הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קורסים בתחום

JohnSnow

משתמש מתחיל
129
9
נק' מוניטין:
9
129
9
הבנתי שבקמפוס שיאים יש קורס יסודות Olympic powerlifting , וגם בICS האקדמיה הישראלית לספורט , מישהו מכיר את הקורסים האלה? שווה ללכת ? למען האמת יותר עניין אותי התרגילים הרגילים כמו דדליפט וסקוואט פרס בנץ פשוט ללמוד אותם הכי טוב שאפשר ... יש מצב שאין מוצר כזה בשוק של הקורסים?

הבנתי שבקמפוס שיאים יש קורס יסודות Olympic powerlifting , וגם בICS האקדמיה הישראלית לספורט , מישהו מכיר את הקורסים האלה? שווה ללכת ? למען האמת יותר עניין אותי התרגילים הרגילים כמו דדליפט וסקוואט פרס בנץ פשוט ללמוד אותם הכי טוב שאפשר ... יש מצב שאין מוצר כזה בשוק של הקורסים?
Olympic Weightlifting כי פאוורליפטינג הוא לא אולימפי.
יהיה לך קל יותר לקחת כמה אימונים עם מאמן טוב כדי ללמוד יסודות מאשר לחפש קורס כזה בארץ.

• פותח/ת השרשור
אני פשוט כרגע עובד כמדריך בחדר כושר רוצה להעשיר את הידע כמה שיותר , חשבתי שקורס כזה יעזור ‍

אני פשוט כרגע עובד כמדריך בחדר כושר רוצה להעשיר את הידע כמה שיותר , חשבתי שקורס כזה יעזור ‍
זה מבורך שאתה רוצה להעשיר את הידע שלך לתחום של פאוורליפטינג. לדעתי הנושא קצת חסר בארץ.
קשה למצוא כאלה שבאמת יכולים לתת לך את היסודות של פאוורליפטינג.
תשכח מקורס, כי זה לא קיים.
אני הייתי ממליץ על המאמן שלי בגלל שהוא תותח, ומאמן הרבה מהפאוורליפטרים הטובים בארץ, ולוקח תשלום מאוד סביר.
אם אתה באזור ירושלים, ומעניין אותך, תשלח לי הודעה פרטית, ואתן לך פרטים.

כמה דברים שהייתי רוצה להבהיר...
- אין בארץ שום הכשרה רשמית לפאוורליפטינג
- בעולם, אין כמעט הכשרה רשמית לפאוורליפטינג, תלוי מה אתה מחשיב בתור רשמית
- המקורות ידע הכי טובים שהייתי ממליץ ברמה העולמית: סמינרים (של מאמנים גדולים, לא של ליפטרים גדולים)
- ערוצי יוטיוב של מאמנים גדולים
- ספרות מקצועית, כאן יש דווקא המון
- לאמן מתאמנים ולאמן מאמנים זה מאוד שונה

ספציפית אם אתה מחפש מישהו שמומחה באימון מאמנים לפאוורליפטינג (לא בארץ, הכל דרך סקייפ~) תגיד לי, הוא מריץ תכנית מנטורים. גילוי נאות - הוא המאמן שלי. גילוי נאות#2 - הוא יקר.

כמה דברים שהייתי רוצה להבהיר...
- אין בארץ שום הכשרה רשמית לפאוורליפטינג
- בעולם, אין כמעט הכשרה רשמית לפאוורליפטינג, תלוי מה אתה מחשיב בתור רשמית
- המקורות ידע הכי טובים שהייתי ממליץ ברמה העולמית: סמינרים (של מאמנים גדולים, לא של ליפטרים גדולים)
- ערוצי יוטיוב של מאמנים גדולים
- ספרות מקצועית, כאן יש דווקא המון
- לאמן מתאמנים ולאמן מאמנים זה מאוד שונה

ספציפית אם אתה מחפש מישהו שמומחה באימון מאמנים לפאוורליפטינג (לא בארץ, הכל דרך סקייפ~) תגיד לי, הוא מריץ תכנית מנטורים. גילוי נאות - הוא המאמן שלי. גילוי נאות#2 - הוא יקר.

מאמין שאתה מדבר על תומאס לילי?
יכול לשלוח לי פרטים?

רק סמינרים של אנשים מהתחום אחינו
אני באותה סירה כמוך
בדרכל המנהל המקצועי שלך יהיה מעודכן כי הם מנסים לעודד מאמנים לבוא

• פותח/ת השרשור
רק סמינרים של אנשים מהתחום אחינו
אני באותה סירה כמוך
בדרכל המנהל המקצועי שלך יהיה מעודכן כי הם מנסים לעודד מאמנים לבוא
המנהל המקצועי אצלנו לא כזה פעיל לצערי ... יש בשוק הפתוח סמינר/קורס שאתה מכיר ויצא לך לנסות? וגם אם זה סמינר אז זה ממומן על ידי חברה שמוכרת תוסף תזונה לרוב וכל הסמינר עוסק בלמה לקחת את התוסף הזה עם מלא מחקרים ממומנים שכנראה שווים לglutes....

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית