הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גיינר בייתי לא מתוק

אורן פלד

משתמש מתחיל
100
4
נק' מוניטין:
-16
100
4
יש למישהו רעיון לגיינר בייתי לא כבד ולא מתוק מידי? ניסיתי את כל אילו עם השיבולת שועל והבננות ותמרים גם האבקת חלבון שלי בטעם שוקולד כמעט הקאתי... יש משהו קליל יותר??

יש למישהו רעיון לגיינר בייתי לא כבד ולא מתוק מידי? ניסיתי את כל אילו עם השיבולת שועל והבננות ותמרים גם האבקת חלבון שלי בטעם שוקולד כמעט הקאתי... יש משהו קליל יותר??

גיינר שאני אוהב ממש ומשתמש בו כל יום
30 גרם שיבולת שועל
סקופ חלבון שוקולד (עדיף טעם חזק מאשר עדין)
כפית שמן קוקוס
200 מל חלב 3% וחצי כוס מים
אם לא מספיק מתוק אתה יכול להוסיף קצת סילאן
בין 480-500 קלוריות

הטעם הוא יחסית עדין אתה יכול לשחק עם הערכים ולשנות מה שאתה מרגיש. יש לי גם הרבה מתכונים לגיינרים ממש כבדים.
זה בכל אופן ממש לא יושב על הבטן אבל אם יש לך בלנדר טוב תטחן את השייק חצי דקה לפחות בשביל לפרק את השיבולת למרקם עדין..

השיבולת אתה שם ישר עם כל המרכיבים?

כן אני טוחן את הכל יחד
הבעיה בטעם שאני מתאר לעצמי שאתה מרגיש זה קורה בגלל שאתה שם הרבה שיבולת שועל.
אם יש לך אבקת חלבון עם טעם חזק זה יכול לצאת נחמד
אם לא.. הטעם של השיבולת קצת משתלט ויוצא טעם שמהר מאוד נמאס ממנו
אז או שאתה מוריד קצת מהכמות של השיבולת או שאתה משיג חלבון עם טעם שוקולד מריר או חזק כביכול.

בכל מקרה יש עוד הרבה רעיונות לגיינרים אם תגיד לי איזה אבקות חלבון יש לך אני יכול לשלוח לך כמה רעיונות

יש לי אמטרז בטעם שוקולד שמתי 60 גרם שיבולת שועל עם תמר ובננה חשבתי אני מקיא זרקתי הכל חח

תשמע מהרבה ניסיון בננה ושוקולד זה נשמע מדהים וזה נפילה תמיד.
התמר תמיד הופך את השייק לקצת כבד ומתוק מידי ולדעתי אם כבר אתה מחפש את הטעם יותר עדיף סילאן.
ואת הקלוריות להשלים ממשהו אחר
יש לי אמטרז בטעם שוקולד שמתי 60 גרם שיבולת שועל עם תמר ובננה חשבתי אני מקיא זרקתי הכל חח

טעם שוקולד זה מעולה כי אז כמעט כל טעם יכול להשתלב לך, אבל אל תשלב אותו עם טעמים פירותיים זה יוצא מזעזע..

אני מחפש שיהיה אפשר לשתות את זה שיהיה טעם סביר ולא מתוק מדי גם ככה האבקה בטעם שוקולד מתוקה

כל מה שאני רושם לך הם תוספות טובות לקלוריות שלא ממתיקות ואפילו מעדינות את המתיקות

- סובין ציה
- שמן קוקוס
- שיבולת שועל
- חמאת שקדים
- חמאת בוטנים טבעית
- חלב סויה לייט
- אבקת נס (לטעם) או נטול קופאין

זה הכל טעמים שהולכים אחד עם השני אבל תלוי כמה אתה שם מכל דבר..
בקלות אתה מגיע איתם ל1000 קלוריות..
אני מכין לי שייקיים ענקיים כאלו פעם בשלושה ימים לפחות. הטעם גם לא נמאס כי אתה משנה כל פעם את המצרכים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית