הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טסטוסטרון בגיל 16-18

Or18637387366

משתמש מתחיל
32
2
נק' מוניטין:
2
32
2
מישהו יכול להסביר לי למה עם הטסטוסטרון של הבני 16-18 כל כל גבוה כמו שכולם טוענים למה כולנו (כולל אותי בן 17 מתאמן 2.5 שנים עם מאמן ותזונאי ) נראים כמו זיין מעוך אין עלינו מסה אנחנו קטנטנים בתור אחד בן 17.5 שמתאמן כבר שנתיים ואיזה חמש פעמים בשבוע וקורע את התחת ונראה לא משהו מעצבן אותי הקטע הזה כי כבר כל החברים שלי התחילו חומרים כי איזה כמה באדיבילדרים בני זונות דוחפים להם דיאנאבול
למה בעצם אנחנו מתאמנים בגיל הזה עם התוצאות כל כך גרועות? אנחנו פיצים

נערך לאחרונה:
תזונה נכונה עם מספיק שעות שינה ואימונים נכונים יביאו לך תוצאות, אם אתה עושה את כל אלה ולא רואה תוצאות אז אתה עושה משהו לא נכון, מבין את הרצון לדחוף חומרים חיצוניים כדי לזרז תהליכים ולבנות גוף גדול ושרירי וכן זה באמת יעשה את העבודה אבל זה ממש לא שווה את ההשלכות בעיקר לא בגיל הזה שההשלכות יהיו בלתי הפיכות

• פותח/ת השרשור
ברור שיש תוצאות אבל מאוד מאוד מאוד קטנות ולא רק לי לכל הגילים האלה תראה תחרות פתוח גוף אפילו של 16-18 לעומת 20-21 הם נראים כמו שלדים

זה עניין של זמן, אם עובדים נכון משיגים תוצאות, אם אתה רוצה להגיע לתחרויות אז תבנה את עצמך כמו שצריך עד גיל 21-25 ואז תתחיל גם חומרים, שוב פעם חומרים זה לא מומלץ לאף אדם בשום גיל אבל אם כבר חומרים אז רק אחרי שהגעת למקסימום שלך בטבעי ובגיל שהמערכת ההורמונלית שלך סיימה את ההתפתחות הקריטית שלה

זו לא רק שאלה של כמה עבודה אתה משקיע, אלא גם כמה ממנה הולכת לעבודה נכונה.
אתה יכול לקרוע את עצמך, אבל אם אתה רק דורך במקום מבחינת התקדמות אז ההתקדמות תהיה בקצב של דריכה במקום.
כמובן שעבודה קשה לא מתבזבזת, אבל היא לא בהכרח אומרת שקצב ההתקדמות יהיה שווה לכמות העבודה שאתה עושה.
אם אתה לא רואה התקדמות במשקל הגוף, משקלי העבודה, או כמות העבודה שאתה עושה, אז אתה דורך במקום, כזה פשוט

מוזר לי שאף אחד לא הזכיר את זה עד עכשיו אבל אתה שוכח שמי שבן 21,מתאמן הרבה יותר שנים ממישהו בן 16.
מה ציפית? להתאמן קצת ולהיות ענק פתאום? זה תהליך ארוך

לדעתי הפקטור המרכזי הוא מעט מדי קלוריות. בלי עלייה במשקל גוף העלייה במסת שריר היא מזערית עד לא קיימת.
אם אתה ״קורע״ את עצמך בלי לעלות במשקל הגוף אין מה לצפות לקבל גודל

מכנה משותף שאני רואה אצל הרבה בני נוער זה פול גז בניוטראל המון נפח בלי התקדמות אמיתית

התחלתי להתאמן בגיל 16 רציני עם תפריט תזונה ששמרתי עליו
עד גיל 18 עליתי מ 65 ל 81.5 קילו על אחוז שומן 10-12
אז לדעתי הכל אפשרי
מה שכן עדיף להתרכז בלימודים/בבחורות/חברים ופחות כמה מסת שריר אתה עולה
כי גם ככה בטירונות אתה תאבד הכל

מוזר לי שאף אחד לא הזכיר את זה עד עכשיו אבל אתה שוכח שמי שבן 21,מתאמן הרבה יותר שנים ממישהו בן 16.
מה ציפית? להתאמן קצת ולהיות ענק פתאום? זה תהליך ארוך
אבל הבחור אמר שהוא מתאמן שנתיים וחצי, זה מספיק זמן לתוצאות מרשימות. לדעתי זה רק עניין של תזונה/אימונים לא מתאימים/שניהם

אבל הבחור אמר שהוא מתאמן שנתיים וחצי, זה מספיק זמן לתוצאות מרשימות.
לא יודע מה איתך אבל לי לא היה מושג מה אני עושה בחדר כושר בגיל 15.
עשיתי מתח ויד קדמית וחזרתי הביתה.
בודדים האנשים שעבדו נכון כבר בגיל הזה

לא יודע מה איתך אבל לי לא היה מושג מה אני עושה בחדר כושר בגיל 15.
עשיתי מתח ויד קדמית וחזרתי הביתה.
בודדים האנשים שעבדו נכון כבר בגיל הזה
אני עד גיל 30 לא ידעתי מה אני עושה, אבל אתה אומר בדיוק את הנקודה שלי
זה רק עניין של תזונה/אימונים לא מתאימים/שניהם

מישהו יכול להסביר לי למה עם הטסטוסטרון של הבני 16-18 כל כל גבוה כמו שכולם טוענים למה כולנו (כולל אותי בן 17 מתאמן 2.5 שנים עם מאמן ותזונאי ) נראים כמו זיין מעוך אין עלינו מסה אנחנו קטנטנים בתור אחד בן 17.5 שמתאמן כבר שנתיים ואיזה חמש פעמים בשבוע וקורע את התחת ונראה לא משהו מעצבן אותי הקטע הזה כי כבר כל החברים שלי התחילו חומרים כי איזה כמה באדיבילדרים בני זונות דוחפים להם דיאנאבול
למה בעצם אנחנו מתאמנים בגיל הזה עם התוצאות כל כך גרועות? אנחנו פיצים
אפשר להשיג הכל בצורה טבעית,השאלה מה זה גוף בשבילך? מה אתה מצפה מעצמך והאם מה שאתה משקיע שווה ערך לציפייה הגדולה שלך?.
בוא אגלה לך סוד,אם אתה עוקב אחרי החברה מהאינטסגרם ושואף מהם מוטיבציה זה מצויין,אפשר להגיע לחלקם בצורה טבעית במידה ואתה משקיע,משקיע זה לשקול כל גרם שנכנס לך לפה,לישון טוב ולהשתפר מאימון לאימון.
במידה ואתה עושה את כל זה רק אז תבוא בתלונות.
שחכתי פרט חשוב,אנשים בעולם הם מאוד שונים אחד מהשני,כל אחד עם גנטיקה אחרת,אל תשווה את עצמך לאחרים.
וחומרים? אל תעז במיוחד בגיל הזה שהמוח שלך והגוף לא מחוברים כמו שצריך;) תאמין בעצמך ותתן בראש,כי לכל מתאמן יש איזשהו גוף בראש שהוא רוצה,אתה תשיג את זה יא אסטטי אחד.

אני לא יודע למה אומרים שיש גיל מסוים שמפתחים יותר מגיל אחר. לדעתי בכל גיל לפני 45 הם בערך אותו דבר.
מגיל 18 אני מתאמן, תוך כמה חודשים כבר הרגשתי ממש מרוצה והתחילו לפרגן לי (כנראה בגלל שלא השוואתי את עצמי לאף אחד).
אל תשווה תוצאות של מוזרק לתוצאות של עבודה קשה, זה אמנם הולך מהר יותר, וכנראה שגם עם פחות מאמץ בשלב הזה של האימונים שלכם.
אבל חוץ מהמחיר הכבד לשלם, גם אי אפשר לשמור על זה כי אין בסיס טוב.
תלמד מה אתה עושה לא נכון, כי אין סיבה שלא תתקדם גם עם הגנים הכי דפוקים. במיוחד אם אתה אומר שכל החברים שלך תקועים והולכים לחומרים, כנראה שהבסיס שלכם לא טוב.
גם תזונאים עם שם, לפעמים לא יודעים, וגם ככה עם מאמנים.
כל איש מקצוע שלא מביא לך תוצאות שאתה צריך לקבל, אל תהסס לעזוב אותו ולמצוא מישהו אחר.
אל תהיה פתי של אף אחד, תעשה את המחקר האישי שלך, ותהיה סקרן ללמוד תמיד עוד, אין לי ספק שתגיע רחוק.
כל ספורטאי העילית עובדים ככה. הם מנסים דברים, וכשהם לא עובדים, זורקים אותם.

אני לא יודע למה אומרים שיש גיל מסוים שמפתחים יותר מגיל אחר. לדעתי בכל גיל לפני 45 הם בערך אותו דבר.
מגיל 18 אני מתאמן, תוך כמה חודשים כבר הרגשתי ממש מרוצה והתחילו לפרגן לי (כנראה בגלל שלא השוואתי את עצמי לאף אחד).
אל תשווה תוצאות של מוזרק לתוצאות של עבודה קשה, זה אמנם הולך מהר יותר, וכנראה שגם עם פחות מאמץ בשלב הזה של האימונים שלכם.
אבל חוץ מהמחיר הכבד לשלם, גם אי אפשר לשמור על זה כי אין בסיס טוב.
תלמד מה אתה עושה לא נכון, כי אין סיבה שלא תתקדם גם עם הגנים הכי דפוקים. במיוחד אם אתה אומר שכל החברים שלך תקועים והולכים לחומרים, כנראה שהבסיס שלכם לא טוב.
גם תזונאים עם שם, לפעמים לא יודעים, וגם ככה עם מאמנים.
כל איש מקצוע שלא מביא לך תוצאות שאתה צריך לקבל, אל תהסס לעזוב אותו ולמצוא מישהו אחר.
אל תהיה פתי של אף אחד, תעשה את המחקר האישי שלך, ותהיה סקרן ללמוד תמיד עוד, אין לי ספק שתגיע רחוק.
כל ספורטאי העילית עובדים ככה. הם מנסים דברים, וכשהם לא עובדים, זורקים אותם.

תגובה מעולה,פחות מסכים אם האמירה שגם אם יש גנטיקה דפוקה מתקדמים,כן במשקלי עבודה תמיד אפשר להתקדם,מבחינת צבירת מסת שריר פרופורציה ואסטטיקה חייב גנטיקה ממש טובה אם הוא מכוון גבוה,מעטים האנשים שמתאמנים במכון כושר ונראים כמו שצריך,לא אומר את זה חס וחלילה מלהסתכל מלמעלה אבל זו עובדה.
ולא להשוות למוזרק זו אמירה נכונה אבל,בן אדם שלא משקיע טבעי לא ישקיע גם שהוא מוזרק.

עם גנטיקה גרועה אולי לא תוכל להתחרות, אבל תוכל בהחלט עם עבודה נכונה להיות יותר חזק וחטוב מ 95 אחוז מהגברים בעולם.

עם גנטיקה גרועה אולי לא תוכל להתחרות, אבל תוכל בהחלט עם עבודה נכונה להיות יותר חזק וחטוב מ 95 אחוז מהגברים בעולם.
כוח זה דבר מאוד דינמי,אני מכיר חברה ממש חזקים וכל תקופת חיטוב הם יורדין במשקלי עבודה,הקשר בין כוח לפיתוח גוף הוא קיים אל בצורה עקיפה,אני כרגע בדיאטה ואני לא הולך על שיאים ולא על כלום כי אני סתם אשרוף את עצמי.
אבל אתה צודק

אני מאמין שיש לי גנטיקה גרועה. בגלל התיק הרפואי שלי, והמשפחה שלי. קיבלתי כמה שנים 100 אחוז נכות מביטוח לאומי, וסבלתי מתת משקל.
היום התוצאות שלי יותר מ 99% מהמתאמנים שאני מכיר. ואני כמובן טבעי, אתה מוזמן לעקוב המסלול האישי שלי.
אל תתן לגנטיקה ולתירוצים לעמוד בינך לחלומות שלך. הגנטיקה של כולנו אומרת שנסיים את החיים שלנו במוות, זה לא אומר שכדאי להתאבד עכשיו ולוותר על החיים בגלל גנטיקה.
עבודה קשה שווה הרבה יותר מגנטיקה.
ובריאות שווה הרבה יותר מכבוד.

אני מאמין שיש לי גנטיקה גרועה. בגלל התיק הרפואי שלי, והמשפחה שלי. קיבלתי כמה שנים 100 אחוז נכות מביטוח לאומי, וסבלתי מתת משקל.
היום התוצאות שלי יותר מ 99% מהמתאמנים שאני מכיר. ואני כמובן טבעי, אתה מוזמן לעקוב המסלול האישי שלי.
אל תתן לגנטיקה ולתירוצים לעמוד בינך לחלומות שלך. הגנטיקה של כולנו אומרת שנסיים את החיים שלנו במוות, זה לא אומר שכדאי להתאבד עכשיו ולוותר על החיים בגלל גנטיקה.
עבודה קשה שווה הרבה יותר מגנטיקה.
ובריאות שווה הרבה יותר מכבוד.
קודם כל אני שמח לשמוע את הדרך המדהימה שעברת,שנית הגנטיקה שלי ממש טובה לפיתוח גוף ואני מתכונן לקלאסיק פיזיק בעתיד.עבודה קשה חייב גם אם אתה טבעי וגם אם לא.
כל אחד ודרכו.
בהצלחה גבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית