עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך לבדוק?לא נשמע הגיוני אבל תחכה לעוד תשובות..ואתה יכול לבדוק באינטרנט
עכשיו אתה אומר?? כבר רכשתיזומר קפה הוא גם יצרן וגם יבואן. הוא מייצר אבקות חלבון של סופר אפקט, נוטרי די, אקסטרים וכו'.
במקביל הוא גם מייבא אבקות חלבון של מאסל פארם.
חוץ מזה רשום לך על האריזה מי היצרן ושם יהיה רשום לך שזה מאסל פארם ארצות הברית.
אגב, דבר חשוב שימו לב שעל הקופסה של מאסל פארם אין התחייבות שמדובר בחלבון שמקורו מארצות הברית, הם מכסתחים את עצמם ורושמים שהאבקה נארזת בארצות הברית אבל לא רשום בשום מקום איפה האבקה מיוצרת.
אתה כותב את זה כאילו אבקה שמקורה בארה"ב = איכות ואבקה מכל מקום אחר זה פח.עכשיו אתה אומר?? כבר רכשתי
לקח לפעם הבאה.
להישאר על דיימיטיז או אופטימום
אם נסתכל על הבסט סליירים,וחוות דעת מהעולם,ודירוג פורומים,אז כן אבקות תוצרת ארצות הברית שולטות בשוק.אתה כותב את זה כאילו אבקה שמקורה בארה"ב = איכות ואבקה מכל מקום אחר זה פח.
יש משו במה שאתה אומר.שולט בשוק לא אומר טוב ביותר
אפשר להתווכח יופי עם מספרים כי בסופו של דבר אבקה זו אבקה. זה שיש פריירים שקונים ב 400 שח בגלל שזה אופטימום והם ״הכי טובים״, לא אומר שהם באמת כאלה. הכל בסך הכל עסקים. היום אפשר לרכוש 5 קילו ב 260 שח במקום לזרוק כסף על כל החברות האלה עם המחירים המופקעים ללא שום הצדקה..יש משו במה שאתה אומר.
אבל אני חושב שעם מספרים אי אפשר להתווכח
יש לך דוגמא לחברה ארופאית טובה ומצליחה?
אתה כותב את זה כאילו אבקה שמקורה בארה"ב = איכות ואבקה מכל מקום אחר זה פח.
יש משו במה שאתה אומר.
כמו שכתבו מעל myproteinיש משו במה שאתה אומר.
מי שקונה ב400 הם לרוב מתחילים,או בעלי רקע צעיר באימונים.אפשר להתווכח יופי עם מספרים כי בסופו של דבר אבקה זו אבקה. זה שיש פריירים שקונים ב 400 שח בגלל שזה אופטימום והם ״הכי טובים״, לא אומר שהם באמת כאלה. הכל בסך הכל עסקים. היום אפשר לרכוש 5 קילו ב 260 שח במקום לזרוק כסף על כל החברות האלה עם המחירים המופקעים ללא שום הצדקה..
אני חולק עליך באשר לחברות ישראליות. קשה לי עם האמונה בהם.כמו שכתבו מעל myprotein
אבל גם חברות ישראליות הן בסדר.
אמריאים יודעים לשווק ומתחילים עם שוק גדול יותר 350M תושבים..
הייתי עם שנים עם אלפא וואי. הם היו הכי זולים עד שמי פרוטאין צצו פתאום.אני חולק עליך באשר לחברות ישראליות
תעדכן.הייתי עם שנים עם אלפא וואי. הם היו הכי זולים עד שמי פרוטאין צצו פתאום.
חברה ישראלית מעולה עם משלוח עד הבית תוך 24 שעות. הבעיה היחידה שהטעמים שלהם לא משהו.
הזמנתי 5 דוגמיות של מיי פרוטאין,אמור להגיע בראשון..מקווה שיהיה טעים
הייתי עם שנים עם אלפא וואי. הם היו הכי זולים עד שמי פרוטאין צצו פתאום.
חברה ישראלית מעולה עם משלוח עד הבית תוך 24 שעות. הבעיה היחידה שהטעמים שלהם לא משהו.
הזמנתי 5 דוגמיות של מיי פרוטאין,אמור להגיע בראשון..מקווה שיהיה טעים
מה אחי עכשיו הגיע לי הפירות קיץ. טעים אש. מה שטוב באפקות שלהם זה שהם לא מתוקות בהגזמה. אתה חייב לנסות קרמבל תפוחים!!של מיי פרוטאין?
הזמנתי דברים הזויים,סיקרן אותי.
תות טבעי
בננה טבעי
בננה
אננס
פירות קיץ.
עוד לא טעמתי את הבננה הרגיל.
מכל השאר,ממליץ על הבננה טבעי,ממש טעים,בא לי לשתות את זה כמו מיץ
אני אבדוק..אתה חייב לנסות קרמבל תפוחים!!
זה מגיע ארוז כל מנה ישר לשייקר?אני אבדוק..
הזמנתי דוגמיות בשביל לא ליפול על טעם שאני לא אוהב בשק של 5 קילו.
הפירות קיץ לא אהבתי כלכך,התות טבעי חמוד מאוד כי הוא חמצמץ-מתוק, ולא ממש מתוק כמו אבקות אחרות
סשן דוגמיות הבא אני אביא קרמבל תפוחים בין היתר
(הדוגמיות עולות 10, וזה מנה אחת)