הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדש בתחום

• פותח/ת השרשור Shazam
  • פורסם בתאריך

Shazam

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
היי חברים,

קודם כל שבוע טוב לכולנו. אני רוצה להתחיל לגדול ולהשיג מסת שריר אך אני לא בקיא כל כך בתחום. אני רואה מלא כתבות ומאמרים סותרים, אני לא יודע למה להאמין ואני פשוט לא יודע מה לעשות. אני גם לא מבין כל כך בתרגילים ואני מפחד שלא אדע מה אני עושה וכך לא אצליח להשיג את יעדיי. מה לעשות?

היי חברים,

קודם כל שבוע טוב לכולנו. אני רוצה להתחיל לגדול ולהשיג מסת שריר אך אני לא בקיא כל כך בתחום. אני רואה מלא כתבות ומאמרים סותרים, אני לא יודע למה להאמין ואני פשוט לא יודע מה לעשות. אני גם לא מבין כל כך בתרגילים ואני מפחד שלא אדע מה אני עושה וכך לא אצליח להשיג את יעדיי. מה לעשות?

ראשית הקישור שנתנו לך בקילוגרם.

אני לא בטוח אם נותנים לך מחשבון, במידה ולא
תכנס למחשבון tdee בגוגל
תראה את כמות הקלוריות שיש לך לפי הנתונים שלך, תתאמן, ותספור קלוריות, לפי המספר שיצא לך במחשבון, אתה מוזמן להעזר במשקל מטבח ובאפליקציה my fitness pal.

תכנית אימונים, (כמו שקיבלת באתר קילוגרם)
וכמות קלוריות נכונה (כמו שקיבלת במחשבון tdee) (על פי יחסים נכונים בין חלבון שומן ופחמימה, שכבר מחושבים לך מראש באפלקציה ברגע שאתה מזין בה את כמות הקלוריות שאתה צריך)
זה הדרך היחידה והבטוחה להצלחה.

תישקל תנסה שבוע להתמיד, ותשקל שוב לאחר שבוע בבוקר אחרי יציאות. תראה מה השינוי מבחינת המשקל גוף, במידה ומראה לך את אותו המשקל ופחות, תעלה ב500 קלוריות יותר באפלקציה.

תשמור על בדיקה שבועית, ותזכור שכמות הקלוריות היא לא קבועה במידה ואין שינויים במשקל הגוף, תעלה בכל 200 קלוריות בסך הקלוריות באפלקציה, מהרגע שבו כבר העלת את ה500 קלוריות

בהצלחה רבה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית