הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם כדאי לקחת קריאטין?

yotamy6

משתמש מתחיל
211
0
נק' מוניטין:
-223
211
0
אני רוצה להתחיל להשתמש בקריאטין מכיוון והרבה המליצו לי עליו ואמרו לי שכדאי מאוד למי שרוצה להעלות במסת שריר...
איזה קריאטין כדאי לי לקחת? (תקציב הוא לא בעיה....)
תודה מראש לעוזרים! 😃

• פותח/ת השרשור
חחחח אפשר הסבר קצת יותר מפורט כי לא כול כך הבנתי חחחח כדאי לי לקחת את הסוגי קריאטין החדשים האלה כמו NO XPLODE או הCELL MASS?

אני לא הייתי משקיע בכל הפורמולות האלה, קריאטין מונוהידריט + קפאין עושים את העבודה מצוין. קריאטין של ISS עולה לך משהו כמו 170 שקל לקילו בארץ, או שתזמין קריאטין מ-BB.com, יצא לך יותר זול והרבה יותר כמות (נדמה לי 2 קילו באותו מחיר).

• פותח/ת השרשור
אז מה השוני בין הפורמולות לבין ה"רגילים"? הפורמולות עולים בסביבות ה450 שקל פה בארץ! מביאים תוצאות יותר טובות?

• פותח/ת השרשור
משום מה אני לא מצליח להיכנס לאתר...אז אתה יכול בבקשה לומר לי במילים שלך על מה מדובר שם?

קודם תתחיל לאכול אחרי זה תתחיל לחשוב על תוספים, הם לא יעזרו לך אם תמשיך להיות אנורקס.

• פותח/ת השרשור
מתחיל עכשיו עליה במסה ככה שאני צריך לדעת מה אני עושה אם זה...אז אתה יכול להסביר לי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית