הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שינוי תוכנית

אורן פלד

משתמש מתחיל
100
4
נק' מוניטין:
-16
100
4
אני מתאמן חודשיים וחצי שמהם חודש וחצי ראשונים עם משקולות בבית ובחודש האחרון בחדר כושר 3 פעמים בשבוע FBW. שבהם אני משתדל מדי פעם לפי היכולת להעלות משקלי עבודה. השאלה שלי מתי אני צריך לשנות תוכנית? אני יכול להתאמן מקסימום 3 פעמים בשבוע בגלל זה אני חייב להשאר ב FBW ואיך אני משנה?

אני מתאמן חודשיים וחצי שמהם חודש וחצי ראשונים עם משקולות בבית ובחודש האחרון בחדר כושר 3 פעמים בשבוע FBW. שבהם אני משתדל מדי פעם לפי היכולת להעלות משקלי עבודה. השאלה שלי מתי אני צריך לשנות תוכנית? אני יכול להתאמן מקסימום 3 פעמים בשבוע בגלל זה אני חייב להשאר ב FBW ואיך אני משנה?

המטרה שלך היא לצבור כוח ולעלות במסת שריר?
אם במהלך התכנית שלך כבר למדת טכניקות של תרגילי הבסיס, לדעתי זה הזמן לעבור לss
יש לך את כל האינפורמציה בקישור.
תכנית שתנצל את ההיתרון שיש לך כמתאמן מתחיל.
ותיתן לך חוקים ברורים לאיך ומתי להתקדם במשקלי עבודה.

אתה לא מתקדם?
1. תכתוב את התוכנית שלך אולי היא לא טובה
2.אתה לא אוכל ו/או יושן טוב

אתה מתקדם?
תשאר בתוכנית. למה להחליף משהו שעובד?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית