הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתי שמו לב לשרירים שלכם?

מצב
השרשור נעול

incredible hulk

משתמש פעיל
478
48
נק' מוניטין:
-60
478
48
אחרי כמה זמן של אימונים התחילו להגיד לכם שנהייתם שריריים? אני מתאמן כבר שנה וחודשיים ותוצאות רואים רק כשאני בלי חולצה.. יותר קשה לשים לב כשאני עם בגדים
טוב זהו זה מעניין אותי ואחלה דיון

אחרי כמה זמן של אימונים התחילו להגיד לכם שנהייתם שריריים? אני מתאמן כבר שנה וחודשיים ותוצאות רואים רק כשאני בלי חולצה.. יותר קשה לשים לב כשאני עם בגדים
טוב זהו זה מעניין אותי ואחלה דיון

נובי גיינס בדרך כלל מאוד מורגש אז אל תתפלא אם תראה אנשים שיגיבו פה בטווחי זמן "קצרים" יחסית

Alphadestiny מדבר על זה המון על המראה הבולקי עם חולצה ונוגע באימונים ספציפים לזה אם מעניין אותך
הרבה עבודה על אמות טרפזים, הוא מערב גם צוואר, גב וגלוטס

• פותח/ת השרשור
נובי גיינס בדרך כלל מאוד מורגש אז אל תתפלא אם תראה אנשים שיגיבו פה בטווחי זמן "קצרים" יחסית

Alphadestiny מדבר על זה המון על המראה הבולקי עם חולצה ונוגע באימונים ספציפים לזה אם מעניין אותך
הרבה עבודה על אמות טרפזים, הוא מערב גם צוואר, גב וגלוטס

לא, האמת שפחות מדבר אלי ואני סהכ שאלתי שאלה פשוטה מתי אמרו לכם שהתשנתם בגוף מתי שמו לב לאחר כמה זמן .

לא, האמת שפחות מדבר אלי ואני סהכ שאלתי שאלה פשוטה מתי אמרו לכם שהתשנתם בגוף מתי שמו לב לאחר כמה זמן .

כל תקופה של ברייק יוצא לי לקבל הרבה ביקורת אחרי 3 שבועות.. בעיקר אחרי העליה בנוזלים

• פותח/ת השרשור
אתה עדיין לא עונה על השאלה שזה מדהים...

מהרגע שהתחלת להתאמן לראשונה בחייך בחדכ רציני פיתוח גוף כמה זמן עבר עד הרגע שהתחלת לקבל ביקורות מהסביבה אבל ממש של וואו נהיית ממש שרירי.. וזה ... זהו

אתה עדיין לא עונה על השאלה שזה מדהים...

מהרגע שהתחלת להתאמן לראשונה בחייך בחדכ רציני פיתוח גוף כמה זמן עבר עד הרגע שהתחלת לקבל ביקורות מהסביבה אבל ממש של וואו נהיית ממש שרירי.. וזה ... זהו

אתה לא קורא אז את מה שאני כותב.
אני מתאמן כבר מעל עשר שנים, ואני צעיר
מי זוכר את זה? אנשים פה מתאמנים המון שנים כדרך חיים אתה חושב שהרבה יזכרו דבר כזה?

כל ברייק שאתה לוקח ולא עוקב הוא תהליך דעיכה.
החזרה ממנו לפעמים מהירה בתוצאות אולי לא מהירות כמו בתקופת ההתחלה אבל הכי דומות בשביל לקחת את הפוסט שלך ברצינות.

אז אני אומר לך כשאני מטייל תקופה ארוכה ,ואוכל זבל ולא מתאמן מסודר ולא במעקב.
בדכ"ל אחרי שלושה שבועות של אימונים ומעקב אנשים נותנים ביקורות.
לא שמתי לב שאני באוף טופיק 🙃

• פותח/ת השרשור
אתה לא קורא אז את מה שאני כותב.
אני מתאמן כבר מעל עשר שנים, ואני צעיר
מי זוכר את זה? אנשים פה מתאמנים המון שנים כדרך חיים אתה חושב שהרבה יזכרו דבר כזה?

כל ברייק שאתה לוקח ולא עוקב הוא תהליך דעיכה.
החזרה ממנו לפעמים מהירה בתוצאות אולי לא מהירות כמו בתקופת ההתחלה אבל הכי דומות בשביל לקחת את הפוסט שלך ברצינות.

אז אני אומר לך כשאני מטייל תקופה ארוכה ,ואוכל זבל ולא מתאמן מסודר ולא במעקב.
בדכ"ל אחרי שלושה שבועות של אימונים ומעקב אנשים נותנים ביקורות.
לא שמתי לב שאני באוף טופיק 🙃

אז אולי רק אנשים מתאימים שיגיבו לי כאלה שמתאמנים שנה פלוס שנתיים
ולא מישהו שמתאמן עשר שנים אה?

אז אולי רק אנשים מתאימים שיגיבו לי כאלה שמתאמנים שנה פלוס שנתיים
ולא מישהו שמתאמן עשר שנים אה?
אתה כותב פוסט ומצפה שיגיבו בדיוק מה ומי שאתה רוצה ולא יותר מזה (ועוד באוף טופיק)? אתה חדש בעניין האינטרנט אה?

• פותח/ת השרשור
אתה כותב פוסט ומצפה שיגיבו בדיוק מה ומי שאתה רוצה ולא יותר מזה (ועוד באוף טופיק)? אתה חדש בעניין האינטרנט אה?

כולה שאלה שאלה פשוטה
ולא לא כולם יכולים לענות עליה היא מכוונת לקהל מסויים מי שקורא תשאלה יכול להבין עם קצת שכל.

לא לכול אשכול צריך להגיב .

כולה שאלה שאלה פשוטה
ולא לא כולם יכולים לענות עליה היא מכוונת לקהל מסויים מי שקורא תשאלה יכול להבין עם קצת שכל.

לא לכול אשכול צריך להגיב .

אני איתך אחי! מפגרים לגמרי, אף אחד פה לא רציני - גם אתה שם לב לזה?

אחי,אתה חייב להרגע ברצינות זה כבר נראה רע.

ולשאלה שלך,מתאמן 7 חודשים ובחדש+- האחרון התחלתי לקבל שאלות אם התחלתי להתאמן/מחמאות שהגוף נראה טוב.
יש עוד דרך ארוכה...אבל נגיע למטרה ליפני גיל 20 מקווה.

• פותח/ת השרשור
אחי,אתה חייב להרגע ברצינות זה כבר נראה רע.

ולשאלה שלך,מתאמן 7 חודשים ובחדש+- האחרון התחלתי לקבל שאלות אם התחלתי להתאמן/מחמאות שהגוף נראה טוב.
יש עוד דרך ארוכה...אבל נגיע למטרה ליפני גיל 20 מקווה.

ותודה על הדאגה
אבל אני נראה לך כמו אחד שזה מפריע לו?.
ההיפך זה מצחיק אותי
אנשים פה יכולים להיות גם בני 16 17 לא מתרגש פה מאף אחד 😃

ברור אחי זה לא מה שחשוב לי
אבל אחרי שנה וחודשיים של אימונים סתם יש שאלות מהסוג הזה אבל בסדר זורם עם זה וגם דווקא לא מלהיב אותי ככ להיות מנופח עד לרמה כזאת שרואים תשרירים גם אם אני עם מעיל

אתה יכול להיות רגוע

ברור אחי זה לא מה שחשוב לי
אבל אחרי שנה וחודשיים של אימונים סתם יש שאלות מהסוג הזה אבל בסדר זורם עם זה וגם דווקא לא מלהיב אותי ככ להיות מנופח עד לרמה כזאת שרואים תשרירים גם אם אני עם מעיל

מזכיר לי ציטוט של ארנולד:

1d0011404d901e6a76d8f97fd249ce0e.jpg

מזכיר לי ציטוט של ארנולד:

1d0011404d901e6a76d8f97fd249ce0e.jpg

אנשים לא מכירים את הסיפור האדיר שעומד מאחורי האיש הזה.
פשוט מודל להערצה,עבר כלכך הרבה בשביל להשיג את כל מה שהשיג. ללא ספק אחד האנשים שאני יותר מעריך

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית