוק כמה חלבונים זה יכניס לי, לפי foodsfictiorany יש לא פחות מ66 גם חלבון בכל יחידה כזאת! אשכרה אני הולך לאכול 130 גרם חלבון בכזו קלות? לא נשמע לי הגיוני..

FoodsDictionary - כרע עוף מבושל-צלוי, ערכים תזונתיים

• פותח/ת השרשור
אתה טועה. כתוב Foodsdictionary שיש בכל כרע עוף (כרג עוף זה החלק שאתה רואה שם בתמונה, כלומר שוק וירך מחוברים) 66 גרם חלבון לכל יחידה ללא עור וללא עצמות, כלומר נטו הבשר! לא ל100 גרם, ליחידה

שטויות.. רגל עוף,רק בשר(אחרי שניקיתי עצם ועור וזרקתי לפח) שוקל בערך 30 גרם.
אז כרע הוא לא יותר מ100 גג120 בכרע ענק.
אולי במקסימום 30 גרם חלבון לכרגע רגיל למאה גרם בשר

שטויות.. רגל עוף,רק בשר(אחרי שניקיתי עצם ועור וזרקתי לפח) שוקל בערך 30 גרם.
אז כרע הוא לא יותר מ100 גג120 בכרע ענק.
אולי במקסימום 30 גרם חלבון לכרגע רגיל למאה גרם בשר
לי אין סבלנות לפרק את כל הבשר מהעצמות אבל טוב לדעת שזה כולה 30 גרם מסכנים. קיצור לא משתלם בשיט עדיף כבר חזה עוף..

תלוי בגודל, אני בדרך כלל שוקל אותו לפני אכילה ואז שוקל שוב אחרי אכילה(שהעצמות והעור על הצלחת והבשר בבטן). אם ממש תכרסם אותו היטב,ומדובר ברגל גדולה,אז אולי אולי יהיה לך 45-50 גרם בשר. שהם משהו כמו 10-15 גרם חלבון

תלוי בגודל, אני בדרך כלל שוקל אותו לפני אכילה ואז שוקל שוב אחרי אכילה(שהעצמות והעור על הצלחת והבשר בבטן). אם ממש תכרסם אותו היטב,ומדובר ברגל גדולה,אז אולי אולי יהיה לך 45-50 גרם בשר. שהם משהו כמו 10-15 גרם חלבון
כרגע דרך כלל בין 130-170 תלוי בגודל של בשר נקי תחשב לפי 25 גרם ל100 גרם

תבדוק את הערכים ל100 גרם במקום להסתמך על מה הם מכנים ''כרע עוף'' כי הנתונים לא הגיוניים לרגל שוק קטנה כמובן.
אני מחשב 25 גרם חלבון ל100 גרם, אני אישית מפרק את הבשר מהעצמות ואז שוקל. עושה את זה גם מטעמי נוחות מעדיף לאכול עם תוספת בצד כף ומזלג מאשר עם הידיים או להכניס את השיניים בין העצמות מבחינתי זה גועל נפש.

אם אתה לא רוצה ''לפרק'' אז תשקול את זה עם העצמות, ואז שאתה מסיים תשקול רק את העצמות ותעשה פעולת חיסור. תוך כמה פעמים אתה כבר תדע איך לשחק עם הכמויות, זה יהיה בול? לא. אבל קרוב מספיק למה שתרצה. בקיצור תסתכל רק על ה100 גרם כי הם מתכוונים לחתיכה גדולה הרבה יותר, השם מבלבל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית